jakubgaluszka Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 nestahujte nic!:D počkejte co bude a nebude ale myslím že to bude na dýl protože full verze má jít s kinectem= můžou být další úpravy.-- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 No tak to je dovné. Já mám jak flash, tak už "dohrané" fable III. Dokonce jsem za něj dostal i oblečení pro Avatara a hraju vesele dál. A mám novej beta dash. Ano? Novy BETA 12606? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 sice jsem na to zalozil i spesl vlakno, ale pro velke nepozoru. Nejlevnejsi Kinect najdete na http://www.xboxcentrum.cz//137-KinectXBOX360.html (posta se neplati), jen musite objednat do 30.rijna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Původně napsal skolni.flakac No tak to je dovné. Já mám jak flash, tak už "dohrané" fable III. Dokonce jsem za něj dostal i oblečení pro Avatara a hraju vesele dál. A mám novej beta dash. tak to máš starou betu jestli ne... tak si jedinný na světě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny-malina Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 Vypádá to velmi dobře, sice si na tom fps nezahraju, ale to vůbec nevadí jelikož i tak to musí být bezva hrát bez ovladače a trochu skákat před telkou a taky to musí být ideální pro více hráčů. Pokud budou peníze možná někdy koupím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 i tak to musí být bezva hrát bez ovladače a trochu skákat před telkou Tak to je naozaj bezva skakat pred telkou :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Listopad 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2010 Jedny snad z prvních unboxingů 4gb console s kinectem 250gb console s kinectem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 Kinect má problém identifikovat černochy Se startem systému Kinect, který umožňuje ovládat hry na Xboxu 360 pouze pomocí gest a pohybů těla, se objevují zajímavé postřehy. Systému například činí problém hráči s tmavou kůží. Dva černošští zaměstnanci herního webu Gamespot měli potíže s tím, aby Kinect rozeznal jejich tváře. Během testování rozeznával pouze jednoho z nich, a to pouze občas, druhého nerozeznal, i přes změny v kalibraci a osvětlení, vůbec. Třetí zaměstnanec s tmavou kůží byl naproti tomu identifikován ihned. Zajímavé přitom je, že systém selhává pouze při identifikaci tváří černochů, barva pleti nijak nepřekáží v ovládání her jako takových. Další problémy se objevují také u vlastníků domácích zvířat. Během hraní musí být zavřená mimo dohled kamerky. Kočka, která proběhla při testu okolo nohou hráče dokonale zmátla systém. Ten ji identifikoval jako pohyb nohy hráče. Těch much zkrátka bude, jako u všeho nového, více než dost. RASISTI!!! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulba Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 Zdarec lidi chci se zaptat, jestli je pravda, že KINECT hry (samzřejmě pomocí KINECTU) jdou hrát na starém Dashboardu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matluba Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 Jen pro zajímavost, kdyby jste si někdo chtěl prohlednout uvodní videa, nebo si pustit písničky co jsou v Dance Cetral, tak vložte hru do boxu a pečlivě sledujte kdy se objeví nápis o nepřipojeném kinectu. Dejte ano vypnout. A ted hru znovu zapněte, a napočítejte si tu dobu, třeba 10 vteřin do tabulky, znamená v 9.vteřině držte Xbox tlačítko na ovladači tim vyvoláte tabulku pro odpojení/vypnutí Xka a "zblbnete" info o kinectu, pak jen odejit z tabulky a hra běží :D jediné kde to má ale smysl je ten Dance, jinak se stejně dál neproklikáte, ale dance jde ovládat padem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 Jej už abych to měl doma. Hry už mám vypalený a dokonce i na "beta dashboardu" fungujou. Teď už jen tu kouzelnou krabičku k tomu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 Tady je menší souhrn : http://www.facegame.cz/clanky/kinect-souhrn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kytt Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 Jej už abych to měl doma. Hry už mám vypalený a dokonce i na "beta dashboardu" fungujou. Teď už jen tu kouzelnou krabičku k tomu. A chtěla po tobě náka hra update ? Po mně na starším dashboardu chtěla a bylo to Dance central. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 tak tuhle hru jsem nezkoušel, ale Kinect Sport nic nechtělo. Ale jak říkám. Mám ten beta dash, co je tady na forku někde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kytt Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 No jasně vyskoušim ten Kinect sport a uvidim stejně ještě kinect nemám ale jsem zvědavej hlavně na Kinectimals pro malou :) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 A chtěla po tobě náka hra update ? Po mně na starším dashboardu chtěla a bylo to Dance central. Aky mas dashboard v konzole, ked pytala hra update? Ty nemas 9199? Kinect hry funguju aj na DB 9199, ibaze ovladat dash nejde Kinectom....to je ten momentalny rozdiel oproti novemu DB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 No jasně vyskoušim ten Kinect sport a uvidim stejně ještě kinect nemám ale jsem zvědavej hlavně na Kinectimals pro malou . A to Kinectimals už de někde stáhnout? Může to bejt srand :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kytt Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 Mám D:2.0.9199.0 . Je ke stažení od PCMarkera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Tak teda chci se jen zeptat půjde nějaká hra na kinect s new dashem? Nebo musím čekat na new verzi flashe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kytt Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Mě by teda zajímalo jestli to půjde na betě nebo na staršim? Na novém asi ne . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Tak teda chci se jen zeptat půjde nějaká hra na kinect s new dashem? Nebo musím čekat na new verzi flashe? Nejaka hra, cize "Kinect hra" ide hrat aj na DB 9199, netreba novy dash. Samozrejme, ze ked spustis Kinect hru, tak musis mat pripojeny Kinect. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 kopie mých příspěvků zde DVD se hrou na kinect, konkrétně Kinect Sport, jsem normálně vypálil, vložil do XBOXU a vše šlo normálně spustit. Jen ta hra už podle mě v menu bude potřebovat kinect, a proto to po vypíše tabulku že ho mám připojit, nebo ukončit hru. Takže hra funguje, podíváte se na výrobce a jejich "reklamy" a pak konec. Tak jo. Tak jsem vyzkoušel i druhou hru - The Biggest Loser: Ultimate Workout - a ta také v pohodě načítá a spouští se. (opět ale pouze do doby, než se oběví hláška že mám připojit Kinct senzor) tyto hry pojedou určitě. A napadá mě i důvod proč na 99% pojedou. Možná to bude proto, že když MS rozesílal Kinect na předváděčky a akce, tak ještě nebyl nový dash a redaktoři stejně hry mohli zkoušel. Proto si myslím, že ZATÍM s hrami nebude problém. Jede mi na tom i COD BO. hry zatím tedy "jdou" ale jak bylo řečeno, potřebuješ onu kamerku PS: mám BETA DASHBOARD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kytt Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 No tak si dám asi tu betu ale ještě večer zkusim Kinectimals na starym Dashboardu a zítra si stáhnu The Biggest Loser a uvidim . Náhodou Fable 3 nemáš že bis ho zkusil na betě jestli jede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 No tak si dám asi tu betu ale ještě večer zkusim Kinectimals na starym Dashboardu a zítra si stáhnu The Biggest Loser a uvidim . Náhodou Fable 3 nemáš že bis ho zkusil na betě jestli jede. Nerozumiem, ty mas doma Kinect? Hrat Kinect hry mozes aj na DB 9199, na tom ti ide aj Fable3...neviem co riesis!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kytt Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Ještě nemám ale co jsem zkoušel na staršim DB 9199 Dance Central tak to chtělo pomně novej update a jinak to nešlo spustit. Tak řešim jestli to chtěj i jiný hry na kinect . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.