will Odesláno Červen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2007 Prave ted :) poslal som aj willovi... to prekvapenie mala byt hodnost PES King ale kedze will je moderator tak mu ju nedame... jenže já nemám už wii....takže s moderováním je konec...takže mi ji dej.........ne PES king, ale KING fóra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mata Odesláno Červen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2007 Skoda ze sem pos*al to heslo ja vam ho upnu a uvidite teprve Goool i kdyz uz se o nic nehraje :) EDIT: http://www.edisk.cz/stahni/01983/video1.rar_3.15MB.html a pak aspon napiste kdo by pro mne hlasoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mata Odesláno Červen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2007 Podivejte se na muj gol prosim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červen 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2007 Podivejte se na muj gol prosim :)Lol ten gol :D dobra nahoda... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2007 lol......hodně blbej gól pro golmana :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toppi3 Odesláno Červen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2007 těžka halda... co ale mužeme čekat od golmana City :D tohle by se Van der Saarovi stat nemohlo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Červen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2007 shadow.wizard je pro mě jasným vítězem já vim že to byla jen náhoda že si to tam sám hodil ale i to se stává a je to pro mě nej gól Ver ze to neni nahoda , je to o tom umet to kopnout , ja sem schopnej dat v multi 2 goly z rohu za zapas :D , uz se mnou nikdo nechce hrat :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.