shadow.wizard Odesláno Červen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2007 Takže po tvrdom vybere tu mame hlasovanie... kto vyhra a odnesnie si 10 000 points a prekvapenie je len na vas... Bohužial sme so súťaže museli diskvalifikovat člena menom Mata kedže sem dal zlé heslo a dlho nebol aktívny... Tak vyberajte... všetky videá su dole v jednom priečinku takže si ich pozrite a vyberte víťaza... pri každom súbore je napísane kto ten gól strelil... hlasovanie potrvá presne týžden t.z. do 14. 06. 2007 Výhra: 1. miesto - 10 000 points + prekvapenie 2. miesto - 7500 points 3. miesto - 5000 points http://www.flyupload.com/get?fid=4001472 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Červen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2007 Osmene.....jsi mi dobrým soupeřem.........pěknej kousek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2007 tak nejlepší góly maj osmen a will...sem se dloooouho rozhodoval........... nakonec u mě vyhrál will :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big toe Odesláno Červen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2007 já se rozhodoval úplně stejně jako tekken, ale narozdíl od něj u mě vyhrál Osmen... luxusní šibenice:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Červen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2007 diky za podporu , jinak Kulic ma taky peknej gol ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2007 volim osmena. willove video mi nejde prehrat :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Červen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2007 willovo gol bol vazne lusxusni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Červen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2007 Will to totiž natáčel asi v mobilu... já to dal do mobilu a jelo to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Červen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2007 nebo si stačí stahnout codec pack pro přehrávání ve windows Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Červen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2007 volim osmena. willove video mi nejde prehrat :thumbup: quicktime VLC player........atd.....je to nahrávyný na SE 750.......páč PES hraju kvůli sejvům přes DH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulis Odesláno Červen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2007 diky za podporu , jinak Kulic ma taky peknej gol ;) Mno jestli si myslel me tak sem KULIS a ne KULIC ale newadi a dekuju za podporu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Červen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2007 shadow.wizard dal nejsrandovnejsi gol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2007 quicktimeVLC player........atd.....je to nahrávyný na SE 750.......páč PES hraju kvůli sejvům přes DH v DH ide capture.prx ........ :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Červen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2007 v DH ide capture.prx ........ :?jojo..ale bylo to na poslední chvíli.......měl jsem mobil po ruce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 Mno jestli si myslel me tak sem KULIS a ne KULIC ale newadi a dekuju za podporu jj sorry preklep ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowgeee Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 shadow.wizard je pro mě jasným vítězem já vim že to byla jen náhoda že si to tam sám hodil ale i to se stává a je to pro mě nej gól Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulis Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 To ste nikdo nekoukal na muj gol ne? ze mam jenom 2 hlasy :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Červen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 Shadowe je konec.....přepiště historii................wiihrál will............will...........will.............will..............will.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Červen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 kua to byl asi nejakej podvod! vedl sem o 2 a pak toto! :) no nic no ... snad priste :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Červen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 kua to byl asi nejakej podvod! vedl sem o 2 a pak toto! :) no nic no ... snad priste :) podvod??????jak podvod??????popravdě jsem to nesledoval.....zapoměl jsem na to.......ale já mám ruce jako panna čisté....:angry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Červen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2007 podvod??????jak podvod??????popravdě jsem to nesledoval.....zapoměl jsem na to.......ale já mám ruce jako panna čisté....:angry: tvoe dyt to rikam ze sradny ne?! ... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Červen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2007 tvoe dyt to rikam ze sradny ne?! ... ;)já vím...se nečil......ale vyhrávám vždycky............páč sem nejlepší......mám odehráno cca 700 15. minutových mačů.............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Červen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2007 kdy me dojde vyhra? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červen 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2007 Prave ted :) poslal som aj willovi... to prekvapenie mala byt hodnost PES King ale kedze will je moderator tak mu ju nedame... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Červen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2007 tak ji dej me :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.