murder Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 Nějakej kilometřík po cca 17 profi ježdění mám za sebou. Vše tě naučí až praxe, když do toho sedneš poprvé tak budeš stajně tak vyjukanej, že nebudeš ani vědět jak se jmenuješ. Jedno základní, které se učíš stále... ale můžeš se to učit i bez papírů, koukej kolem sebe na provoz a uč se jak se který řidič chová na silnici a podle toho se snaž poznat jak se v nejbližší chvíli zachová. Koukej na auta na vedlejší jak zpomalují do křižovatky (podle toho poznáš jestli zastavuje, nezastavuje, jestli to je jen divočák co dojede na doraz a zašlápne to těsně před křižovatkou, nebo jestli na tebe kašle a pošle ti to tam no a poslední nejhorší případ jestli o tobě neví, neví o křižovatce a prostě jede a nevěnuje se řízení (tihle zabíjejí...), koukej na auta před sebou jak jedou... poznáš stejné chování jako u křižovatek. Například včera se mi stalo že až po cca 10 km jízdy (a popojíždění) za autem jsem si uvědomil, že mu nesvítí brzdová světla, prostě registruješ auto jako celek a ty brzdová světla už ani nevnímáš... Není potřeba se zbytečně bát a být pomalý, je potřeba mít respekt a když už jsme na herním fóru tak jsi na nepřátelském území kde je plno nepřátel, ale když někoho sejmeš získáváš trestné body, takže sleduj nepřátele, vyhýbej se jim a co nejrychleji zmiz :) , ve hře taky jen nekoukáš nepříteli na prst na spoušti, ale rozhlížíš se a sleduješ komplet okolí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 Ja jsem si delal ridicak dost pozde-mam od te doby najeto asi 10000km. Moje poznatky: 1.Reci o pokynech komisare nejsou fama. I mne porucil jet do zakazu vjezdu. 2.Nic se predem neuc,vsechno te nauci tam. Od toho je to autoSKOLA. 3.Testy jsou brnkacka-2 dny predtim jsem udelal asi trikrat po sobe online testy ministerstva dopravy. Opakuju-nic vic se neuc,nez ze jen si poctive projed oficialni test na netu-a jsi king. 800 otazek,ne zadny nahodny vyber z nich. Muj vysledek u zkousek: 100% spravne. Ma to vyhodu,ze u techniky komisar primhouri oko,kdyz vidis,ze jsi dal teorii za sto a v technice mas treba okno. 4.U jizdy klid,hodne otacej hlavou,at to vypada,ze pozorujes vsechno kolem dokola. 5.Pozor na prednost zprava!!! 6.Pokud semafory sviti,znacky u nich upevnene neplati!!! 7.Pri vyjezdu z jednosmerky doleva se tlac na levou stranu vozovky!!! A pak uz jen zajdi pro ridicak. A pak uz jen driftuj jak o zivot! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.