Bila16 Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 to Bila16: tak jsem si tě chtěl přidat do friend listu, ale xko hlasi, že uživatel neexistuje... hej taky jsem si te chtěl přidat a to sami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Damillo Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 Tak to je zvláštní. Normálně hraju na ofiku i se Snejkem a nikdy nebyl s friend listem problém... Včera se mi ale ještě ukázala hláška, že mám plný friend list, když jsem si chtěl přidat jméno "evza super". Oči to chápou, ale hlava to nebere.... P.S: Přitom jsme spolu hráli - je to dva dni zpátky - MW2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Damillo Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 to Bila16:Chlape, mám tě tam, ale mystifikuješ nás tu :bash: Jestli to není někdo jiný, tak to není BILLBOW 11, ale BILLBOW11. Čili v nick a číslo dohromady, bez mezery to Snake99: prosím tě oprav to v seznamu, ať nemají jiní problém s přidáním do friend listu. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabb1t Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 Kdyz budu mit cas,tak si s vama mile rad zahraju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Damillo Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 Pánové, co dneska večer, měl by někdo čas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snake99 Odesláno Leden 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 to Bila16:Chlape, mám tě tam, ale mystifikuješ nás tu :bash: Jestli to není někdo jiný, tak to není BILLBOW 11, ale BILLBOW11. Čili v nick a číslo dohromady, bez mezeryto Snake99: prosím tě oprav to v seznamu, ať nemají jiní problém s přidáním do friend listu. Dík Tak uz je to opraveny,jestli byla chyba z me strany tak se omlouvam. Za chvili jdu na calla8) Mozna by bylo lepsi,kdyz kazdy kdo bude chtit parit s nama,tak sem dal svou gamecard. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullvinek Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 Zdravim, taky bych se chtel pridat, ale bohuzel jeste nemam zarizenej net na xboxu a zatim ani nwm kdy presne to bude. Xbox mam asi jen od listopadu, takze nejsem ani zadnej borecek. Doufam, ze az ten net bude, tak me kdyztak vezmete. BTW: mam dotaz - ten headset funguje jenom na pokec, ze z tech sluchatek jdou jenom kecy, nebo proc mi nejedou normalne zvuky offline a online ani nwm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Damillo Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 to Bullvinek: JJ, HS je jen na pokec, prostě při hraní online slyšíš jen spoluhráče, popřípadě se přes něj dá posílat voice mail. Jinak řečeno, není to na přehrávání hudby :cheesygrin: On by to byl celkem i masochismus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Damillo Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 Dneska mám ještě ofko a zíta odpolední, tak kdyby se někdo hrnul do hry, rád bych se přidal :bash: to Snake99: to nebyla tvoje chyba, Bila16 to sem takhle postnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Damillo Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 Ještě jedna poznamka, nebo spíš dotaz, na který mě přivedl Bila16... jaký že je vlastně ClanTag? Co ty na to Snejku, vůdče náš? :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 Clantag: C£tã Přeloženo: Ceta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Damillo Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 Igni, díky za osvětu:cheesygrin: A teď by to ještě chtělo malý elaborát o vzniku, historii, proč byl zvolen tento název a tak... Nechceš se do toho pustit?:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 Igni, díky za osvětu:cheesygrin:A teď by to ještě chtělo malý elaborát o vzniku, historii, proč byl zvolen tento název a tak... Nechceš se do toho pustit?:bash: Bohužel ne, protože jsem ho nezakládal. Přišel jsem stejným způsobem jako ty. To musí snake. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snake99 Odesláno Leden 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 Bohužel ne, protože jsem ho nezakládal. Přišel jsem stejným způsobem jako ty. To musí snake. Ten clan jsme uz pouzivali u calla4,jinak ceta-voj.jednotka:thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snake99 Odesláno Leden 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 Zdravim, taky bych se chtel pridat, ale bohuzel jeste nemam zarizenej net na xboxu a zatim ani nwm kdy presne to bude. Xbox mam asi jen od listopadu, takze nejsem ani zadnej borecek. Doufam, ze az ten net bude, tak me kdyztak vezmete. BTW: mam dotaz - ten headset funguje jenom na pokec, ze z tech sluchatek jdou jenom kecy, nebo proc mi nejedou normalne zvuky offline a online ani nwm? Az budes mit net na xku a zalozeny profil,tak neni problem zaparit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b0x3r305 Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 Cawez já bych se Vám tady toho vedení klanu i ujmul. :thumbup: Chtělo by to si taky udělat nějakej soupisek pozic v týmu.. jako je například na gamepark (pokud víte).. Jinak clantag bych nahodil starý dobrý CZ23 za kterej sme hrály mi ale k našemu neštěstí si ho během pár týdnu nahodil kdejakej lamer.. a kazil nám jméno.. (v cod5,cod4) jinak aktivně bych se do klanu zapojil až tak do toho měsíce, kdy mi skončí dramatickej harmonogram we škole :cheesygrin: a ještě dotaz na tebe SNEJKU-> jaká je twoje představa tohoto klanu? chtěl bys vést nějaký cwčka(klanwars) by jenom skupinově vymejtat servery amíků a pořádně je tam nakopat? :D čest a hedka-hnedka :psp: b0x3r306:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snake99 Odesláno Leden 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Cawez já bych se Vám tady toho vedení klanu i ujmul. :thumbup: Chtělo by to si taky udělat nějakej soupisek pozic v týmu.. jako je například na gamepark (pokud víte).. Jinak clantag bych nahodil starý dobrý CZ23 za kterej sme hrály mi ale k našemu neštěstí si ho během pár týdnu nahodil kdejakej lamer.. a kazil nám jméno.. (v cod5,cod4) jinak aktivně bych se do klanu zapojil až tak do toho měsíce, kdy mi skončí dramatickej harmonogram we škole :cheesygrin: a ještě dotaz na tebe SNEJKU-> jaká je twoje představa tohoto klanu? chtěl bys vést nějaký cwčka(klanwars) by jenom skupinově vymejtat servery amíků a pořádně je tam nakopat? :D čest a hedka-hnedka :psp: b0x3r306:psp: Proc ne,ale kdy zacnes s nama parit? Uz mas celkem dost dlouhou absenci8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b0x3r305 Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Proc ne,ale kdy zacnes s nama parit? Uz mas celkem dost dlouhou absenci8) Jak sem psal, teď toho mam opravdu hodně moc.. Budu se samo že snažit co nejdřív .) Jinak ze cviku sem snad ještě tolik nevyšel :D Už se těšim až Vás v tom mulťáku proženu klucí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaLajty Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Ahoj, nevím jestli do vašeho klanu berete nové lidi, ale jestli ano, tak se hlásím :bash: Je pravda, že dřív jsem pařil jen na PC, ale ted mám Xbox a na nové ovládání si zvykám dost rychle. Mám samozřejm i Headset. Co se týče času tak tu hodku denně 4x týdně bych měl, někdy i víc. Můj nick na Xbox Live je: JirkaLajty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snake99 Odesláno Únor 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Ahoj, nevím jestli do vašeho klanu berete nové lidi, ale jestli ano, tak se hlásím :bash:Je pravda, že dřív jsem pařil jen na PC, ale ted mám Xbox a na nové ovládání si zvykám dost rychle. Mám samozřejm i Headset. Co se týče času tak tu hodku denně 4x týdně bych měl, někdy i víc. Můj nick na Xbox Live je: JirkaLajty Jasne,spoluhracu neni nikdy dost,pisu te na soupisku:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cromlik Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Cus me napis taky. CromplHK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej120 Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Čau taky bych se rád přidal. GT:RiverJohny1201 Headset:mám Mám změněné jméno na Ondrej1201 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grimmjow Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 GT:p0p0prd Headset:mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stifmayster Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Tak co je to tady ? Klan a mě o něm nikdo neřekl snajku to si vyřídíme, Co takle zejtra zapařit a hlavně co nejvíc lidí co takhle zejtra okolo 9:00 věčer ? Napište kdo můžete a kdo do toho pujde !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Striker Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Zapařite nekdo ???? Dneska tak kolem 20:00??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.