RodriguezTwiggy Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 8, 2010 Sháním někoho, kdo hraje MW2 přes ZeroGear. Chci si udělat nějaké Tituly, které se dělají docela težko a dlouho. Navíc s nikým není domluva. Jak přesně to bude probíhat : Před hrou se domluvíme který Titul budeme dělat, poté pošlu invite přes steam. PS : Samozdřejmě budu klidně pomáhat dělat tituly ostatním. Citovat
DarkTemplar Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 8, 2010 Tak cod 4 nebo 6 ? 4 nebeží na Steam :dozey: Rodri - je to Call Of Duty : Modern Warfare 2 :dozey: žiadna 4ka .. Citovat
RodriguezTwiggy Odesláno Leden 8, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Leden 8, 2010 Šmarjá Call of duty 4 : Modern Warfare 2. je 6-tka. Citovat
Gh0sT-1nF Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 8, 2010 to dává smysl :D 4 + 2 = 6 :D a jak si udělal to že někoho pozveš do hry ? Mě to nejde když dám invite tak mi to vyhodi okno s friend listem, ale do toho nemůžu nikoho přidat bez zakoupení nějaký hry ... skoušel sem zero gear beta, ale teďkon mám novej steam a nejde si nikoho přidat - jde to obejít nějak ? :) sry za OT ... Jinak bych d toho šel ... Citovat
RodriguezTwiggy Odesláno Leden 8, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Leden 8, 2010 Já jsem to ještě nezkoušel, ale když máš steam účet, tak se dáme do friends a invite... Citovat
Gh0sT-1nF Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 8, 2010 Já jsem to ještě nezkoušel, ale když máš steam účet, tak se dáme do friends a invite... ale nejde to! musíš mít koupenou hru na steamu aby sis mohl přidávat lidi :( Citovat
RodriguezTwiggy Odesláno Leden 8, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Leden 8, 2010 Jo máš pravdu...já hru na steamu koupenou mám no... Ještě by to šlo přes Hamachi...umíš s hamachi dělat? Citovat
RodriguezTwiggy Odesláno Leden 8, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Leden 8, 2010 Po hamachi by to bylo lepší něž ve hře. A rychlejší. Citovat
PodFuck3r Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 8, 2010 COD6 jde hrát jenom přez steam Citovat
Gh0sT-1nF Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 8, 2010 jak říká podfucker MW2 jde jen přez steam ... a s hamachi umim nejsem blbej xDxDxD Citovat
Shifter960 Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 8, 2010 Taky to mám přes ZEROGEAR a nejdou mi přidávat přátele.... Když se to vyřeší tak semnou počítejte.. Citovat
Gh0sT-1nF Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 8, 2010 no mám to na starym profilu že si najel na stránku zero gear beta dal si tam e-mail a oni ti poslali na mail key a pak sis mohl přidávat přátele, ale už si nepamatuju ani tu stránku a ani acc na kterym sem to měl xD EDIT: tak sem to nezapoměl :) kdo chce aď si mě přidá na steam gh0st_1nF (je tam nula (0) ne O) :) Citovat
RodriguezTwiggy Odesláno Leden 8, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Leden 8, 2010 Ty klíče asi už neposílají co? :( Citovat
Gh0sT-1nF Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 8, 2010 nevim to uz asi ne ... ale jestli mas koupenou hru tak nevidim problem :) Citovat
RodriguezTwiggy Odesláno Leden 8, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Leden 8, 2010 Já ji vidím :D Kdysi dávno ( 4-5 let) zpátky, jsem si koupil origo CSS+DOD+HL2 se steamem. Chvíli jsem ho hrával, ale asi pak na rok nebo 2 jsem to zabalil. Potom jsem to po těch letech nainstalovat, zadal account a čumím jak puk, nemůžu si stáhnout CSS ( ani nainstalování z DVD nepomáhá ). Prostě mám tam ve hrách CSS, DOD, HL2 a prostě je nemuzu stáhnout znovu. Píše to u nich místo 100%, něco jako PRE-LOAD nebo tka nějak. Nemůžu to ted zjistit přesně, dvd nemám doma. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.