KlaunCZ Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 hoby: jen ty nové přímo pro kinect.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 zdar jedou na kinectu všechny hry (i ty starši např red dead r.. )nebo jen ty novějiší přímo pro kinect dik za odpoved Ako by si ich chcel hrat cisto iba na Kinecte, napr. taky Red Dead Redemption? :lol: Take hry nikdy nepojdu hrat na Kinecte!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoby1468622628 Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 ok dik za odpovědi na youtube jsem vydel že má na kinect vyjít gta 5 myslíte že to je FAKE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karrei Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 TO TREZZOR: trezzor: Pravdepodobne mas fw. 1.6. Tieto hry si patchoval na wave3? Alebo pouzivas aktivacne dvd? Na Kinect hry musis mat pripojeny KINECT!!! Mas ho pripojeny a tak si skusal kinect hry? karrei: Hry jsem nemusel nijak patchovat, normalne jsem je stahnul a vypalil pres IMGBurn, dal do Xboxu a hral. To samy jsem udelal s hrama pro Kinect a chova se to jako kdyz tam dam nejake dvd. Vubec to nenacita. Tak poraďte, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 ok dik za odpovědi na youtube jsem vydel že má na kinect vyjít gta 5 myslíte že to je FAKE No jasně že je to fake vždyt je to 4 GTA a ty holky jsou jak magoři_:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bad.Mr.Frosty Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Mám dotaz chci to objednat k vÁnocům ale u některých obchodů vidim popis CZ/HU atd tak mám obavy zda mi Kinect pujde na UK účtu když vemu ty s označením CZ nějak jsem to nesledoval tak nevím zda to neni nějaký omezení a nebo je jedno jaký Kinect vemu. Díky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Mám dotaz chci to objednat k vÁnocům ale u některých obchodů vidim popis CZ/HU atd tak mám obavy zda mi Kinect pujde na UK účtu když vemu ty s označením CZ nějak jsem to nesledoval tak nevím zda to neni nějaký omezení a nebo je jedno jaký Kinect vemu. Díky za pomoc. Podla teba ma samotny kinect aj nejaky software/firmware? Podla mna nie :D Tak potom je to jedno, na aku konzolu ho pripojis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 karrei: Hry jsem nemusel nijak patchovat, normalne jsem je stahnul a vypalil pres IMGBurn, dal do Xboxu a hral. To samy jsem udelal s hrama pro Kinect a chova se to jako kdyz tam dam nejake dvd. Vubec to nenacita. Tak poraďte, díky. Uz viem, ze hry nepatchujes, takze mas fw.LT. Tak este raz sa spytam. Ked das kinect hru do konzoly, tak mas pripojeny Kinect??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atlantis Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Zdravím. Měl bych dotaz. Pročítal jsem si tohle téma a vypadá to, že tady jsou dvě různý odpovědi. Chci si na Vánoce pořídit Kinect. Pokud si na něj stáhnu hru (která nemá AP 2,5), patchnu si ji normálně jako všechny hry na wave 3, tak mi pojede, nebo ne? Díky za odpověď, nechtěl bych vyhazovat peníze za Kinect a pak zjistit, že můžu hrát jen origoš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matluba Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 2Atlantis: To je jak kdyby jsi se ptal zda ti pujdou hry na volant, bubny,kytaru. Kinect je prostě jen ovladač nemá vubec nic společného s ochranamy. Ted jsou na "trhu" hry bud s AP2.5 které zatím nezapneš, nebo bez AP, což jsou ty co hraješ celou dobu :D Takže ano pujdou ti hry na kinect :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atlantis Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Díky, tohle jsem chtěl slyšet. Ptal jsem se proto, že jsem četl, že Kinect nainstaluje nový update, tak jestli to šlape nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matluba Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 JJ, to máš pravdu nainstaluje, ale jediná změna pro tebe je, že už ti nepojedou ty APčkový hry, než se objeví další FW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karrei Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Předem chci poděkovat Trezzorovi, že má trpělivost s mojí osobou. Takže, když jsem k Xboxu prvně připojil Kinect, vyzvalo mě to k aktualizaci DB. Původní DB 8955 jsem přehrál na DB u originál hry pro Kinect Adventures a pak jsem tam nahrál DB 12611. Všechny staré hry běhají bez problémů, originál Adventures také. Mám připojený Kinect, vložím vypálenou hru, třeba Motionssport( zkoušel jsem cca 3 vypálený pro Kinect) a napíše to Play DVD a objeví se velký nápis XBOX přes celou obrazovku. Když máčknu zelený A(tlačítko), objevý se lišta pro přehrávání DVD. A nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sikinek Odesláno Prosinec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 Tohle se stává když hry mají vysokou ochranu (nový kinect hry v isu co jsem viděl měly ochranu wawe9) takže je potřeba je opatchovat na nižší wave a pak by měly jít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.ee.T Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 Zdravím.. mám dotaz, chtěl bych si kinect objednat k vánocům, ale mám místo pouze 1,7 - 2 metry velké.. má to tedy cenu.. četl jsem tu, že čím dál stojíš tím lépe to snímá. :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 no ono dost zalezi na tom jak si vysoky pokud 190 a vice tak pocitej tak s odstupem od kinect neco kolem 2,5 metru a to jeste kdyz hrajes sam pokud vas hraje vice pokud je to dite a tata tak to nevadi ale pokud sou to dva dospeli tak tam je potreba za se o neco bejt dal od kinect Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 dá se někde v Praze Kinect ,,vlastnoručně" vyzkoušet ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janko580 Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 http://console-forum.net/group.php?groupid=220 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Warfarýn Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 tak kamoši přišel kinect a je to krutý ten kdo má money a láme si hlavu nad tím jestli ano či ne tak určitě ano je to boží!!!!! :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bad.Mr.Frosty Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 Jo Kinect je super ty dvojhry třeba. Fakt prdel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 tak kamoši přišel kinect a je to krutý ten kdo má money a láme si hlavu nad tím jestli ano či ne tak určitě ano je to boží!!!!! :-D Ak ho mienis hravat sam, tak za par mesiacov daj vediet ako sa ti este paci :D Prve nadsenie je super, ale....Tie kinect hry nestoja zavela pre jedneho hraca a v buducnosti to nebude inak...moj nazor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Warfarýn Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 máš pravdu dojem je fakt luxusní a ano určitě za pár měsíců :arrowd: a určitě já bych si to nekoupil za ty prachy málo hudby a po dlouhé době i málo zábavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Chci se zeptat : Kinect vyžaduje 190 MB volné paměti. Má základní verze Arcade vůbec tolik paměti nebo je potřeba dokoupit nějaký HDD? Já tam mám volných asi 60 MB a dalších 90 mi zabírají savy ,takže ani kdybych to všechno smazal ,tak těch 190 MB nedám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Chci se zeptat : Kinect vyžaduje 190 MB volné paměti. Má základní verze Arcade vůbec tolik paměti nebo je potřeba dokoupit nějaký HDD? Já tam mám volných asi 60 MB a dalších 90 mi zabírají savy ,takže ani kdybych to všechno smazal ,tak těch 190 MB nedám. Vždy je lepší mít HDD nebo alespoň flešku . Už kvůli možnosti instalace her . A můžeš vysvětlit , proč píšeš otázku do dvou topiců ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Mate nekdo Dance hry? Zajimaly by me songy co tam jsou..A ktery z dancu je nej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.