Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Project Natal - Kinect - 4.11. 2010

Em3R

Recommended Posts

Ještě nemám ale co jsem zkoušel na staršim DB 9199 Dance Central tak to chtělo pomně novej update a jinak to nešlo spustit. Tak řešim jestli to chtěj i jiný hry na kinect .

Hadam potom to budes riesit, ked ten Kinect budes mat pripojeny ku konzole...ci uz radsej to chces riesit teraz tym BETA DB?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 528
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Tak už je česká recenze na Kintec http://games.tiscali.cz/hardware/hardwarov-test-microsoft-kinect-54146 já do toho zatím rozhodně nepůjdu dokud se nezlepší to lagování. Ja jsem celkem detailista a všímám si a je jasné, že tam odezva je a podle mě to zatím je moc znatelné. Jak tam píše, že třeba před překážkou musíš skočit už 5 metrů před to je trošku moc a ještě i při ping pongu měl problémy. Není to ještě vychytané a jen blázen půjde hned do první verze. Počkám minimálně pul roku a pak se uvidí.

Odkaz ke komentáři

Kinect som kupil dneska 9.11 v nay electro, mam beta dash hra sa spustila ,ale pre pouzitie kinectu potrebuje upgrade dash, tak som upgradol software z kinectu (mam dash 2.0.12416.0.) Mam Liteon a flash asi 1.5 patchujem programom ppf-o-matic3 asi na wawe 2 a napalene kinect hry mi idu a ide aj FABLE 3!!!

Odkaz ke komentáři

Auta ovladat v stoji? :lol: To mi je uz za revolucia v ovladani :lol:

Tak u kinectu to asi jinak nepujde,nebo nevim jak se to bude delat v sede,ale zrejme to asi nepujde jinak nez ve stoje,fakt nevim,to video ktere jsem videl bylo k burnoutu a plyn byl krok do predu a brzda krok do zadu,ale auto nestalo na miste pri kroku dozadu,hned to couvalo takze kdyz jsi chtel zastavit tak to proste neslo.

Odkaz ke komentáři

Fajn otazka :D

Ban nikdy nikto nedostane, ak nema konzolu flashnutu. Takto o ten Xbox Live neprides.

Právě že jo a hraju pálenky.Hry na Kinect mají novou ochranu AP2.5 která rozpozná zda je to pálenka nebo ne.Pokud ano automaticky máš ban a blokaci.Čekám až to někdo prolomí a půjde to obejít.

Odkaz ke komentáři

Právě že jo a hraju pálenky.Hry na Kinect mají novou ochranu AP2.5 která rozpozná zda je to pálenka nebo ne.Pokud ano automaticky máš ban a blokaci.Čekám až to někdo prolomí a půjde to obejít.

Mně by zajimalo jestli dostanu ban když budu hrat peleny knektic a nebudu připojeny k netu, připojim se až vyndam vypalene cd?

Odkaz ke komentáři

Cital si pozorne, co som napisal? :D Pisal si, ze nechces prist o Live....tak hraj na Live s neflashnutou konzolou a s orig. hrami. Nebudes mat plne gate...

Odkaz ke komentáři

Kurňa :D :D Už to mám doma :D hraju na tom 2 a půl hodiny a jsem spocenej jak prase. Doporučuji velice. Ale pozor. Samotné zařízení vyžaduje update na "vyšší" verzi DB. Tu jsem udělal. Odsoudil jsem se tak (doufám že prozatím jen) k hraní offline, ale to mě nevadí. Za cenu toho, že to bude fungovat. to nevadí. SUPER. Du dát sprchu :D :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu