tekken90 Odesláno Červenec 16, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 16, 2008 vydání únor 2009 (:() ale dnes na E3 bylo oznámeno, že ještě letos se dočkáme veřejná beta verze Killzone 2 multiplayeru !! :cheesygrin: btw pár screenů z MP http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=11990459&postcount=110 Citovat
En3mY Odesláno Červenec 16, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 16, 2008 sem videl gameplay trailer,ten celkem novejsi a po te sem se rozhodl koupit xko-myslim si ze to bude uplne obycejna a nudna FPS,snad tomu ale tak nebude ale podle prvniho gameplay videa mi to prislo hodne slaby.... Citovat
ste78 Odesláno Červenec 16, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 16, 2008 vypadá to nádherně.. Možná kvůli tomu koupím tu konzoli.. Citovat
Daxter Odesláno Červenec 17, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 17, 2008 sem videl gameplay trailer,ten celkem novejsi a po te sem se rozhodl koupit xko-myslim si ze to bude uplne obycejna a nudna FPS,snad tomu ale tak nebude ale podle prvniho gameplay videa mi to prislo hodne slaby.... tobě to přišlo slabý ??? Citovat
Mígl Odesláno Červenec 17, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 17, 2008 doporucuji ti se podivat na hrej.cz a povim ti ze screeny z her a to i killzone jsou ve stejne kvalite kamo kde to zijes ps3 je prelomova vec to uz ma tu nejlepsi grafarnu.:) Přesně tak,a hlavně KZ2 poběží jako první hra na novém enginu "dice".Nepřátele se budou držet za místa kam je střelíte atd,skvělá fyzika a AI no prostě bude to pecka,za to dam krk:wohow: Citovat
En3mY Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2008 tobě to přišlo slabý ??? no jako ja videl jenom asit ak minutu toho videa,a to byla asi prvni uroven tak proto mi to prislo takovy nanic....hlavne tam proste skropil dva helghasty a to bylo vsechno.....ja si pockam az to bude,pak si to zahraju a do roku 2009 mam dost casu sehnat prachy na PS3 :D Citovat
Luk3z^ Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2008 tak tohle je jasna koupe...kdyz jsem hral Killzone na PSP nesmirne jsem se bavil:) Citovat
JAK Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2008 http://www.gametrailers.com/game/1668.html tu su gameplaye a interview s producentom hry :bash::bash::bash: Citovat
En3mY Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2008 hmh,tak dneska sem nasel an youtube nejaky novejsi videjko-vyrazna zmena oproti tomu co sem videl (to bylo asi naky lamsky video nebo fakt nevim...) az na to ze ta zmena mi prisle ze byla leda v grafice a v efektech,dokonce AI mi prisla prevelice idiotska-ten co to hral tam stal,nekrytej pánečku tam jen tak z řitě solil a prakticky žádná kulka ho netrefila....to ty hovada kdyz natacej videa tak hrajou na easy nebo co?:lol: (btw tohle je to video ktery sem dneska videl http://youtube.com/watch?v=O2eB9m6-z-I ) Citovat
Brento Odesláno Červenec 22, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 22, 2008 Zajimavy clanek o Killzone 2... http://games.tiscali.cz/reviews/killzone2e3/index.asp Citovat
Rash182 Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 6, 2008 slyseli ste o te bete? pry se zase rozesilaly kody na maily dostali ste to nekdo? Citovat
Mígl Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 8, 2008 Jinde na foru už to jedou-někdo dostal,někdo ne. Někdo krytizuje ovládání že je těžkopádný a někdo zas že je bezvadný,ale všichni se schodnou že po grafickej stránce je to palba.Ale je to nespravedlivý...takovejch kaček jsem dal za všelijaký hry na PS3 a oni mi nepošlou ani betu.Měl jsem oryginal i KZ1 akorat KZ liberation jsem si stáhnul :) No počkam si holt do února. Citovat
Jonny Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2008 To je jedna z her proč kupuju PS3 Citovat
Daxter Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2008 už se nemůžu dočkat, bude to fakt pecka, další hra, kterou 100% koupím po Resistance 2 Citovat
tekken90 Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 5, 2008 KillZone 2 to officially ship on February 27th 2009 X-Play has just informed us that SCEA managing producer Kyle Shubel has informed them that KillZone 2 will officially ship on February 27th 2009. So that's settled then, better start counting down the days to this highly anticipated title! quote: -------------------------------------------------------------------------------- Tonight on X-Play we had an extended Hands On Preview of Killzone 2 courtesy of SCEA Managing Producer, Kyle Shubel. We broke the preview into two parts, and at the end of the first video, Kyle revealed some major news: Killzone 2 will officially ship on February 27th, 2009 In addition, you will be able to see two all new, never before seen weapons. The Bolt Gun and the Flamethrower were officially revealed, and footage of both can be seen in the first video. The second video is a multiplayer preview. Both videos can be found at the link below, and I’ve provided an embed code for the video containing both the announcement and the new weapons. http://www.g4tv.com/thefeed/blog/post/691498/Killzone_2_Release_Date_February_27_2009.html ------------------- Citovat
Daxter Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 7, 2008 nevíte někdo, jesti bude nějaká sběratelská edice ? Citovat
Kamil13 Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 21, 2008 Užjsem si ji objednal i když to bude ještě pár dní trvat.1.byla oprvdu dobrá,ještě bych bral 2. hry BLACK. Citovat
Daxter Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2008 Užjsem si ji objednal i když to bude ještě pár dní trvat.1.byla oprvdu dobrá,ještě bych bral 2. hry BLACK. já ji taky chci předobjednat, ae pořád doufám, že se objeví nějaká speciální edice Citovat
Big Tony.D Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 5, 2009 jo tak docela vážně uvažuju že tuhle gamesu koupim, slyším na ni samou chválu, videjka jsou taky hustý... a koukněte na 1. post, jak je tam napsaný datum vydání 2007 :D docela lol, snad to dopadne už na konci února:D těšim se jak malej harant Citovat
LOPO_X Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 5, 2009 3.2.2009 ma byt pry demo lol ale nezarucuju ze to je pravda Citovat
Rash182 Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2009 hehe moc pekny. No vypada to ze tohle bude prvni hra kterou si predobednam Citovat
KILLaMH Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2009 http://www.gametrailers.com/player/44190.html Citovat
Daxter Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2009 3.2.2009 ma byt pry demo lol ale nezarucuju ze to je pravda Ano, ale jen pro ty, kteří si hru předplatí na gamestop.com. Pokud tedy patříte mezi ony předplatitele, pak vám někdy v únoru přijde na mail klíč pro stažení dema. Pro nás ostatní bude demo přístupné buď s velkým časovým odstupem nebo vůbec Citovat
tekken90 Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2009 to není pravda... Demo bude pro předplatitele pouze v US, v EU bude dotupné normálně Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.