Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

FaNitos: Mistři destrukce

Recommended Posts

Odesláno
ja uz te mam taky po krk clovece fakt ty si asi nectes titulek threadu nebo co vid? nelez tam kam chces jen nekomu nadavat a mel bys mit uctu pred starsimi teda jestli vis co to vlastne ucta je.

počkat ke starším? mě je 17...takže jim je 18 a víc? omg jak může někdo půlnoletej plodit takovýhle kraviny jak od 13ti letejch maníků?

• Odpovědi 148
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
Fórum pouze pro příznivce FaNitos.

(nehceme flame a ban)

Upozornění: Jsme v sekci Ostatní diskuze, Které nejsou o PSP-tak podle toho reagujte...

počkat ke starším? mě je 17...takže jim je 18 a víc? omg jak může někdo půlnoletej plodit takovýhle kraviny jak od 13ti letejch maníků?

...nevim kolik je jim..ale ty by si v 17 mohl pochopit tu prvni vetu, kterou tenhle topic zacina...8)

...proc do tohodle threadu chodis a reagujes :)

Odesláno

vis kamo ono to nekdy vypada ze ti trinactileti sou chytrejsi nez ti co uz maj dospet a nestrachuj se o to co tu plodim a rikam vim moc dobre co rikam a neznas me tak nevis jaky jsem. mam nespocet tvari a jsem kdokoliv.

Odesláno

Díky F-OO7. Sdílím jeho názor. Může nám být dvanáct(což už bohužel není) a mít dospělého ducha, nebo čtyřicet a chovat se stále jako dvanáctka. Ani jednou skupinou nepohrdáme - každý po svém(pokud nedrží v ruce psp :)). My jsme ti mladší uvnitř a ještě starší zvnějšku. A až nám bude čtyřicet, FaNitos i CV3 (dá li Bůh), tady stále budou.

Odesláno

Taky jsem dnes nějak ubitý. Sice ne argumentama, ale doma se chystáme na malování a všechno to vyklizení dá dost zabrat. Ještě že mám už ty prázdniny...co, SindyDogu?

Odesláno
Trampské písně taky zrovna nemusím a myslím, že tohle nehrajeme, ale každý mějme svůj názor- od toho je fórum. Trapná videa? Každopádně- vždyť psp je samo o sobě trapné... :O

napsal jsem povetsinou :idea: , obcas jsou docela dobra :) K tomu trampskymu prirovnani. Kdysi jsem byl pracovne na Porte a hrali tam nektere kapely dost podobne. :arrow: proto jsem to napsal.

Jinak bych necekal, ze budete spamovat i na foru urcene hlavne pro PSP :roll: Alespon je nejaka sranda. :pspgamer:

Odesláno

Osobně se už hodně těším na dotáčky druhé série, neboť na konci dojde k celkem zásadnímu zvratu a jedna z hlavních postav z FaNitos možná i zemře... Těšte se za dva měsíce...!

Odesláno

Přes prázdniny chceme mít hlavně klid na natáčení dalších dílů a navíc by stejně rapidně klesla sledovanost, protože většina lidí je porůznu na dovolených a na sledování internetu nemá prostě čas... Doufám, že to naši fanoušci pochopí, a slibuji, že jim po prázdninách jejich čekání několikanásobně vynahradíme...

• 2 weeks later...
Odesláno

FaNitos o sobě již dlouho nedali vědět, ale ne proto, že by snad lenošili, naopak. Probíhá natáčení dalších dílů, a jelikož při tom nemůžete být všichni, budeme vám pravidelně přinášet alespoň fotografie z probíhajícího natáčení nových epizod.

20.jpg

17

Další fotografie z probíhajícího natáčení si můžete prohlédnout zde:

http://www.fanitos.estranky.cz/fotoalbum/foto-z-nataceni--photos-from-filming/fanitos-o-prazdninach_fanitos-during-holidays

Odesláno

No jo, opravdu to vypadá, že náš milý Sindy si zahrál v tom Hollywoodském "velkofilmu" Hostel... Ani se nám nepochlubil. Dík za odkaz Larry!

• 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu