IceTower Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Jmenoval jsem tebe? Vážně banda zaostalých tupců tady:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 nejmenovals nikoho,tak jsem si logicky myslel,že je to i na mě!Sám seš zaostalej tupec,když si mysliš,že jsi nejlepší! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Ne nemyslím. Ale když tu vidím hrubky typu "rusi" tak je mi z toho opravdu zle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 když není před "rusi" čárka,tak mi je taky zle,no a co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Ahá. Chybí ti i mozek. No nic tohle už je dost OT a nehodlám pokračovat v debatě s blbcem. Svůj názor jsem řekl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Jo,takže mi chybí mozek,když opravuju tvoje chyby,stejně jako ty opravuejš ostatní?Tak to seš potom k*ypl :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny7 Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 hoši kašlete na to:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Mate nekdo tuseni co tam budou za hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.kolinek Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Vubec nevime... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LSN Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 tak uz to jede kluci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin789 Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Tahle otázka je tady po několikáté a vždycky skončila spekulacemi, myslím že budeme muset počkat až nám sony dá oficiálně vědět jakou "kompenzaci" za jejich odstavení sítě obdržíme. Mate nekdo tuseni co tam budou za hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepazavora Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Docela bych bral bonus v hodnote penezenky a v ni treba 1500-2000 kc a sam si libovolne nakoupil.Nez nejake hry ktere me treba nebudou bavit.Hlavni je ze uz SONY udelala prvni krok.PS:HOKEJ HOSI DEKUJEM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.kolinek Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Uz to teda fakt jede?? Nejsem doma tak nemuzu zkusit:)))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 To chces asi dost, predstav si kdyby to dali kazdymu....to by byly ztraty :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 LSN ... co to meles? vzdyt to nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LSN Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Uz to teda fakt jede?? Nejsem doma tak nemuzu zkusit:)))))) uz stahuju aktualizaci 3.61 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Jenze to neznamena, ze to jede :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaNa Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 tak uz to jede kluci :) flame?....aspoň mě to teda nejede ;) edit: uz stahuju aktualizaci 3.61 ....bože :dots: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny7 Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 tak ji stáhni a pak to zkus ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Me to de, uz updatuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Já už jsem updatoval ráno ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Update CF jde, ale PSN pořád nejede nejde se přihlásit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Aktualizace sice stáhnout jde, ale PSN ne, jen US.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 To ovšem každý až na pár vyjímek ví :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Boze!to jsou ty pripady ktery videj nazev.. Odstavka PSN s.... hnedka zapnou ps3 zkusej se prihlasit zacne aktualizace a oni se stim snami musej podelit i bez toho aby se koukli o 2 stranky driv kde se o tomhle povida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.