trezzor Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Ved prave preto som mu to pisal :cheesygrin: Bazarovky su ako palenky...ibaze mozes s nimi na XLive :cheesygrin: S bazarovkami nepotesite vyvojarov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Hraju jedině Pálenky nejsou penízky na hry a navíc já mám co dělat abych vůbec koupil ty DVD . :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 asi tak kdyz se bude furt predavat jedna hra mezi 20lidma :D tak to je jak kdyby si to kazdy vypalil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E.D.D.Y. Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Já neřekl,že mám pouze bazarovky zlato:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E.D.D.Y. Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 A ještě k tomu,že někdo napíše,že hraje pouze pálenky kvůli toho,že nemá peníze a je rád,že má vůbec na čisté DVD... Tím bych se já osobně raději ani nechlubil,protože takovým dětem bych Xbox zabavil...je krásné koupit synáčkovi Xbox za vysvědčení,nebo cokoliv jiného,ale někteří rodiče už se nezamyslí nad tím,že ty hry taky něco stojí a pokud nekoupí origo,tak že už zamlada tlačí své dítko v podstatě ke krádeži. Takže můj názor...Pokud na to nemám,tak to nekupuju! Nekoupím si sedmipokojový byt,když vím že nebudu mít na nájem,nekoupím si auto,když mi nezbyde koruna na benzín,nepůjdu do značkové prodejny když na mě z peněženky mává 500,- a musím se za to oblíknout celý... Právě v tom to je a pouze díky uvažování některých jedinců jsme ve světě zarámečkovaní jak "národ zlodějů"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 asi tak kdyz se bude furt predavat jedna hra mezi 20lidma :D tak to je jak kdyby si to kazdy vypalil To je úplná blbost když si když si někdo koupí novou hru a já jí od něj koupím tim mu poskytnu peníze na nákup další noví hry. Navíc i bazarovky sou furt o hodně dražší než pálenky takže drž hubu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Já mam flash, ale jedu půl na půl, hry pálim a když se mi nějaká hra zdá povedená, tak koupim origošku, abych podpořil studio ... ;) Prosim Vás nehádejte se, promazal jsem to a nechci to dělat znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EvErsMann Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Jenom originální, a přes Live. Mám: Left 4 Dead Battlefield Bad Company Chystám: Bad Company 2 Forza 3 The Simpsons Game Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 zatím pouze originálky , ale chystám se na flash :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leon1464 Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Xbox mám teď čerstvě koupený a původně jsem uvažoval o flashi. Nakonec jsem si řekl že by mě to nestálo za ty nervy (BANy, patche a kdesi cosi). Ty hry na Xko zase nejsou až tak cenově nedostupné a zatím jsem nadšený z množství dem na x-box live kde si můžu před koupí gamesu vyzkoušet. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KuKu Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Tak ja jsem nejdriv flash planoval, ale jsem linej to stahovat a palit. Xbox je z USA takze muzu parit jen NTSC region, tak mam zatim jenom par nic moc kousku, co mam odtamtud privezeny.. Konkretne: World Wrestling Mania, Juiced 2 (10 dolaru stal :D ), NBA Live 10 (to me i bavi :D ), Rock Band + kytara + mikrofon (vsechny songy uz mam na pet hvezdicek a tezsi obtiznost nedavam tak me to nebavi).... Segra tam zije, tak mi brzo naky gamesky snad posle. :O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 prvni xko - palenky druhe xko (teprve bude) -jenom originalky (davaj bany xD) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wlashack Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Dokud jsem měl 20 GB Premium (jeste Falcona) neodvazil jsem se flashovat, protoze jeho poruchovost byla uzasna. Takze origose. Navic mi pri posledni reklamaci vymenili mechaniku za LiteON, ktery se v te dobe nedal flashnout. Pak jsem ho ale z financi tisne prodal a celkem dost original her mi pomohlo k pekne cene. Jelikoz se ale hrani neumim vzdat, rozhodl jsem se s novým Xkem pro flash. Vím,že spousta moralistů má spoustu řečí, vím hrát z originálů je dobré už jen pro dobrý pocit, odměnu pro studio a bezstarostnost. Ale v dnešní době je pro mě prioritou bohužel cena her, která s pár kousky okamžitě atakuje cenu celé konzole. Dokud se cenový systém neupraví zůstanu u pálení. Hraji offline, prolézat bazary mě nebaví a výměnný systém her (jakkoli funguje dobře) pro mě není, neboť se rád ke hrám vracím (schválně - kdo dnes hraje Orange Box?). Tak a teď mě suďte! :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Tak ja jsem nejdriv flash planoval, ale jsem linej to stahovat a palit. Lenivy stahovat? :cheesygrin: Ja som si myslel, ze to PC stahuje :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustaffa Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 Jedině origo!!! Ale přemýšlím o flashnutí abych mohl vypalovat, ale ještě jsem se k tomu nedokopal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 ani jedno, hraju prez usb flasku 8-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rea.lista Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Začal jsem před rokem a půl s flashem, a hrál na Live pro jistotu jen origo, mezitím pálil pro offline jako o život. nedávno jsem zjistil, že jsem z těch napálených her hrál ve skutečnosti asi třetinu. Off line mě nebaví (chytl mě jen Assassin Creed 1), takže flashovanou konzoli jsem prodal, přidsal litr, koupil novou a hraju stejně jako předtím, ale beze strachu v zádech.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mattiass Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 prosim te kde se da stahnout tolik her??? mam prvni den flashlej xbox a shanim hry ale vetsina odkazu uz nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 prosim te kde se da stahnout tolik her??? mam prvni den flashlej xbox a shanim hry ale vetsina odkazu uz nefunguje tady(ViperXP) nebo tady (PCmaker) nebo jesště tady(Tonyee) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ledley Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 zatím origoše ale cci en flash stejnak online nehraju hrál bych tak maximálně online fotbálk y nebo hokej ale co sem slyšel tak se to stejnak jenom laguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 Pouze origináli a přes live ,) ,) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bad.Mr.Frosty Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 Originálky...ale mám ještě jedno xko na kopie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 Pálenky , až mi odejde Xbox do věčných lovišť :cheesygrin: tak si buď koupim novej Xbox 360 a pojedu jenom origo a nebo si koupim PS3 á nebo si počkam na Xbox 720 :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w0lf Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 sry za OT, ale kdyz koukam na tuhle anketu, tak uz je mi jasny, proc name nechteji lokalizovat treba ani Mafii II., Alana proste zadny hry... Piratstvi je velky i na xku... Myslel jsem si, ze to bude o dost mensi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 ani jedno, hraju prez usb flasku 8-) se nedivim, na zephyru bych se bál to i zapnout... Já mám jen 5 orig, která jsem si s radostí koupil a to jsou GoW1,2 a Lost Planet 1, bude 2 a Mass Effect 1,2. Ostatní za ty peníze nestojí, takže jsem kaizoku. sry za OT, ale kdyz koukam na tuhle anketu, tak uz je mi jasny, proc name nechteji lokalizovat treba ani Mafii II., Alana proste zadny hry... Piratstvi je velky i na xku... Myslel jsem si, ze to bude o dost mensi... upřímně... tohle je mi ukradený, i kdyby tady byl větší zájem, tak to na lokalizaci a na vzniku český xlive registrace nic nezmění, s mojí znalostí anglickýho jazyka si bohatě na dialogy s titlema vystačím a užiju si příběh v tom libozvučným jazyce ;). so donť cry and keep your mouth shut :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.