th0ca Odesláno Květen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2013 u ikonky pusteni store trojuhelnik a je tam polozka dELETE... treba to bude fungovat. Ale ty mas problem ze se ti nejde prihlasit na psn, ja mam jen problem ze mi nejede store... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Květen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2013 Tak pomohlo odinstaloval jsem PSN pak se stahnul znova a nainstalovalk a uz to funguje na 100% diky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Srpen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2013 uh trošku nám to tu zahnívá nějakym spambotem :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DREGAN605 Odesláno Listopad 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2013 Ahoj, jede vam PSN? 2 hodiny se pokousim pripojit a nic...ale je zajimavy, ze kamose v kontakt listu vidim. Neni nejaka odstavka jen na online hrani? Odesláno z mého HTC EVO 3D X515m pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Listopad 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2013 Ted jsem PS3 vypnul a doted jsem byl ONLINE... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kantas10 Odesláno Prosinec 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2013 Zdravim mohl by mi nekdo poradit uz skoro mesic mi nejede ps store ani v ps3 ani v pc se do nej nemuzu dostat nevite nekdo co stim?dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Prosinec 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2013 Zkus resetnout router Odesláno z mého W100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.