romik Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 U těch formátů by se měla upravit maximální velikost 4GB. Nevím jak na to autor přišel. Film, který jsem převáděl z .mkv do .wmv měl i třeba 14GB a xko nemělo sebemenší problém jej přehrát, takže to je mylná informace. Jinak musím ocenit snahu autora, velmi pěkně udelaná práce. Je vidět, že jsi tomu věnoval hodně času a snahy ;) Hlavně pro nováčky hodnotné téma, protože spoustu otázek je tady pořád dokola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Leden 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 U těch formátů by se měla upravit maximální velikost 4GB. Nevím jak na to autor přišel. Film, který jsem převáděl z .mkv do .wmv měl i třeba 14GB a xko nemělo sebemenší problém jej přehrát, takže to je mylná informace. Jinak musím ocenit snahu autora, velmi pěkně udelaná práce. Je vidět, že jsi tomu věnoval hodně času a snahy ;) Hlavně pro nováčky hodnotné téma, protože spoustu otázek je tady pořád dokola. OK, díky za pochvalu a i za připomínku, to s tou velikostí jsem smazal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Hale mám prozbu a co když si chci udělat ten flash sám de to nějak??? A kde bych našel návod díky Pokud s tím nemáš zkušenosti, nedělej to sám. Pakliže s tím nemáš zkušenosti a chceš riskovat, běž do toho. Návod najdeš na internetu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.amesny Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 :bash::bash::bash::bash: Hale a je někdo v blízkosti Varnsdorfu nebo Děčína nějakej ten kterej by mi to flashnul tak pod 1200 díky. :bash::bash::bash::bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaNa Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 :bash::bash::bash::bash: Hale a je někdo v blízkosti Varnsdorfu nebo Děčína nějakej ten kterej by mi to flashnul tak pod 1200 díky. :bash::bash::bash::bash: koukni sem ale myslim ze tam v tvem nejblizsim okoli nikdo neni napsanej http://console-forum.net/showthread.php?t=48428 ...nebo to muzes nekomu kdo to dela zaslat na dobirku pokud se s nim domluvis...jinak cena flashe se pohybuje tak kolem 500 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 je to moc pekne udelane ale treba ja mam Jasper bez integrovane pameti cim to muze byt? :D to bude asi tím,že máš Falcon ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 core byla revize? neřekl bych byla to verze packu kterou pak vytřídala verze arcade ... navíc i Premiumka byli bez hdmi já osobně tomu říkám první generace (1.Gen) 2.gen je falcon 3.Gen je jasper :) To není zcela pravda bez HDMI byla i revize OPUS že by se tak jmenoval první generace revize? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Hlavně pro nováčky hodnotné téma, protože spoustu otázek je tady pořád dokola. No myslím si,že stejně se 90% zde vypsaných věcí bude řešit znova. ;) od té doby co sem tady aktivní už sem viděl i třeba 3x(a to sem možná naívní :D) topic na stejné téma :D Edit : musím taky uznat,že to máš autore moc pěkné a přehledné ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w0lf Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 pekne zpracovany, ale chybi tam jeste typy romek ne? jak se rozeznaj atd.... jinak fakt pekny ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Phillip47 Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 mám několik otázek: 1, Je pravda že nesmím hrát s extreme LT hry bez dobrého STEATHu? 2, Co se stane když budu mít ixtreme LT a spustím hru se špatným STEALTHem? 3, Když už jsem hrál hry se špatným STEATHem ale nechodil jsem na live, můžu plně použít ixtreme LT (hrát bezproblému hry, chodit na live, markteplace a hrát on-line)? 4, Jak dlouho by mělo istreme LT vydržet? 5, Je na internetu dobrá jistota že hry budou s dobrým STEATHem? 6, Díky za odpovědi..... Promiňte možná se budu opakovat..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w0lf Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 neptal jsi se nahodou uz v threadu podej ruku blbovi? tam to bylo zodpovezeno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 mám několik otázek:1, Je pravda že nesmím hrát s extreme LT hry bez dobrého STEATHu? 2, Co se stane když budu mít ixtreme LT a spustím hru se špatným STEALTHem? 3, Když už jsem hrál hry se špatným STEATHem ale nechodil jsem na live, můžu plně použít ixtreme LT (hrát bezproblému hry, chodit na live, markteplace a hrát on-line)? 4, Jak dlouho by mělo istreme LT vydržet? 5, Je na internetu dobrá jistota že hry budou s dobrým STEATHem? 6, Díky za odpovědi..... Promiňte možná se budu opakovat..... Všechno je tady psáno na foru už několikrát. Nebuď línej a aspoň si to vyhledej ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrom Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 dival jsem se coje v baleni v x360 elit na obrazek ja si koupil x360 elit v alze ale dva kabeli tam nemam ma tam jenom kabel k pripojení ktelevizi aby šel obraz a Ethernet Kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Jiný kabely k tomu nedávají, tenhle topic je neaktualizovaný ;) HDMI si budeš muset koupit ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Únor 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Ten k televizi je HDMI nebo kompozitní? http://www.gamehouse.cz/xbox-360/xbox-360-elite-4374.php Balení Xbox 360 Elite obsahuje 120GB Harddisk, bezdrátový ovladač v černém provedení, headset v černém provedení, HDMI kabel umožňující zobrazení až v 1080p, kompozitní kabel a měsíční účet Xbox Live.Možná to změnili ...//EDIT: Mironet to samý http://www.mironet.cz/xbox-360-elite-system--forza-3+dp103519/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 já k tomu hdmi tez němel...prej to tam nedávají kvůli ceně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlkoso Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Vzhledem k tomu, že ti tu kritizují gramatiku a překlepy, tak to máš asi jinak v pohodě (protože neví do čeho jinýho rýpat) - palec nahoru! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jack68 Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Zdravim, jsem naprosty laik ohledne xbox 360. Podle prispevku zde na foru jsem pochopil ze mam asi xbox 360 core verzi.Protoze nemam HDMi.Mam ho asi 3roky. Doposud jsem zadnou hru nemusel patchovat.Vsechny mi bezi co jsem si sehnal. Na forech vidim ale ze existuji nejake ochrany wave 3,4. Je potreba tyto hry nejak upravovat kdyz nechci hrat live??Dekuji za vysvetleni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Záleží na verzi FW, kterou máš. ty wave se patchují, aby ti ta hra šla vůbec patchnout... btw jsou i 5 a 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jack68 Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Záleží na verzi FW, kterou máš. ty wave se patchují, aby ti ta hra šla vůbec patchnout... btw jsou i 5 a 6 Dekuji za odpoved.Jak prosim zjistim verzi FW?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Jsou 4 možnosti ... 1.) Zeptáš se flashera 2.) Xko rozebereš a připojíš k PC 3.) Budeš zkoušet hry z různými wave a od toho to odvodíš 4.) Zavzpomínáš, kdy ti to dělali a budeš doufat, že flasher ti tam dal nejnovější iX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Jestli máš xbox déle než dva roky jak píšeš a mezitím jsi s ním nic nedělal - tak asi nemáš flash a nehraješ pálenky . Jinak to není možný a o nic se nemusíš starat . Napiš mi na ICQ . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jack68 Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Jsou 4 možnosti ...1.) Zeptáš se flashera 2.) Xko rozebereš a připojíš k PC 3.) Budeš zkoušet hry z různými wave a od toho to odvodíš 4.) Zavzpomínáš' date=' kdy ti to dělali a budeš doufat, že flasher ti tam dal nejnovější iX[/quote'] Diky. Mam tam xtreme 1.5?rikam to spravne.TO mi dal nahraval pred rokem a pul. jake hry s wave na to pujdu bez predelani dle vasich skvelych navodu na techto strankach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Tam kde je napsáno Ne, budete muset hru opatchovat ... http://console-forum.net/showthread.php?t=72247 Tam kde je Ano, stačí jen vypálit a hrát. Jaká hra má jakou wave zjistíš podle tohohle http://abgx360.net/verified.php, případně přímo přes abgx. Tabulka je moje tvorba xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 Zdravím chci si koupit po internetu tento xbox http://interlink.tsbohemia.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=96176 prosím otevřete odkaz a zjistěte zda li je to jasper?nebo falcon?protože já chci jaspera a nechci se spálit a udělat špatnout koupi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.