Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Kde objednat kryt na PSP??

exist

Recommended Posts

predni urcite, ale zadni...to taky vubec nevim, jak bych sel na ten zadek;)

Rozebrat PSP a vymenit predni i zadni kryt je hracka, neni se ceho bat. Pokud jsi nekdy rozebral pocitac, tak tohle je akorat mensi, jinak nic extra. Musis jen opatrne uvolnovat ty kontakty, hlavne ten na podsviceni, tam sem se setkal nekolikrat se znicenym kontaktem (od jinych lidi), jinak je to celkem ok, asi nejtezsi (myslim tim prijit na to jak) je vyndat kryt umd, ale i to je po 6 rozebranych psp snadny.

jinak na netu je spousta videi, jak se to psp rozebira, i z toho je videt, ze je to fakt snadny

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jirim: mno tak pocitac rozbrat...heh ja jsem akorat daval tv kartu a grafiku do PCI slotu, jinac nejak moc jsem se v nem nehrabal, takze na rozebrani PSPcka muzu rovnou zapomenout;)..samozrejmne az mi skonci zaruka (asi rok a pul) tak se v tom stourat budu i kdyz to neumim..risk je zisk ;):)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu