andre06 Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 LegionCze díky za názor, bylo vyměněno vedení časopisu a ted jsou tam rozumní lidé, bohužel jich je strašne málo, naši korektoři z PSP Revue se od tohoto čísla starají o opravu článků, snažil jsem se, aby se druhé číslo posunulo opět trošku kupředu a zlepšilo kvalitu a hlavně odstranilo zbytečně velké množství reklam na gameleader.cz. Grafika je věc druhá, hledáme lidi, kteří tomu rozumí a chtěli by se na časopise podílet, bohužel nemáme skoro nikoho, ovšem ani v tomto ohledu se nemusíte bát, že by se část časopisu dělala v malování, jak mi to přišlo u některých pasážích v prvním čísle. Doufejme, že vykročíme s druhým číslem mnohem lépe než s prvním :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 andre06: Klidně to víc rozeberu, nebo vypomůžu s čísly :D. Grafika mi nepřišla tak špatná, ale někde na začátku je obrázek tuším dívky, na jiném obrázku, ale to sem se až lekl :D. A průšvih u grafiky byly chybějící háčky a čárky u nápisů. Ale věřím, že s 2. číslem se to zlepšé. Mimo to, budete tu dávat odkazy na nová čísla, nebo je třeba si zajít na stránku sám? Spoustě Franta uživatelů by to asi pomohlo :). EDIT: Ta dívka je na stránce 5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Pro PS3 Revue neexistuje ještě jeho web, teprve je to v přípravě, každé nové číslo tu bude k dispozici, ovšem budu muset vytvořit nový topik, protože na tento má práva Doktor Killer, ale určitě sem dám link na tento nový topik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 Prosím o uzamčení tohoto tématu a označení nového tématu za důležité: http://console-forum.net/showthread.php?t=89998&p=855207#post855207 Tento topik již nebude aktualizován. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts