Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

FaNitos: Mistři destrukce

Recommended Posts

• Odpovědi 148
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Trampské písně taky zrovna nemusím a myslím, že tohle nehrajeme, ale každý mějme svůj názor- od toho je fórum. Trapná videa? Každopádně- vždyť psp je samo o sobě trapné... :O

Odesláno

Snad jen míň, než víš ty , což ale nemusí znamenat, že nevím vůbec nic. Třeba přece něco vím... Když to nevíš sám, já Ti to říkat nebudu!

Odesláno

To jo, nás už ale bude jen stěží někdo dohánět... A víš co? Za tu informaci o konkurenci si zasloužíš všechny mé body!

Odesláno

Právě mi přišla nějaká upomínka... Asi zase alimenty... Ach jo. Zajímavé, tohle téma je pro FaNitos a jejich přátelé a pořád sem někdo leze...

Odesláno

Tam FaNitos zásadně nechodí. Chat nás též uráží! To je snad horší, než icq! Co proti nám všichni mají...?!

Odesláno

hosi ... obdivuji vas jak malokoho tady na foru ...

mate svoji vlastni kapelu , vlastni nazory a tu drzost prezentovat je tady ... smekam vam a myslim to naprosto uprimne. V mych ocich ste typci ...

na okraj : taky jsem chtel kdysi kapelu ... ale nikdy mi to nevyslo ... to bude asi mou zvlastni schopnosti byt ve vsem naprosto neschopny :D

Odesláno

Na to, založit kapelu, není nikdy dost pozdě-my už taky nejsme kdovíjací mladíci. Jde jen o to, mít stále mladého ducha a hlavně se nenechat zdeptat pesimistyckým okolím-což je zřejmě to nejtěžší... Jinak díky za podporu a doufám, že to s tou kapelou nepověsíš totálně na hřebík!

Odesláno

no to mě pose*rte.... už se nedivím ničemu... kde je jirka.71, kterej mi tady na foru smazal nespočetně příspěvků a threadů? (když jsem potřeboval zjistil proč nefunguje "hledat", smazal celej thread) a ted si tady z vás tyhleti trapani dělaj ze všech pr*del, včetně myshooa a nic se neděje.... hehe docela rulezz.....

Odesláno
no to mě pose*rte.... už se nedivím ničemu... kde je jirka.71, kterej mi tady na foru smazal nespočetně příspěvků a threadů? (když jsem potřeboval zjistil proč nefunguje "hledat", smazal celej thread) a ted si tady z vás tyhleti trapani dělaj ze všech pr*del, včetně myshooa a nic se neděje.... hehe docela rulezz.....

ja uz te mam taky po krk clovece fakt ty si asi nectes titulek threadu nebo co vid? nelez tam kam chces jen nekomu nadavat a mel bys mit uctu pred starsimi teda jestli vis co to vlastne ucta je.

Odesláno

...nicméně. Zítra vás čeká poslední "předprázdninový" díl s názvem Záhada psp witch. Přes prázdniny nové epizody uvádět bohužel nebudeme, protože většina z nás stejně nebude mít valný přístup k netu. FaNitos každopádně zahálet nebudou a rozjedou naplno natáčení třetí série. Po prázdninách se můžete těšit samozřejmě na dokončení série druhé...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu