smarter Odesláno Červen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2007 Muze mi nekdo poradit hry s co-operation multakem?. Jde mi o AdHoc hrani s brachou pac nas to furt proti sobe nebavi. Znate nejake? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Červen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2007 lego star wars jestli se nepletu,potom miami vice a dál už si nepamatuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smarter Odesláno Červen 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2007 Diky, ten MV zkusim. Zna jeste nekdo neco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Červen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2007 ještě snad dungeon siege a myslim že i killzone má coop jo ještě star wars battlefront,pak snad ještě x-men legends,marvel ultimate alliance,monster hunter freedom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smarter Odesláno Červen 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2007 ještě snad dungeon siege a myslim že i killzone má coopjo ještě star wars battlefront,pak snad ještě x-men legends,marvel ultimate alliance,monster hunter freedom Sakra to jsou vesmes hry co jsem dohral.Byl jsem mlady a nerozvazny a tak jsem s nima plytval :)) Nevis jestli ma SOCOM neco jako hru v tymu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Červen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2007 Sakra to jsou vesmes hry co jsem dohral.Byl jsem mlady a nerozvazny a tak jsem s nima plytval :)) Nevis jestli ma SOCOM neco jako hru v tymu? jo ten taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noba Odesláno Červen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2007 jeste Brothers in Arms Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GTking4ever Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 No uplynula dlouhá doba....ví někdo o dalších takovích hrách? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farec Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 doporučuji killzone ten te v co-operation určite zaujme mas tam hodne misi :D FAKT BOMBA a mozna v gta vcs by mel na to byt nejaky mod ale nevim zkus to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liquid Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 zkus dynasty warriors strikeforce ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.