Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

FaNitos: Mistři destrukce

Návštěvník

Recommended Posts

ja uz te mam taky po krk clovece fakt ty si asi nectes titulek threadu nebo co vid? nelez tam kam chces jen nekomu nadavat a mel bys mit uctu pred starsimi teda jestli vis co to vlastne ucta je.

počkat ke starším? mě je 17...takže jim je 18 a víc? omg jak může někdo půlnoletej plodit takovýhle kraviny jak od 13ti letejch maníků?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 148
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Fórum pouze pro příznivce FaNitos.

(nehceme flame a ban)

Upozornění: Jsme v sekci Ostatní diskuze, Které nejsou o PSP-tak podle toho reagujte...

počkat ke starším? mě je 17...takže jim je 18 a víc? omg jak může někdo půlnoletej plodit takovýhle kraviny jak od 13ti letejch maníků?

...nevim kolik je jim..ale ty by si v 17 mohl pochopit tu prvni vetu, kterou tenhle topic zacina...8)

...proc do tohodle threadu chodis a reagujes :)

Odkaz ke komentáři

vis kamo ono to nekdy vypada ze ti trinactileti sou chytrejsi nez ti co uz maj dospet a nestrachuj se o to co tu plodim a rikam vim moc dobre co rikam a neznas me tak nevis jaky jsem. mam nespocet tvari a jsem kdokoliv.

Odkaz ke komentáři

Díky F-OO7. Sdílím jeho názor. Může nám být dvanáct(což už bohužel není) a mít dospělého ducha, nebo čtyřicet a chovat se stále jako dvanáctka. Ani jednou skupinou nepohrdáme - každý po svém(pokud nedrží v ruce psp :)). My jsme ti mladší uvnitř a ještě starší zvnějšku. A až nám bude čtyřicet, FaNitos i CV3 (dá li Bůh), tady stále budou.

Odkaz ke komentáři

njn jste chytří..f-007 je tejpek...nejspíš funtomas..... radši to tady zabalím nebo mě ubijete argumentama...

ja to nemyslel ve zlym ale jen sem chtel rict aby jsi sem nechodil nadavat kdy nazev tohoto topicu uplne jasny. jinak ja chci byt i stebou za dobre ok kamosi jasny? :) :D

Odkaz ke komentáři

Trampské písně taky zrovna nemusím a myslím, že tohle nehrajeme, ale každý mějme svůj názor- od toho je fórum. Trapná videa? Každopádně- vždyť psp je samo o sobě trapné... :O

napsal jsem povetsinou :idea: , obcas jsou docela dobra :) K tomu trampskymu prirovnani. Kdysi jsem byl pracovne na Porte a hrali tam nektere kapely dost podobne. :arrow: proto jsem to napsal.

Jinak bych necekal, ze budete spamovat i na foru urcene hlavne pro PSP :roll: Alespon je nejaka sranda. :pspgamer:

Odkaz ke komentáři

Přes prázdniny chceme mít hlavně klid na natáčení dalších dílů a navíc by stejně rapidně klesla sledovanost, protože většina lidí je porůznu na dovolených a na sledování internetu nemá prostě čas... Doufám, že to naši fanoušci pochopí, a slibuji, že jim po prázdninách jejich čekání několikanásobně vynahradíme...

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

FaNitos o sobě již dlouho nedali vědět, ale ne proto, že by snad lenošili, naopak. Probíhá natáčení dalších dílů, a jelikož při tom nemůžete být všichni, budeme vám pravidelně přinášet alespoň fotografie z probíhajícího natáčení nových epizod.

20.jpg

17

Další fotografie z probíhajícího natáčení si můžete prohlédnout zde:

http://www.fanitos.estranky.cz/fotoalbum/foto-z-nataceni--photos-from-filming/fanitos-o-prazdninach_fanitos-during-holidays

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Při filmování to není vždy jen o legraci, naštěstí máme pohotového fotografa, který stihl zachytit menší nehodu, kdy Autofakr omylem srazil Volvem SindyDoga, který po pár metelcích naštěstí přežil nehodu bez větší újmy na zdraví...

41.jpg

Jak to celé vypadalo:

http://www.fanitos.estranky.cz/fotoalbum/foto-z-nataceni--photos-from-filming/nestastna-nehoda___

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu