Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Youtube a porušení autorských práv problem aneb jsou vaše videa v bezpečí?


brians

Recommended Posts

Opět tu jsou autorská práva, ale tentokrát bych chtěl upozornit na stupidní jednání ze strany youtube.

Chtěl bych upozornit, že na youtube vaše videa nejsou na 100% v bezpečí, že jednoho dne vám muže úplnou náhodu nikdo udat vaše video, že porušuje autorská práva nebo ho nahlásit jako nevhodné.

Taková situace nastane, když se najde už sprominutím blbec co je nějakým způsobem duševně omezen a to hlavně v logickém myšlení a muže být, tak i jinak retardovaný.

Pak je tu opět otázka z jakého důvodu vám takový ne už člověk, ale Dement nebo hyena kazí váš účet co si budujete už třeba 2 roky?

Co v takové velice nepříjemné situaci dělat?

Vím co velice pravdě podobně nic, protože i když napíšete stížnost na youtube, že vám nějaká dementní hyena úmyslně a bezdůvodně hlásí vaše videa, že jsou vadná a porušují autorská práva což nemusí být pravda a opět se jedná o úmysl jak poškodit nějakého uživatele, co se tomu dm. nějak nelíbí a chce ho zníčit za každou cenu tak se o to snaží dokud mu to nevyjde.

A tohle by mohl dělat úplně každý založí si účet schválně na youtube, aby ho pak využil jenom, proto aby mohl schválně a úmyslně oznamovat videa co se mu nebudou líbit a takovým příšerným jednáním níčí a poškozuje ostatní uživatele.

A ty poškození uživatelé jsou takřka bez mocní aby se proti takovému jednání mohli nějak bránit ovšem nemůžou díky stupidnímu přístupu youtube.

Tím chci na vázat na to, že tomu dotyčnému co se snaží škodit ostatním uživatelům youtube mu maximálně muže pozastavit nebo ukončit účet nic víc s tím nemůže dělat.

A poškozený je takřka bez braný proti takovému jednání maximálně muže znést odpor vůči oznámení, ale této možnosti moc lidí nevyužije jenom z obav nějakého soudu a jiným nebezpečným procesům.

Vůbec poškození nevědí do čeho by se mohli dostat tak proto této možnosti nevyužíjí.

V takovém případě prokážete svoji přesnou identifikaci vaše celé jméno s příjmením a adresu bydliště a ještě telefoní číslo kam bude na tuto uvedenou adresu chodit od soudu nějaké obsílky či rekomando o dostavení k soudnímu líčení atp…

Takhle přijdete o naprostu anonymitu a mínus a nebezpečí problémů připadá na vás.

Takže z toho všeho vyplívá, že proti takovým podvodníkům se těžko můžete nějak bránit když jsou takové stupidní prostředky na obranu jako jsou soudy májí to lidé za potřebí někteří možná ano, ale ty mladší do 18 let budou se vyhýbat takovým problémům se soudy určitě na 100% i mě to za to také nestojí.

Mám ten samý problém a nemohu ho nějak vyřešit snažil jsem se to vyřešit dohodou, ale bylo to naprosto marné a k ničemu ty v youtube jsou snad slepý a je jim to jedno vůbec je to nezajímá co tam řádí za vyvrhela co dělá jenom škodu a bordel.

Jak proti mně podal falešné oznámení ten dement co škodí ostatním, a společnost youtube jen tak nestáhne oznámení co bylo proti mně falešně zneseno budu takhle označený navždy a v takovém případě už je to celé prohrané a v takovém případě ztrácíte zájem být i nadále uživatelem a účastníkem youtube.

A pak se s nimi dohadujte, kdo má pravdu oni vás stejně odkážou nebo vám okopírují text do emailu s odkazem, jak to dát všechno k soudu a to je asi, tak vše co bych k tomu mohl zatím říci.

Už o youtube nemám vůbec žádný zájem a od této doby nemám s nima vůbec dobré zkušenosti jenom ty nejhorší proto, že mě sprostě ignorují a neřeší vůbec nic, tak kde to potom jsme?

Ve kterém století a je tu nějaká demokracie a nějaká záruka jak uspět?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu