Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 90
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
to Bila16:Chlape, mám tě tam, ale mystifikuješ nás tu :bash: Jestli to není někdo jiný, tak to není BILLBOW 11, ale BILLBOW11. Čili v nick a číslo dohromady, bez mezery

to Snake99: prosím tě oprav to v seznamu, ať nemají jiní problém s přidáním do friend listu. Dík

Tak uz je to opraveny,jestli byla chyba z me strany tak se omlouvam.

Za chvili jdu na calla8)

Mozna by bylo lepsi,kdyz kazdy kdo bude chtit parit s nama,tak sem dal svou gamecard.

snake99+cz.png

Odesláno

Zdravim, taky bych se chtel pridat, ale bohuzel jeste nemam zarizenej net na xboxu a zatim ani nwm kdy presne to bude. Xbox mam asi jen od listopadu, takze nejsem ani zadnej borecek. Doufam, ze az ten net bude, tak me kdyztak vezmete. BTW: mam dotaz - ten headset funguje jenom na pokec, ze z tech sluchatek jdou jenom kecy, nebo proc mi nejedou normalne zvuky offline a online ani nwm?

Odesláno
Zdravim, taky bych se chtel pridat, ale bohuzel jeste nemam zarizenej net na xboxu a zatim ani nwm kdy presne to bude. Xbox mam asi jen od listopadu, takze nejsem ani zadnej borecek. Doufam, ze az ten net bude, tak me kdyztak vezmete. BTW: mam dotaz - ten headset funguje jenom na pokec, ze z tech sluchatek jdou jenom kecy, nebo proc mi nejedou normalne zvuky offline a online ani nwm?

Az budes mit net na xku a zalozeny profil,tak neni problem zaparit.

Odesláno

Cawez já bych se Vám tady toho vedení klanu i ujmul. :thumbup:

Chtělo by to si taky udělat nějakej soupisek pozic v týmu.. jako je například na gamepark (pokud víte)..

Jinak clantag bych nahodil starý dobrý CZ23 za kterej sme hrály mi ale k našemu neštěstí si ho během pár týdnu nahodil kdejakej lamer.. a kazil nám jméno.. (v cod5,cod4)

jinak aktivně bych se do klanu zapojil až tak do toho měsíce, kdy mi skončí dramatickej harmonogram we škole :cheesygrin:

a ještě dotaz na tebe SNEJKU-> jaká je twoje představa tohoto klanu? chtěl bys vést nějaký cwčka(klanwars) by jenom skupinově vymejtat servery amíků a pořádně je tam nakopat? :D

čest a hedka-hnedka

:psp: b0x3r306:psp:

Odesláno
Cawez já bych se Vám tady toho vedení klanu i ujmul. :thumbup:

Chtělo by to si taky udělat nějakej soupisek pozic v týmu.. jako je například na gamepark (pokud víte)..

Jinak clantag bych nahodil starý dobrý CZ23 za kterej sme hrály mi ale k našemu neštěstí si ho během pár týdnu nahodil kdejakej lamer.. a kazil nám jméno.. (v cod5,cod4)

jinak aktivně bych se do klanu zapojil až tak do toho měsíce, kdy mi skončí dramatickej harmonogram we škole :cheesygrin:

a ještě dotaz na tebe SNEJKU-> jaká je twoje představa tohoto klanu? chtěl bys vést nějaký cwčka(klanwars) by jenom skupinově vymejtat servery amíků a pořádně je tam nakopat? :D

čest a hedka-hnedka

:psp: b0x3r306:psp:

Proc ne,ale kdy zacnes s nama parit? Uz mas celkem dost dlouhou absenci8)

• 2 weeks later...
Odesláno

Ahoj, nevím jestli do vašeho klanu berete nové lidi, ale jestli ano, tak se hlásím :bash:

Je pravda, že dřív jsem pařil jen na PC, ale ted mám Xbox a na nové ovládání si zvykám dost rychle. Mám samozřejm i Headset.

Co se týče času tak tu hodku denně 4x týdně bych měl, někdy i víc.

Můj nick na Xbox Live je: JirkaLajty

Odesláno
Ahoj, nevím jestli do vašeho klanu berete nové lidi, ale jestli ano, tak se hlásím :bash:

Je pravda, že dřív jsem pařil jen na PC, ale ted mám Xbox a na nové ovládání si zvykám dost rychle. Mám samozřejm i Headset.

Co se týče času tak tu hodku denně 4x týdně bych měl, někdy i víc.

Můj nick na Xbox Live je: JirkaLajty

Jasne,spoluhracu neni nikdy dost,pisu te na soupisku:D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu