will Odesláno Červen 18, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 18, 2007 shadow.wizard napsal: Prave ted :) poslal som aj willovi... to prekvapenie mala byt hodnost PES King ale kedze will je moderator tak mu ju nedame... jenže já nemám už wii....takže s moderováním je konec...takže mi ji dej.........ne PES king, ale KING fóra Citovat
mata Odesláno Červen 21, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 21, 2007 Skoda ze sem pos*al to heslo ja vam ho upnu a uvidite teprve Goool i kdyz uz se o nic nehraje :) EDIT: http://www.edisk.cz/stahni/01983/video1.rar_3.15MB.html a pak aspon napiste kdo by pro mne hlasoval... Citovat
mata Odesláno Červen 25, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 25, 2007 Podivejte se na muj gol prosim :) Citovat
shadow.wizard Odesláno Červen 25, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Červen 25, 2007 mata napsal: Podivejte se na muj gol prosim :)Lol ten gol :D dobra nahoda... :D Citovat
tekken90 Odesláno Červen 25, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 25, 2007 lol......hodně blbej gól pro golmana :D Citovat
toppi3 Odesláno Červen 25, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 25, 2007 těžka halda... co ale mužeme čekat od golmana City :D tohle by se Van der Saarovi stat nemohlo :D Citovat
Cvak01 Odesláno Červen 25, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 25, 2007 Snowgeee napsal: shadow.wizard je pro mě jasným vítězem já vim že to byla jen náhoda že si to tam sám hodil ale i to se stává a je to pro mě nej gól Ver ze to neni nahoda , je to o tom umet to kopnout , ja sem schopnej dat v multi 2 goly z rohu za zapas :D , uz se mnou nikdo nechce hrat :lol: Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.