trezzor Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Ještě nemám ale co jsem zkoušel na staršim DB 9199 Dance Central tak to chtělo pomně novej update a jinak to nešlo spustit. Tak řešim jestli to chtěj i jiný hry na kinect . Hadam potom to budes riesit, ked ten Kinect budes mat pripojeny ku konzole...ci uz radsej to chces riesit teraz tym BETA DB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kytt Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Pokud pujde na starym DB jen jedna dvě hry tak dám Betu ale chci vědět dopředu co pujde a co ne bez Nového DB .A pak koupim nebo nekoupim i když časem se to dořeší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalel82 Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 tak to máš starou betu jestli ne...tak si jedinný na světě... Není, já mám flash 1.5, má LiteOn mechaniku a dřív než jsem si něco přečetl jsem si stáhl nový dash., s Live včetně Avatárů, a vše mi jede jako po staru.Včetně Fable 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kytt Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Není, já mám flash 1.5, má LiteOn mechaniku a dřív než jsem si něco přečetl jsem si stáhl nový dash., s Live včetně Avatárů, a vše mi jede jako po staru.Včetně Fable 3. patchuješ hry nebo ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 Tak už je česká recenze na Kintec http://games.tiscali.cz/hardware/hardwarov-test-microsoft-kinect-54146 já do toho zatím rozhodně nepůjdu dokud se nezlepší to lagování. Ja jsem celkem detailista a všímám si a je jasné, že tam odezva je a podle mě to zatím je moc znatelné. Jak tam píše, že třeba před překážkou musíš skočit už 5 metrů před to je trošku moc a ještě i při ping pongu měl problémy. Není to ještě vychytané a jen blázen půjde hned do první verze. Počkám minimálně pul roku a pak se uvidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalel82 Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 patchuješ hry nebo ne ? Jasně že jo, na wave 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kytt Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 Tak jsem zkusil na starym DB Dance central a kinect sport a oboje chtělo update. Takže to chce beta verzi DB nebo uplně nový DB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolci Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 Kinect som kupil dneska 9.11 v nay electro, mam beta dash hra sa spustila ,ale pre pouzitie kinectu potrebuje upgrade dash, tak som upgradol software z kinectu (mam dash 2.0.12416.0.) Mam Liteon a flash asi 1.5 patchujem programom ppf-o-matic3 asi na wawe 2 a napalene kinect hry mi idu a ide aj FABLE 3!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 Tak už Kinect zapínaj i do PC. Mohl by se toho chopit nějaký alternativní výrobce a vyrábět to za půlku - viz: http://www.diit.cz/clanek/cislo-5-opravdu-zije-aneb-tak-nam-hackli-microsoft-kinect-pani-mullerova/37312/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m0406 Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 Ahoj můžeš prosímtě zjistit jestli jsi nedostal ban.Neboť jsem si aktivoval xbox live a nerad bych o něj přišel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 Ahoj můžeš prosímtě zjistit jestli jsi nedostal ban.Neboť jsem si aktivoval xbox live a nerad bych o něj přišel Fajn otazka :D Ban nikdy nikto nedostane, ak nema konzolu flashnutu. Takto o ten Xbox Live neprides. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 Mám dotaz jak se přes kinecta třeba v autech brzdí ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nokhu Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 Mám dotaz jak se přes kinecta třeba v autech brzdí ? Nekde jsem to videl a bylo to krokem dozadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 Nekde jsem to videl a bylo to krokem dozadu. Ked sedis, tak vies aj kracat? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 ne všechyn auta no tom pujdou jezdit. nebude to fungovat ve všech hrách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nokhu Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 Ked sedis, tak vies aj kracat? :D Tak u toho asi nesedis,ve videu to bylo ve stoje,v sede si ani dedovedu predstavit jak ovladas plyn a brzdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 Tak u toho asi nesedis,ve videu to bylo ve stoje,v sede si ani dedovedu predstavit jak ovladas plyn a brzdu. Auta ovladat v stoji? :lol: To mi je uz za revolucia v ovladani :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nokhu Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 Auta ovladat v stoji? :lol: To mi je uz za revolucia v ovladani :lol: Tak u kinectu to asi jinak nepujde,nebo nevim jak se to bude delat v sede,ale zrejme to asi nepujde jinak nez ve stoje,fakt nevim,to video ktere jsem videl bylo k burnoutu a plyn byl krok do predu a brzda krok do zadu,ale auto nestalo na miste pri kroku dozadu,hned to couvalo takze kdyz jsi chtel zastavit tak to proste neslo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m0406 Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 Fajn otazka :DBan nikdy nikto nedostane, ak nema konzolu flashnutu. Takto o ten Xbox Live neprides. Právě že jo a hraju pálenky.Hry na Kinect mají novou ochranu AP2.5 která rozpozná zda je to pálenka nebo ne.Pokud ano automaticky máš ban a blokaci.Čekám až to někdo prolomí a půjde to obejít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kajfosz Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 Právě že jo a hraju pálenky.Hry na Kinect mají novou ochranu AP2.5 která rozpozná zda je to pálenka nebo ne.Pokud ano automaticky máš ban a blokaci.Čekám až to někdo prolomí a půjde to obejít. Mně by zajimalo jestli dostanu ban když budu hrat peleny knektic a nebudu připojeny k netu, připojim se až vyndam vypalene cd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 Právě že jo a hraju pálenky.Hry na Kinect mají novou ochranu AP2.5 která rozpozná zda je to pálenka nebo ne.Pokud ano automaticky máš ban a blokaci.Čekám až to někdo prolomí a půjde to obejít. Cital si pozorne, co som napisal? :D Pisal si, ze nechces prist o Live....tak hraj na Live s neflashnutou konzolou a s orig. hrami. Nebudes mat plne gate... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bonoman1 Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 Takže včera mi přišel a testl jsem 8 Kinect her. Měl jsem Dashboard 12416, ale po nakonfigurování Kinectu stále psal, pro použití použijte update. Tak jsem to hodil na 12611 a pak šlapalo vše ok. Hry patchuju a na live nechodím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kytt Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 Takže včera mi přišel a testl jsem 8 Kinect her. Měl jsem Dashboard 12416, ale po nakonfigurování Kinectu stále psal, pro použití použijte update. Tak jsem to hodil na 12611 a pak šlapalo vše ok. Hry patchuju a na live nechodím. co máš za mechaniku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 Kurňa :D :D Už to mám doma :D hraju na tom 2 a půl hodiny a jsem spocenej jak prase. Doporučuji velice. Ale pozor. Samotné zařízení vyžaduje update na "vyšší" verzi DB. Tu jsem udělal. Odsoudil jsem se tak (doufám že prozatím jen) k hraní offline, ale to mě nevadí. Za cenu toho, že to bude fungovat. to nevadí. SUPER. Du dát sprchu :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JOE Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 Chci se zeptat... bydlím v bytě... :-D před televizí mam okolo 2,5m volna... myslíte... že mě to bude snímat?? Má cenu si kinect pořizovat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.