Grimley Odesláno Červen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2007 ja uz te mam taky po krk clovece fakt ty si asi nectes titulek threadu nebo co vid? nelez tam kam chces jen nekomu nadavat a mel bys mit uctu pred starsimi teda jestli vis co to vlastne ucta je. počkat ke starším? mě je 17...takže jim je 18 a víc? omg jak může někdo půlnoletej plodit takovýhle kraviny jak od 13ti letejch maníků? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Červen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2007 Fórum pouze pro příznivce FaNitos.(nehceme flame a ban) Upozornění: Jsme v sekci Ostatní diskuze, Které nejsou o PSP-tak podle toho reagujte... počkat ke starším? mě je 17...takže jim je 18 a víc? omg jak může někdo půlnoletej plodit takovýhle kraviny jak od 13ti letejch maníků? ...nevim kolik je jim..ale ty by si v 17 mohl pochopit tu prvni vetu, kterou tenhle topic zacina...8) ...proc do tohodle threadu chodis a reagujes :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Červen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2007 počkat ke starším? mě je 17...takže jim je 18 a víc? omg jak může někdo půlnoletej plodit takovýhle kraviny jak od 13ti letejch maníků? vis kamo ono to nekdy vypada ze ti trinactileti sou chytrejsi nez ti co uz maj dospet a nestrachuj se o to co tu plodim a rikam vim moc dobre co rikam a neznas me tak nevis jaky jsem. mam nespocet tvari a jsem kdokoliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SindyDog - FaNitos Odesláno Červen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2007 Díky F-OO7. Sdílím jeho názor. Může nám být dvanáct(což už bohužel není) a mít dospělého ducha, nebo čtyřicet a chovat se stále jako dvanáctka. Ani jednou skupinou nepohrdáme - každý po svém(pokud nedrží v ruce psp :)). My jsme ti mladší uvnitř a ještě starší zvnějšku. A až nám bude čtyřicet, FaNitos i CV3 (dá li Bůh), tady stále budou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grimley Odesláno Červen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2007 njn jste chytří..f-007 je tejpek...nejspíš funtomas..... radši to tady zabalím nebo mě ubijete argumentama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Červen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2007 njn jste chytří..f-007 je tejpek...nejspíš funtomas..... radši to tady zabalím nebo mě ubijete argumentama... ja to nemyslel ve zlym ale jen sem chtel rict aby jsi sem nechodil nadavat kdy nazev tohoto topicu uplne jasny. jinak ja chci byt i stebou za dobre ok kamosi jasny? :) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Červen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2007 Taky jsem dnes nějak ubitý. Sice ne argumentama, ale doma se chystáme na malování a všechno to vyklizení dá dost zabrat. Ještě že mám už ty prázdniny...co, SindyDogu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SindyDog - FaNitos Odesláno Červen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2007 Taky bych už nejradši maloval. Ještě odučím zbytek týdne a hurá na destrukce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Červen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2007 Učitelům nezávidím... Pojď dělat to,co já... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Červen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2007 A je to zde! Poslední předprázdninová FaNitos jízda právě začíná... FaNitos Série 02, Epizoda 05 - Záhada psp witch: http://www.fanitos.estranky.cz/clanky/fanitos_-videa-destrukci_-serie-2/fanitos-s02-e05---psp-witch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Červen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2007 ..kurna..nemel sem se na to ted koukat...pred spanim :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Červen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2007 A pro velký úspěch zde předkládám nezkrácenou verzi písně CV3-Ozvěna, jež můžete slyšet v závěrečných titulcích...: http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/80393/Ozvena.mp3_3.14MB.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AzTeKK Odesláno Červen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2007 Trampské písně taky zrovna nemusím a myslím, že tohle nehrajeme, ale každý mějme svůj názor- od toho je fórum. Trapná videa? Každopádně- vždyť psp je samo o sobě trapné... :O napsal jsem povetsinou :idea: , obcas jsou docela dobra :) K tomu trampskymu prirovnani. Kdysi jsem byl pracovne na Porte a hrali tam nektere kapely dost podobne. :arrow: proto jsem to napsal. Jinak bych necekal, ze budete spamovat i na foru urcene hlavne pro PSP :roll: Alespon je nejaka sranda. :pspgamer: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates Odesláno Červen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2007 Pekne kluci..... vy to nekam dotahnete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 Osobně se už hodně těším na dotáčky druhé série, neboť na konci dojde k celkem zásadnímu zvratu a jedna z hlavních postav z FaNitos možná i zemře... Těšte se za dva měsíce...! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 to zni lakave ... uz se tesim :D a proc jste to zabalil pres prazky? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 Přes prázdniny chceme mít hlavně klid na natáčení dalších dílů a navíc by stejně rapidně klesla sledovanost, protože většina lidí je porůznu na dovolených a na sledování internetu nemá prostě čas... Doufám, že to naši fanoušci pochopí, a slibuji, že jim po prázdninách jejich čekání několikanásobně vynahradíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Červenec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2007 FaNitos o sobě již dlouho nedali vědět, ale ne proto, že by snad lenošili, naopak. Probíhá natáčení dalších dílů, a jelikož při tom nemůžete být všichni, budeme vám pravidelně přinášet alespoň fotografie z probíhajícího natáčení nových epizod. Další fotografie z probíhajícího natáčení si můžete prohlédnout zde: http://www.fanitos.estranky.cz/fotoalbum/foto-z-nataceni--photos-from-filming/fanitos-o-prazdninach_fanitos-during-holidays Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smrtonos Odesláno Červenec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2007 Ty vase videa jsou fakt dobre. Dobra kvalita a halavne to niceni PSPcek :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Červenec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2007 Za všechny názory děkujeme a za ty kladné dvojnásob! :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Larry Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 Né, že bych to vyhledával, ale na tomto záběru z filmu Hostel mi ten blonďák napravo někoho silně připomíná... Zdá se mi to, nebo jsi to opravdu ty, SindyDogu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xetron Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 panove jak se mi prvni série nelíbila tak druhá se mi začíná líbit Aspon co jsem viděl nejaktualnější díl Ten sen efekty atd jako už to ma aspon nějakou video úrověn :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Červenec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2007 No jo, opravdu to vypadá, že náš milý Sindy si zahrál v tom Hollywoodském "velkofilmu" Hostel... Ani se nám nepochlubil. Dík za odkaz Larry! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Červenec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 A zde přináším snůšku dalších fotografií z neutuchajícího natáčení FaNitos příhod: http://www.fanitos.estranky.cz/fotoalbum/foto-z-nataceni--photos-from-filming/fanitos-o-prazdninach-2_-fanitos-during-holidays-2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 Při filmování to není vždy jen o legraci, naštěstí máme pohotového fotografa, který stihl zachytit menší nehodu, kdy Autofakr omylem srazil Volvem SindyDoga, který po pár metelcích naštěstí přežil nehodu bez větší újmy na zdraví... Jak to celé vypadalo: http://www.fanitos.estranky.cz/fotoalbum/foto-z-nataceni--photos-from-filming/nestastna-nehoda___ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.