Shadow222 Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Mělo by právě jsem v lobby v Crysis 2, ale nikoho to nechce najít, asi jdu zkusit MW2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 No výborně, zítra okamžitě on-line paření ... dneska se ještě musím kua učit ... Nicméně OSLAVUJME !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Jono, jsme sice třetí, ale who cares? Jede PSN! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patver Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Jak zmenit to heslo,na email mi nic neprislo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ládaví88 Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Také potvrzuji PSN jede ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Dej že se chceš přihlásit a dá ti to automaticky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matt54 Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Potvrzuju funkčnost !!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ládaví88 Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Nevíte jaké hry to teda budou, u Game v PSN Store je Modnation Racers, Outland, Space Ace, TV Superstars a to poslední nemůžu přečíst...budou to teda oni? Zatím Store nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 opravdu vám to jede ?? :D já si změnil sice heslo ale pořád se to nepřihlásí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 To je spíš jen ucpané náporem hráčů, zkus chvíli počkat. Já se přihlásil, ale také to trvalo nějakou dobu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyrlo Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Jo me to taky jede a kamos hraje BFBC2, ale nevim jestli online :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasonHC Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Taky sem si změnil heslo a přihlášení mi dlouho trvá...zkusím asi později, třeba je to přetížený :DDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 První fáze spuštění PSN bude obsahovat: - Připojení na PSN s nutností změnit heslo - Online hraní - List s přáteli + Chat - Aktualizace trofejí - Playstation Home Hry zdarma se dozvíte, až tam prostě budou, nebo sledujte PS blog a neptejte se na kraviny... Jinak, Welcome back program bude až jako poslední, na konci měsíce (PS+ na měsíc, hry zdarma,...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 je to nádherný pocit být znovu Online... :) jdu ihned na BC2, mám absťák :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varinek Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 delete - delete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patver Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Tak nevim,asi jsem lopata.Ale opisu ty kody,pak vlozim novy password,pak znovu,potvrdim.No a pak bych se mel tim samym prihlasit na sign-in.Pisu to zpravne?Protoze mi to nejak nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 mně ani nepřišel mejl, a to čekám asi hodinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 mě to nefunguje, furt to píše že probíhá údržba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Už sem ani nedoufal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 psn v cr se pry nahodi v 1:00 tzn za nejakych 2.5h //edit aktivuji psn smerem od zapadu. USA a UK je online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasonHC Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Nejede to, probíhá údržba...ale psali mi lidi z ČR sms, že už jsou online kua!!! Je to divný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 tady taky lidi píšou že jim to jede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mayfish Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Jsem normal online a vse co by melo slapat slape Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyrlo Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Ja jsem online, ale nejde store a mp jsem nezkousel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 MP jde ale PSStore nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.