AzTeKK Odesláno Červen 21, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 21, 2007 Videa povetsinou trapny, ale obcas to ujde. 8) Hudba CV3 :blink: , trampskou fakt nemusim, ocekaval jsem uplne neco jinyho :) Take it easy. Citovat
Návštěvník Odesláno Červen 22, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 22, 2007 Trampské písně taky zrovna nemusím a myslím, že tohle nehrajeme, ale každý mějme svůj názor- od toho je fórum. Trapná videa? Každopádně- vždyť psp je samo o sobě trapné... :O Citovat
SindyDog - FaNitos Odesláno Červen 24, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 24, 2007 Snad není nějaká skupina, která by nás parodovala.. Citovat
Návštěvník Odesláno Červen 24, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 24, 2007 Taky doufám- to by asi byla pěkná trapárna... Citovat
SindyDog - FaNitos Odesláno Červen 24, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 24, 2007 Právě. Ale něco jsem bohužel včera zaslechl.. Snad jde jen o nějaký tremp. Citovat
Návštěvník Odesláno Červen 24, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 24, 2007 Asi se jen nějaký trapák chce přiživit na naší slávě... Víš nějaké podrobnosti? Citovat
SindyDog - FaNitos Odesláno Červen 24, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 24, 2007 No, prý mají stejný hardwer jako my. Takže se nejdená o holki.. :) . A také techniku, aby prý byl stený obraz atp. Víš o tom něco ty? Citovat
Návštěvník Odesláno Červen 24, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 24, 2007 Snad jen míň, než víš ty , což ale nemusí znamenat, že nevím vůbec nic. Třeba přece něco vím... Když to nevíš sám, já Ti to říkat nebudu! Citovat
SindyDog - FaNitos Odesláno Červen 24, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 24, 2007 Každopádně to berem na vědomí. Konkurence.. Citovat
Návštěvník Odesláno Červen 24, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 24, 2007 To jo, nás už ale bude jen stěží někdo dohánět... A víš co? Za tu informaci o konkurenci si zasloužíš všechny mé body! Citovat
SindyDog - FaNitos Odesláno Červen 24, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 24, 2007 Dík, ale já je stejně automaticky předám Mororovi.. Citovat
myschoo Odesláno Červen 24, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 24, 2007 toto si piste na ICQ. :roll: Citovat
Návštěvník Odesláno Červen 24, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 24, 2007 Tam si ale nemůžeme darovat body a ani nevíme,co ICQ je. Snad ne nějaká urážka...? Citovat
SindyDog - FaNitos Odesláno Červen 24, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 24, 2007 Nikdo mi tady nebude nadávat icq. Šikana.. Citovat
Návštěvník Odesláno Červen 24, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 24, 2007 Právě mi přišla nějaká upomínka... Asi zase alimenty... Ach jo. Zajímavé, tohle téma je pro FaNitos a jejich přátelé a pořád sem někdo leze... Citovat
narliza Odesláno Červen 24, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 24, 2007 Právě mi přišla nějaká upomínka... Asi zase alimenty... Ach jo. Zajímavé, tohle téma je pro FaNitos a jejich přátelé a pořád sem někdo leze... divíš se ???? Citovat
Návštěvník Odesláno Červen 24, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 24, 2007 Pokud jsi přítel FaNitos...tak to je v pořádku. Citovat
Malcolm. Odesláno Červen 24, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 24, 2007 kua co toto je za chat :roll: od toho je tu chat na prvni strance kdyz uz Citovat
Návštěvník Odesláno Červen 24, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 24, 2007 Tam FaNitos zásadně nechodí. Chat nás též uráží! To je snad horší, než icq! Co proti nám všichni mají...?! Citovat
bobo Odesláno Červen 24, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 24, 2007 hosi ... obdivuji vas jak malokoho tady na foru ... mate svoji vlastni kapelu , vlastni nazory a tu drzost prezentovat je tady ... smekam vam a myslim to naprosto uprimne. V mych ocich ste typci ... na okraj : taky jsem chtel kdysi kapelu ... ale nikdy mi to nevyslo ... to bude asi mou zvlastni schopnosti byt ve vsem naprosto neschopny :D Citovat
Návštěvník Odesláno Červen 24, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 24, 2007 Na to, založit kapelu, není nikdy dost pozdě-my už taky nejsme kdovíjací mladíci. Jde jen o to, mít stále mladého ducha a hlavně se nenechat zdeptat pesimistyckým okolím-což je zřejmě to nejtěžší... Jinak díky za podporu a doufám, že to s tou kapelou nepověsíš totálně na hřebík! Citovat
Grimley Odesláno Červen 25, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 25, 2007 no to mě pose*rte.... už se nedivím ničemu... kde je jirka.71, kterej mi tady na foru smazal nespočetně příspěvků a threadů? (když jsem potřeboval zjistil proč nefunguje "hledat", smazal celej thread) a ted si tady z vás tyhleti trapani dělaj ze všech pr*del, včetně myshooa a nic se neděje.... hehe docela rulezz..... Citovat
f-007 Odesláno Červen 25, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 25, 2007 no to mě pose*rte.... už se nedivím ničemu... kde je jirka.71, kterej mi tady na foru smazal nespočetně příspěvků a threadů? (když jsem potřeboval zjistil proč nefunguje "hledat", smazal celej thread) a ted si tady z vás tyhleti trapani dělaj ze všech pr*del, včetně myshooa a nic se neděje.... hehe docela rulezz..... ja uz te mam taky po krk clovece fakt ty si asi nectes titulek threadu nebo co vid? nelez tam kam chces jen nekomu nadavat a mel bys mit uctu pred starsimi teda jestli vis co to vlastne ucta je. Citovat
Návštěvník Odesláno Červen 25, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 25, 2007 ...nicméně. Zítra vás čeká poslední "předprázdninový" díl s názvem Záhada psp witch. Přes prázdniny nové epizody uvádět bohužel nebudeme, protože většina z nás stejně nebude mít valný přístup k netu. FaNitos každopádně zahálet nebudou a rozjedou naplno natáčení třetí série. Po prázdninách se můžete těšit samozřejmě na dokončení série druhé... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.