penthaler Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 Vcera v pozdnich hodinach se mi podarilo dokoncit posledni uroven hry C.O.R.E, na kterou v roce 2009 cekal nejeden parmen. Nemohl jsem si nevsimnout nekolika dost zasadnich podobnosti se hrou MOON, a spousty nedostatku, ktere me od zacatku odrazovali tuhle hru hrat... Nedostatky: - slaby pribeh (temer zadny, zadna zapletka) - kruty ovladani (sipky pohyb, stylus mireni + skok atd, ABXY ukroky+krceni) - inteligence nepratel (trefili se pokazde, sli rovnou po vas) - absence mapy - graficke zpracovani nepratel proste hruza - primocarost (temer zadna volnost v pobihani po arealu - proste x dveri zavrenych a jedny ven/dovnitr se dali otevrit) - nepratele sli i na jednu ranu (dle zbrane) Hra samozrejme mela i sve klady, ac jich nebylo moc - graficke zpracovani prostredi (velmi na urovni + propracovanost detailu) - hezky animovane mezifilmecky (tri, ctyri? :D) Jak jsem se jiz zminil o podobnosti se hrou MOON, tak je to hlavne z duvodu dejoveho... Zakladna, na ni nejaky bordel a vedci, zmutovani bojovnici, "prohlidka" jeskyne zakoncena teleportem na "cizackou" vesmirnou lod, boj s hlavnim bosem nasledujici navratem do arealu, kde jste jiz byli a pak uz jen rychly uprk ze zakladny na povrch... A konec --- AND SO THE WAR BEGUN... ("a tak zacala valka") Prislo hodne velky zklamani, kdyz jsem nevidel ani zadne zaverecne titulky... Musim ale pochvalit zpracovani vetrelecke vesmirne lodi - ta se jim opravdu povedla... Rozhodne bych se ale radsi za par mesicu vratil prave ke hre MOON nez k tomuto :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick_dickhouse Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 jo ja to chvilku hrál a oproti Moonu me to vubec nevzalo dal bych hodnoceni tak 5/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.