trezzor Odesláno Leden 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 Ahoj, jak to bude s ghost recon:future soldier? Má to být i na kinect, ale všude jsou videa jen, že si vybírá a setsavuje zbraň a potom je na střelnici.. jenom k tomu bude sloužit kinect nebo budu moci ovládat celou hru kinectem?Díky za odpověď :) Myslis uplne iba cez Kinect? Ale to by hra musela byt poriadne okliestena, pretoze volny pohyb po terene nedas Kinectom aj keby si si drbol pollitra sedemdesiatky :D Pohyb joystickami gamepadu nenahradis Kinectom! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farman Odesláno Leden 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 aha, takže kinectem si budu moci skládat jen zbraně? nebo budu moct dávat třeba týmu příkazy. Ve videu jsem viděl, že něco říkal ohledně zbraně a nějaké příslušenství se potom oddělalo.. budou třeba i příkazy pro tým, jako třeba "zamnou" nebo něco podobného, nebo to taky ne? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamina696 Odesláno Leden 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2013 ahoj mám problém nevíte kde sehnat kalibrační kartu na kinect ? mne ji děti zničily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 Prece na Googlu, zkus treba tohle http://digiex.net/downloads/download-center-2-0/xbox-360-content/media/11827-kinect-calibration-card.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.