RodriguezTwiggy Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Sháním někoho, kdo hraje MW2 přes ZeroGear. Chci si udělat nějaké Tituly, které se dělají docela težko a dlouho. Navíc s nikým není domluva. Jak přesně to bude probíhat : Před hrou se domluvíme který Titul budeme dělat, poté pošlu invite přes steam. PS : Samozdřejmě budu klidně pomáhat dělat tituly ostatním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Tak cod 4 nebo 6 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Tak cod 4 nebo 6 ? 4 nebeží na Steam :dozey: Rodri - je to Call Of Duty : Modern Warfare 2 :dozey: žiadna 4ka .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Leden 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Šmarjá Call of duty 4 : Modern Warfare 2. je 6-tka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 to dává smysl :D 4 + 2 = 6 :D a jak si udělal to že někoho pozveš do hry ? Mě to nejde když dám invite tak mi to vyhodi okno s friend listem, ale do toho nemůžu nikoho přidat bez zakoupení nějaký hry ... skoušel sem zero gear beta, ale teďkon mám novej steam a nejde si nikoho přidat - jde to obejít nějak ? :) sry za OT ... Jinak bych d toho šel ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Leden 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Já jsem to ještě nezkoušel, ale když máš steam účet, tak se dáme do friends a invite... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Já jsem to ještě nezkoušel, ale když máš steam účet, tak se dáme do friends a invite... ale nejde to! musíš mít koupenou hru na steamu aby sis mohl přidávat lidi :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Leden 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Jo máš pravdu...já hru na steamu koupenou mám no... Ještě by to šlo přes Hamachi...umíš s hamachi dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Leden 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Po hamachi by to bylo lepší něž ve hře. A rychlejší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 COD6 jde hrát jenom přez steam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 jak říká podfucker MW2 jde jen přez steam ... a s hamachi umim nejsem blbej xDxDxD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Taky to mám přes ZEROGEAR a nejdou mi přidávat přátele.... Když se to vyřeší tak semnou počítejte.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 no mám to na starym profilu že si najel na stránku zero gear beta dal si tam e-mail a oni ti poslali na mail key a pak sis mohl přidávat přátele, ale už si nepamatuju ani tu stránku a ani acc na kterym sem to měl xD EDIT: tak sem to nezapoměl :) kdo chce aď si mě přidá na steam gh0st_1nF (je tam nula (0) ne O) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Leden 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Ty klíče asi už neposílají co? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 nevim to uz asi ne ... ale jestli mas koupenou hru tak nevidim problem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Leden 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Já ji vidím :D Kdysi dávno ( 4-5 let) zpátky, jsem si koupil origo CSS+DOD+HL2 se steamem. Chvíli jsem ho hrával, ale asi pak na rok nebo 2 jsem to zabalil. Potom jsem to po těch letech nainstalovat, zadal account a čumím jak puk, nemůžu si stáhnout CSS ( ani nainstalování z DVD nepomáhá ). Prostě mám tam ve hrách CSS, DOD, HL2 a prostě je nemuzu stáhnout znovu. Píše to u nich místo 100%, něco jako PRE-LOAD nebo tka nějak. Nemůžu to ted zjistit přesně, dvd nemám doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.