trezzor Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 REAKCE: kovaraf85: ale můžeš si tu mega akční střílečku užít na natalu xD Akcnu strielacku na Natalu? A nevies ako by si ju ovladal, ked su k tomu teraz potrebne vsetky tlacidla na ovladaci? S Wii ovladacom je to vo velkej miere zalozene na tlacidlach, co Natal nie je, cize ziadne akcne hry, loptove hry atd. ako ich pozname teraz sa Natalom ovladat nebudu . Nebud az tak nateseny, pretoze na Natale budu iba velmi jednoduche hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Třeba budeš běhat na místě a budeš se plazit na místě atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Třeba budeš běhat na místě a budeš se plazit na místě atd. To myslis vazne? Plazit na mieste? :D Nebudte naivny...Strielacky, sportove hry ako ich teraz pozname nikdy nebudu ovladane Natalom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 o tom co bude nebude ovládané natalem bych se zbytečně nezmiňoval, když ms všechno info tají...počkejte do E3 a zbytečně nespekulujte.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 o tom co bude nebude ovládané natalem bych se zbytečně nezmiňoval, když ms všechno info tají...počkejte do E3 a zbytečně nespekulujte.... Logika mi hovori, ze ovladanie zlozitejsich hier ako je FPS, sportove hry atd. nebude mozne ovladat iba pohybom tela. To by museli byt dane striktne pohyby na ovladanie a to si neviem v ziadnom pripade predstavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 trezzor Přesně, ale zatím nikdo neví, jak to bude fungovat, tak nás třeba čeká zajímavý překvapení ;) Ale závodní hry a FPS... asi těžko... závodní si člověk vždycky nejlíp užije přímos volantem. Jinak nové video toho, jak Natal detekuje postavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 Pohyb, ako na tom videu, je jedna vec a hranie druha. Chcel by som vidiet, ako by sa Natalom ovladal napr. basket NBA 2k10...pri tych nespocetnych hernych moznostiach si to absolutne neviem predstavit. A hier narocnych na ovladanie je spusta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 Podle mě na 100 procent k natalu ještě nějaký ovladač microsoft vydá jelikož je to teď jejich velkej "triumf" tak se budou snažit použitelnost Natalu rozšířit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 nojo ale pak uz to nebude natal ale move ala sony:-DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 nojo ale pak uz to nebude natal ale move ala sony:-DD to by move musel mít i ovladače na nohy :) osobně bych přivítal třerba nějakou zbraň bezdrátovou na fpska, jsem nad tím přemýšlel ... a přišel jsme na to že by se ty fps celkem dali hrát ... ale radši bych je hrál na ovladači xD ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.a.c.o Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 k čemu nějaký ovladač, když máte xbox ovladač. Teďkon jsem četl info ke Ghost Recon: Future Soldier, kde bude herní mód kombinující právě pohyby rukou a navigaci přes xbox ovladač. Počkal bych na E3, kde má být vše představeno, možná pro nás MS mají něco v tom smyslu připraveného.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Duben 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 http://img532.imageshack.us/img532/3645/12718477336.jpg http://img36.imageshack.us/img36/4605/hdhdg.jpg uniklé fotografie z project natal zdroj: xboxweb.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Duben 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 nejsem si tak jist jestli to druhe je vazne natal, muze to byt obyc webkamera, podobne tvary se prodavaji a navic bezi tam WIN7(nejpis) a na 1. fotce nevidim nic jineho nez xbox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Duben 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 problem bude mezi tvou klavesnicí a tvoji židlí :dozey: hele je to zatím testovací verze natalu takže se ty fotky musi brat s nadhledem jsou sice neoficialni ale myslím že se nevymikají realitě zatím ještě nebyla ani konference která by se mněla uskutečnit na výstavě E3 , zatím se musíme spokojit s tím že takto nějak by mněl vypadat natal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Duben 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 http://gear.ign.com/articles/108/1084920p1.html Myslím, že lepší foto než tamty ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Duben 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2010 nevim nevim mrkni na www.xboxweb.cz a tam je tech fotek opravdu dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moorhuhn Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 mě třeba nejvíc sere ta barva - mám komplet bílej pokoj, telku, xbox, ovladače, ntb, nábytek, květináče, rámy obrazů....a proč sakra musí být natal černej??? to bude jako pěst na oko...já chci bílej natal... já vim, že to je asi pičovina, ale mě to vadí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Květen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2010 já mám zase černou tv, elite takže mě to tu zapadne :D třeba udělaj i bílej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CeskejHonza Odesláno Květen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2010 kde napsal ze ma elite ? moorhun: tak si ho pak přestříkej ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximum79 Odesláno Květen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2010 3FF3CT napsal.. "A na 1. fotce nevidim nic jineho nez xbox" To já tam vidím mnohem víc - vidím nehoráznej svinčík :wohow: Ten kdo tohle vyfotil a dal na net,ten musel mít odvahu...já bych se hanbou propadnul a chodil bych kanálama :) Moorhuhn napsal.. "Mě třeba nejvíc sere ta barva - mám komplet bílej pokoj, telku, xbox, ovladače, ntb, nábytek, květináče, rámy obrazů....a proč sakra musí být natal černej???" V Microsoftu si nejspíš řekli,že to máš v pokoji moc jednotvárný a chtělo by to krapet oživit :cheesygrin: Ceskej Honza napsal.. "Moorhuhn: tak si ho pak přestříkej ;)" Máš na mysli pokoj nebo Natal? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Květen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2010 Možná má Super Elite s bundlem FF XIII ... vyřidte si to přes PM. Barva Natalu je to poslední, čeho bych se bál, při nejhoršim si na to nalepíš bílou folii. Na Natal jsem zvědavej, hlavně jak to bude Xko zvládat po hardwarový stránce ... btw.Ty fotky nejsou tak strašný, mam doma větší bordel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 Podle Microsoftu má být natal na trh uveden už v Říjnu letošního roku Pobočka Microsoftu v Saudské Arábii potvrdila, že Project Natal vyjde v celém světě v měsíci říjnu letošního roku. Více informací se pak dozvíme v červnu na E3. Jedná se o další potvrzení spekulací a nejspíše se Natalu dočkáme opravdu v říjnu, takže už víme, na kterých měsíc vyčkávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James XR Odesláno Květen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2010 Podle Microsoftu má být natal na trh uveden už v Říjnu letošního roku Tak to je docela posun, původně to mělo být až o vánocích... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crab2man Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 Tak že bych si to předobjednal (o: http://xbox-360.surtep.cz/prislusenstvi-ovladace/natal/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 nasrat na to ted je to drahe potom to bude stat dvakrat tak mene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.