Xilias Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 sak to je secko zaplaceny microsoftem to je jediny duvod proc by ti hackeri furt tak rypali .. :) jinak myslim ze kdyby se podivali skoro kamkoliv tak by prisli na to ze nikde ty data poradne nejsou zabezpeceny .. to bych se aj vsadil .. pochybuju ze by jedina sony mela takovej FAIL .. to se jenom na to prislo jak se hackeri chteli pomstit za toho geohota .. ja sem to rikal .. za to v podstate muze Geohot .. kdyby se furt nesnazil cracknout PS3 nic takoveho by se tu ted nedelo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 Je to trochu offtopic, ale jinak si nemyslím, že by to měli jinde až v tak špatným stavu jako to měla (doufám, že dneska už skutečně čas minulý) Sony. Vždyť oni ani neměli žádnýho člověka, který by se staral o bezpečnost těch dat a museli si na prozkum po tom útoku zvát exterňáky. Jinak mi ani nevadí, že to Soňákům trvá tak dlouho, ale spíš to, že teď komunikace z jejich strany zase dost opadla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 Taky mi to nejak nevadi.. Nejvíc mi asi vadila absence multiplayeru.. A to uz je cajk. Jinak na xbox se mi moc přecházet nechce jako jestli sony pujde do kytek.. Pac ty poplatky za to online hraní to se mi nelíbí.. Jediny co mi u mi chybi z PS Storu jsou momentalne nejaký dema abych vedel na co se mám tesit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 No snad to pujde aspon 2 dny, abych mohl aktivovat Dead Space 2 a stábhnout si ty hry :) zkus aktivovat hru pres ea stranky, ja jsem tak rozjel mortal kombat online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 niekde som čítal že koncom týždňa ma byť psn spustené naplno. Myslíte si že je to pravda? Som aj zvedavý aký budú mať komentár k tejto odstávke na tohtoročnom E3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlovkvetinaci Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 Měla by to být pravda. I když dovedu si představit, že zabezpečení a otestování tak obrovské sítě je skutečně netriviální záležitost a může se stát cokoliv. Na E3 představí své očekávané hry. Nic jiného nepotřebuji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhonova Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 Je to trochu offtopic, ale jinak si nemyslím, že by to měli jinde až v tak špatným stavu jako to měla (doufám, že dneska už skutečně čas minulý) Sony. Vždyť oni ani neměli žádnýho člověka, který by se staral o bezpečnost těch dat a museli si na prozkum po tom útoku zvát exterňáky. imho to je nesmysl. To zabezpečení dat, které měla Sony před útokem bylo jedno z těch lepších. Problém není ani tak v úrovni zabezpečení, ale v tom, že pokud se nějakou síť hackeři zaměří tak na 99,9% nějakou skulinu vždy objeví. Jde o to mít nastavené takové kontrolní mechanizmy, které majitelům sítě prozradí, že je jejich síť pod útokem!! A to je to co Sony neměla!! Data měla zabezpečená dle standardních parametrů pro společnost její velikosti a možná ještě lépe. Drtivá většina lidí si toto neuvědomuje a nadávají na Sony. Přitom kdyby se to stalo na Xboxu tak dopadne úplně stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 Sony dnes oznámila, že dnes, 1. června od 17:30 hod. bude probíhat rozsáhlá údržba sítě PlayStation Network. Opětovného spuštění bychom se pak měli dočkat následující den v 8:00 hodin ráno. V této době nebude možný přístup ke službám PlayStation Store, PlayStation Home, Account Registration a do částí Account Managementu. Nicméně, pokud se k PSN přihlásíte před 17:30 hodinou, odstávka by neměla mít vliv na hraní online. Jelikož Sony včera oficiálně potvrdila spuštění PlayStation Store do konce tohoto týdne, je velmi pravděpodobné, že tato odstávka PSN souvisí právě s chystaným obnovením služeb PlayStation Store. http://ps3.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011060003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONeill1993 Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 Konečně :-) kéž by to spustili již dnes nebo aspoň před víkendem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 no ona tahle udržba muže znamenat ,že spustěj store viš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 Otázka pro ty co tak obhajují hackeri: Opravdu si pořád myslíte, že to co dělají je jenom ukázat chyby? http://www.eurogamer.cz/articles/hackeri-tohle-je-zacatek-konce-sony?comment_start=50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 dobře ... pochopil sem první útok .... ale ted ? ted už to je fakt moc .. přijde mi jakoby se ty skupiny chtěli jen zviditelnit a předvíst že to taky uměj ..... nemužou nechat normální lidi hrát ... bože .. mimcohodem doufám že při zejtřejším spuštění PS mi naběhne jak PSN tak i PS store :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 Nicméně podle Twitteru útoky nemají být směřované proti herní části Sony, ale proti Sony Music. Ne, že by to samozřejmě znamenalo, že tím pádem s útoky souhlasím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mayfish Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Ps store funkcni......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Ze by to uz dnes SPUSTILI?! Jsem v praci, takze cekam na postrehy... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 No funguje a nefunguje. Asi je to dost přetížený, protože to neustále hází nějaký error a když už se mi podařilo Store spustit, tak jsem neviděl jedinou známku po Welcome Back balíčku a neměl jsem aktivovaný PS+. Navíc jak říkám, je to dost přetížený, takže se mi nepodařilo stáhnout ani žádný demo. EDIT: Aha, takže Welcome back bude o něco později, zatím to ještě ladí, jak říká blog: You may have noticed that the content promised as part of the Welcome Back offer is not yet live. It is currently in the final stages of testing and will be available to download very soon; we’ll be sure to let you know when. Možná jste zaznamenali, že obsah spojený s nabídkou Welcome Back chybí. V této chvíli se nachází v konečné fázy testování a bude k dispozici velmi brzy. Dáme vám vědět kdy. EDIT2: Už to vypadá o něco lépe, podařilo se mi začít stahovat inFamous 2 demo, takže bych řekl, že se to pěkně vrací, teď už jenom čekání na ten Welcome Back program. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TojefukCZ Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 STORE SPOŠTĚNÝÝ, jen nemůžu najít ty hry zadarmo :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 no, hry zdarma oznamily asi pred mesicem, melo to byt na 30 dni... no uz je to pryc no :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D edit: ofc, dzoukuju :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 už se těším až dorazím domu :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Absťák, už chci stahovat... Aspoň demo infamous 2 když už nic jinýho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 no, hry zdarma oznamily asi pred mesicem, melo to byt na 30 dni... no uz je to pryc no :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:Dedit: ofc, dzoukuju :D jen aby to tak neudelali:) ani bych se nedivil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 To je dobrý ja jsem ve store, ale když chci do jakýkoli sekce hodí mi to error:-D tak já nevim co to je:-D vám to jde? a hry jste našli? ps: tak už se tam nejak dostanu ale PSS+ my fakt jako nejde:) mi to řiká abych to koupil šmejdi:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sackboy Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Demo InFamous 2 uz stazeno, ted sosam Top Spin 4 a jede to jako kdysi, jeste Welcome back a sem spokojenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 PSS+ ani full hry zadara nejsou:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Sackboy: TOP SPIN 4 ani nestahuj, urcite ta hra stoji za KOUPI. Je perfektni s dokonalou hratelnosti... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.