smarter Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 Muze mi nekdo poradit hry s co-operation multakem?. Jde mi o AdHoc hrani s brachou pac nas to furt proti sobe nebavi. Znate nejake? Quote
LukDM Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 lego star wars jestli se nepletu,potom miami vice a dál už si nepamatuju Quote
smarter Posted June 8, 2007 Author Report Posted June 8, 2007 Diky, ten MV zkusim. Zna jeste nekdo neco? Quote
LukDM Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 ještě snad dungeon siege a myslim že i killzone má coop jo ještě star wars battlefront,pak snad ještě x-men legends,marvel ultimate alliance,monster hunter freedom Quote
smarter Posted June 8, 2007 Author Report Posted June 8, 2007 ještě snad dungeon siege a myslim že i killzone má coopjo ještě star wars battlefront,pak snad ještě x-men legends,marvel ultimate alliance,monster hunter freedom Sakra to jsou vesmes hry co jsem dohral.Byl jsem mlady a nerozvazny a tak jsem s nima plytval :)) Nevis jestli ma SOCOM neco jako hru v tymu? Quote
LukDM Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 Sakra to jsou vesmes hry co jsem dohral.Byl jsem mlady a nerozvazny a tak jsem s nima plytval :)) Nevis jestli ma SOCOM neco jako hru v tymu? jo ten taky Quote
GTking4ever Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 No uplynula dlouhá doba....ví někdo o dalších takovích hrách? :) Quote
Farec Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 doporučuji killzone ten te v co-operation určite zaujme mas tam hodne misi :D FAKT BOMBA a mozna v gta vcs by mel na to byt nejaky mod ale nevim zkus to :D Quote
Recommended Posts