Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 528
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Tak už je česká recenze na Kintec http://games.tiscali.cz/hardware/hardwarov-test-microsoft-kinect-54146 já do toho zatím rozhodně nepůjdu dokud se nezlepší to lagování. Ja jsem celkem detailista a všímám si a je jasné, že tam odezva je a podle mě to zatím je moc znatelné. Jak tam píše, že třeba před překážkou musíš skočit už 5 metrů před to je trošku moc a ještě i při ping pongu měl problémy. Není to ještě vychytané a jen blázen půjde hned do první verze. Počkám minimálně pul roku a pak se uvidí.

Odesláno
Auta ovladat v stoji? :lol: To mi je uz za revolucia v ovladani :lol:

Tak u kinectu to asi jinak nepujde,nebo nevim jak se to bude delat v sede,ale zrejme to asi nepujde jinak nez ve stoje,fakt nevim,to video ktere jsem videl bylo k burnoutu a plyn byl krok do predu a brzda krok do zadu,ale auto nestalo na miste pri kroku dozadu,hned to couvalo takze kdyz jsi chtel zastavit tak to proste neslo.

Odesláno
Právě že jo a hraju pálenky.Hry na Kinect mají novou ochranu AP2.5 která rozpozná zda je to pálenka nebo ne.Pokud ano automaticky máš ban a blokaci.Čekám až to někdo prolomí a půjde to obejít.

Cital si pozorne, co som napisal? :D Pisal si, ze nechces prist o Live....tak hraj na Live s neflashnutou konzolou a s orig. hrami. Nebudes mat plne gate...

Odesláno

Kurňa :D :D Už to mám doma :D hraju na tom 2 a půl hodiny a jsem spocenej jak prase. Doporučuji velice. Ale pozor. Samotné zařízení vyžaduje update na "vyšší" verzi DB. Tu jsem udělal. Odsoudil jsem se tak (doufám že prozatím jen) k hraní offline, ale to mě nevadí. Za cenu toho, že to bude fungovat. to nevadí. SUPER. Du dát sprchu :D :D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu