t3n Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 jeste je tu nekdo kdo tvrdi, ze to maji vsechno v maliku a o data (predevsim kreditni karty), vubec neni potreba se bat? >;D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varinek Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 inforumuje o tom konzolista.cz ? dostal jsem tam ban prej za flame... ♥♥♥♥♥♥i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.kolinek Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 Jede uz to PSN nebo je tam nejaka zmena?Sorry jestli to tu uz nekde nekdo napsal:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 Nejde a asi jen tak nepojede... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.kolinek Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 No to je super.Uz me celkem stim nebavi ale :/// Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 wtf playstation 3 co to je:D No diky absenci online mne uplne prestalo bavit mortal kombat,na ktery jsem se tesil pul roku,tak se venuju alespon WoW a uz mi je jedno,kdy psn bude fungovat,stejne tipuju tak zacatek cervna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 wtf playstation 3 co to je:D No diky absenci online mne uplne prestalo bavit mortal kombat,na ktery jsem se tesil pul roku,tak se venuju alespon WoW a uz mi je jedno,kdy psn bude fungovat,stejne tipuju tak zacatek cervna Pokud bude vypnutý PSN ještě měsíc tak to je docela dost krutá rána pro sony, ale myslím že psali že by se PSN mělo vrátit někdy začátkem tohohle měsíce, tak uvidímě no :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.kolinek Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 No pokud to bude trvat dele jak do dalsiho mesice tak jde ps3 pryc.Nekoupil jsem si ho proto abych hral dokola singl,jak nejaky ♥♥♥♥♥! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 Pokud bude vypnutý PSN ještě měsíc tak to je docela dost krutá rána pro sony, ale myslím že psali že by se PSN mělo vrátit někdy začátkem tohohle měsíce, tak uvidímě no :) Jenze oni toho uz napsali......buh vi kdy to nakonec bude...ted je to akorat vsem pro smich... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bad.Mr.Frosty Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 Kupte si xbox pánové .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 Kdyby po tomhle Sonackym faux pas kazdy prodal svuoje PS3 a poridil si xbox, bylo by Sony v koncich... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 Sony není Nintendo, tahle firma vyrábí i jiné věci. Zase neblbni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.kolinek Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 No a proto by se meli snazit co nejvice oni ne?Urcite vi ze cim dele to bude trvat tak tim vice upadne zajem o ne a o ps3.Ale zase stim ze by bylo sony v koncich bych moc nesouhlasil,sony prece nevyrabi jenom ps3 ne?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 Myslel jsem na hernim poli samozrejme...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 Kdyby po tomhle Sonackym faux pas kazdy prodal svuoje PS3 a poridil si xbox, bylo by Sony v koncich... Přesně :D Ale na to NGP se docela těším a teď tohle :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.kolinek Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 Presne jak pise Nanaki:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.kolinek Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 To jo mezi hrama by se hodne tezko dostavali z5 na svou nynější pozici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Achrisoofa Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 Twl http://www.novinky.cz/internet-a-pc/bezpecnost/232312-sony-odhalila-dalsi-utok-hackeru-ohrozeno-je-uz-100-milionu-lidi.html?ref=boxE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bad.Mr.Frosty Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 Twl http://www.novinky.cz/internet-a-pc/bezpecnost/232312-sony-odhalila-dalsi-utok-hackeru-ohrozeno-je-uz-100-milionu-lidi.html?ref=boxE Noooo pěkná práce. Řekl bych to takhle...kdo máte doma něco od Sony radši to prodejte nebo vám za chvilku hacknou i fén na vlasy :D ps: tohle vše podpoří prodej prepaid karet kde toto nehrozí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.kolinek Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 Fen na vlasy od sony neznam,ale mozna existuje i to:D ale dokud ty hackery nechytnou tak se to bude oapkovat dokolečka dokola,a jestli se i po tom co je chytnou najdou dalsi min. stejne dobri jak ti tedkom tak se to nezastavi nikdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mayfish Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 U sony je to ted jak samosce kazdy si tam bere co potrebuje .... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 Už to to jde ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Achrisoofa Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 Ne nejde tady to mužeš sledovat v pravo nahoře. http://cz.playstation.com/home/news/articles/detail/item369678/PlayStation-Network-Restoration-Update/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 do pi'i!!!uz me to s*re!!ale mam i strach ps3 mam od vanoc a rict tatovi ze ho chci prodat tak me vyzene... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 do pi'i!!!uz me to s*re!!ale mam i strach ps3 mam od vanoc a rict tatovi ze ho chci prodat tak me vyzene... proč by jsi to prodával ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.