canava Odesláno Leden 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2013 Záleží v jakém regionu jste regnutí, odstávka je jen pro británii, tuším německo a pár dalších.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figycom Odesláno Leden 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2013 (upraveno) Já jsem teď dorazil z práce a zkouším se přihlásit a taky nic:eek: edit:tak další info pro Evropu údržba se protáhne až do soboty Odesláno z mého ST25i pomocí Tapatalk 2 Upraveno Leden 18, 2013 uživatelem figycom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Leden 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2013 :angry: Snad je zase napadli hekři, alespoň za to čekání opět něco dostaneme :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Leden 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2013 Omg ja zase jako ♥♥♥♥♥ cekam po 23. hodine a zase hov*o.. V sobotu rano nebo spis pozdeji - odpoledne/vecer? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal23 Odesláno Leden 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2013 uz necekej pry se to potahne do soboty do rana v kolik hodin zatim neuvedli prej sem jeste hodi update http://www.joystiq.com/2013/01/18/psn-maintenance-extended-through-to-this-morning/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Leden 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2013 já jsem to zapl odpoledne a normálně mě to připojilo, akorát fifa nejde online jinak vše v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Leden 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2013 Uz to funguje :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Leden 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2013 me teda porad store nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figycom Odesláno Leden 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2013 Mě taky už konečně de přihlásit Odesláno z mého ST25i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondatra Odesláno Leden 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2013 Ale store je stále v udržbě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figycom Odesláno Leden 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2013 (upraveno) Hm teď na to koukám ať dou do prdele Odesláno z mého ST25i pomocí Tapatalk 2 Upraveno Leden 19, 2013 uživatelem figycom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Leden 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2013 (upraveno) Prihlasit se da, ale store je stale off doufam, ze to neni jako kdyz byl hack SONY. TAK UZ JE TO CELE ON Upraveno Leden 19, 2013 uživatelem maku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tanorak Odesláno Leden 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2013 Už vám funguje ten store? Zkouším to tři dni (předím jsem na PSN nebyl půl roku) a nic - problém je, že mám kód, který musím do dneška aktivovat... no asi nic z toho nebude :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Leden 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2013 store funguje bezproblemu porad... aspon me ano :o i od posledniho updatu jede jak po masle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2013 store funguje bezproblemu porad... aspon me ano :o i od posledniho updatu jede jak po masle... funguje v poradku,opet je nekde problem mezi ovladacem a tv,classic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tanorak Odesláno Leden 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2013 Aha, díky za odpovědi. A nevíte čím by to mohlo být? Když Store zapnu, tak to po chvíli napíše, že právě probíhá udržba. (Ještě mi napadá - tento playstation byl v reklamaci - výměna HDD a tedy kompletní reinstall - od té doby jsem s ním byl poprvé na netu, aktualizaci to nainstalovalo. Nemohlo by to hrát nějakou roli?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2013 Aha, díky za odpovědi. A nevíte čím by to mohlo být? Když Store zapnu, tak to po chvíli napíše, že právě probíhá udržba. (Ještě mi napadá - tento playstation byl v reklamaci - výměna HDD a tedy kompletní reinstall - od té doby jsem s ním byl poprvé na netu, aktualizaci to nainstalovalo. Nemohlo by to hrát nějakou roli?) opis si jakou to ma chybu, cislo ci nazev a vloz to do google,vetsinou najdes forum,kde se to resilo. Klidne se muze stat ze nemas posledni patch psn store a proto ti nefunguje. Posledni 2 mesice vychazi patche na psn,aby ses tam vubec dostal,je to stejne jak u her. Neudelas patch nedostanes se na online hrani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tanorak Odesláno Leden 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2013 opis si jakou to ma chybu, cislo ci nazev a vloz to do google,vetsinou najdes forum,kde se to resilo. Klidne se muze stat ze nemas posledni patch psn store a proto ti nefunguje. Posledni 2 mesice vychazi patche na psn,aby ses tam vubec dostal,je to stejne jak u her. Neudelas patch nedostanes se na online hrani. Problém vyřešen - nebyl jsem vůbec přihlášen na PSN, potom, co jsem dal login do PSN už chodil i store. Jen mi vrtá hlavou, proč to po zapnutí storu házelo chybu, že právě probíhá údržba této služby (This service is currently undergoing maintenance.) a žádné číslo chyby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Leden 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2013 Tak jsem to taky zkusil a napsalo mi to viz obrazek :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Březen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2013 (upraveno) Asi zase dnes udrzba PSN serveru :blejt: http://www.joystiq.com/2013/03/04/psa-psn-undergoing-maintenance-today/ Upraveno Březen 4, 2013 uživatelem maku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Březen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2013 Tak se přihlaš a už to nevypínej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Březen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2013 (upraveno) Dobra rada, ale na ho*no jak me to samo odhlasilo jak nastala udrzba PSN. Tady to je cesky http://cz.playstation.com/psn/news/articles/detail/item293176/Pl%C3%A1novan%C3%A1-%C3%BAdr%C5%BEba-s%C3%ADt%C4%9B-PlayStation-Network/ Upraveno Březen 4, 2013 uživatelem maku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Březen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2013 (upraveno) Někdy to kickne no.. Ale většinou mi to tak fakčí celé boží deň :) A momentálně mi to taky fakčí, i spoustě dalších co tak koukám. Upraveno Březen 4, 2013 uživatelem canava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Březen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2013 J zrovna jsem zapnul ps3 a jsem normalne na psn online... tyhle jejich planovany odstavky jsou nejaky nwfunkcni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Březen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2013 Kua přihlášení funguje ale psn ne :( potřebuju si stáhnout hru :( Odesláno z mého EndeavorU pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.