despe1 Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 20, 2011 Jo tahle trasa byla masakr, sem to hrál snad v tahu 2hoďky :cheesygrin: a mám to za 3.06.16 :psp: Citovat
LucoLoss Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 20, 2011 Udělal jsem to asi napodruhý na PC s controllerem... Citovat
H0W3N Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2011 Toto mi dělá největší problém, nějaký trik asi nemáte, co? plati zde to sami co u jinych zavodu, jezdit ciste, v protismeru, driftovat L2... ja to mam myslim pod 3 minuty Citovat
Srig Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2011 Včera jsem to jezdil asi hodinu a dostal jsem se na čas 3:9:26. Vy driftujete L2? Já totiž čtverečkem. Citovat
H0W3N Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2011 jasneze L2 to je normalni brzda, jen tukni L2 a pak hned plyn a auto uz mas v driftu... ctverec se muze hodit jedine na nejake prudsi zatacky ale i ty se vezmou lepe pres L2 Citovat
Srig Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2011 Aha, tak díky, já totiž jezdil vždy přes ruční brzdu. Citovat
Dana.317 Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 27, 2011 Ve hře je prý nějaký Autolog, může někdo napsat o co jde, nebo mě nasměrovat na stránku kde se o tom píše? Citovat
iLukas Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2011 jasneze L2 to je normalni brzda, jen tukni L2 a pak hned plyn a auto uz mas v driftu... ctverec se muze hodit jedine na nejake prudsi zatacky ale i ty se vezmou lepe pres L2 A ja som si lamal hlavu ako mozes mat v kazdom kole naskok aj vyse 15 sek. A Ja som vsetko daval cez rucnu :D Dik za tip :D Citovat
H0W3N Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2011 Ve hře je prý nějaký Autolog, může někdo napsat o co jde, nebo mě nasměrovat na stránku kde se o tom píše? každou trať, kterou zajedeš na čas se ti automaticky srovnává s tvými přáteli a ukazuje ti jak si vedeš mezi tvými přáteli, má to hlavně motivační funkci, kdy tě to nutí stále a stále překonávat časy tvých přátel... je to velice návykové... bohužel to ztratí smysl ve chvíli kdy jseš první na všech tratích a nemáš koho překonávat :( což se stalo mě... A ja som si lamal hlavu ako mozes mat v kazdom kole naskok aj vyse 15 sek. A Ja som vsetko daval cez rucnu :DDik za tip :D tak snad konečně začnou lidi zajíždět pořádné časy abych měl důvod to zase hrát... Citovat
Dana.317 Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2011 každou trať, kterou zajedeš na čas se ti automaticky srovnává s tvými přáteli a ukazuje ti jak si vedeš mezi tvými přáteli, má to hlavně motivační funkci, kdy tě to nutí stále a stále překonávat časy tvých přátel... je to velice návykové... bohužel to ztratí smysl ve chvíli kdy jseš první na všech tratích a nemáš koho překonávat :( což se stalo mě...tak snad konečně začnou lidi zajíždět pořádné časy abych měl důvod to zase hrát... Zajímavé a ve které hře Autolog ještě najdu? Citovat
H0W3N Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2011 Zajímavé a ve které hře Autolog ještě najdu? jj bude v Shift 2, ale zatím je jen v NFS HP Citovat
corvette Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 30, 2011 každou trať, kterou zajedeš na čas se ti automaticky srovnává s tvými přáteli a ukazuje ti jak si vedeš mezi tvými přáteli, má to hlavně motivační funkci, kdy tě to nutí stále a stále překonávat časy tvých přátel... je to velice návykové... bohužel to ztratí smysl ve chvíli kdy jseš první na všech tratích a nemáš koho překonávat :( což se stalo mě... tak snad konečně začnou lidi zajíždět pořádné časy abych měl důvod to zase hrát... Tvl tak ty ses blazen, ty tvoje casy sou skoro neprekonatelny :) rikam si ze sem zajel good cas a hele howen ma este o 20s lepsi... xD Citovat
Srig Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 30, 2011 Taky si říkám, u mě je někdy rychlejší dokonce o minutu. Citovat
H0W3N Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 30, 2011 Tvl tak ty ses blazen, ty tvoje casy sou skoro neprekonatelny :) rikam si ze sem zajel good cas a hele howen ma este o 20s lepsi... xD Taky si říkám, u mě je někdy rychlejší dokonce o minutu. nevím jak to dělám :D prostě jenom driftuju zatáčky :D ale v policejních eventech to není tak slavné, hlavně takové interceptory jsou podle mě hodně o štěstí... Citovat
iLukas Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 30, 2011 Ani v mp sa ho neda dobehnut :D ... ked sa dostane pred vas mate smolu :D Citovat
H0W3N Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 30, 2011 Ani v mp sa ho neda dobehnut :D ... ked sa dostane pred vas mate smolu :D pokud si nedám crash :D Citovat
iLukas Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 30, 2011 nj, ale aj to sa ti podarilo raz za 10 zavodov :D btw. musime zopakovat dobre bolo vcera :) Citovat
H0W3N Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 30, 2011 jj, nejlepší by bylo to dát to v 8 jako jsme hrávali když to bylo nové, to byli super pařby... ted už to skoro nikdo nehraje... Citovat
dj4u Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 5, 2011 tak už to smažím taky, ale jsem zklamanej, vůbec mě nebaví ty závody na čas... chci nákou akci a né nudnou jízdu :( nechápu proč to tam dali... jsem myslel že to bude něco na styl jako byly na PS1 a nebo třeba Most Wanted... a ono nic... snad mě to začne časem bavit.... Citovat
medvidek Odesláno Červenec 31, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 31, 2011 nedávno jsme s kamarádama koupili, hrajem online a je to mrtě musim říct.. spousta zábavy.. vřele doporučuju.. kdo by se chtěl přidat ať se ozve, headsety všichni máme (: Citovat
Pista86 Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 27, 2011 Jde tato hra hrát jako multiplayer? Myslím tedy hrát na jedné konzoli s rozdělením obrazovek. A ještě jeden dotaz....hrajete někdo online s vypálenou hrou? Díky za odpověď Citovat
Holmmi Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 29, 2011 Ten MP na jedne konzoli nejde, to druhe nevim. Citovat
Alias/Blaze Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 29, 2011 Need for speed hot pursuit nemá multiplayerový split screen, a když máš vypálenou hru, tak po netu také hrát nemůžeš, pač potřebuješ online klíč, který je na manuálu (online klíč se dá, ale dokoupit z PSNka). Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.