Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 343
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 4 weeks later...
Odesláno
A proč když jsi neschopnej si net zajistit.

ty to myslíš moc vážně :D s váma je teda sranda :) já to nemyslel tak vážně ;) (ten smějící se smajl tam má svou podstatu) :P

moc rád bych ho měl ale tam kde momentálně bydlím se to nedá :blink:

Jinak dobrá střílečka, ale místama se obtížnost dost liší, tak třeba jednu část z posledního levelu jsem proběhnul za minutku a skoro mě ani nestřelili (vstup do Paláce), zato boj v paláci byl o mnoho těžší :D

Odesláno

Zítra v 18:30 to začne! Již 3. CZ/SK turnaj "nEsc 6v6 tourney!" se kvapem blíží a s ním i napínavé boje o věcné ceny od našeho sponzora e-shopu elZone.cz ( poslední info od sponzora poukazuje dokonce na 4 různé postavičky na hlavu teamu, což znamená celkem 24 postaviček na vítězný team! ). Proto Vy, co se chcete se svým teamem tohoto turnaje zůčastnit, neváhejte ani chvíli a zapište co nejdříve, ať Vám volné sloty nezaberou cizáci o které nestojíme ;).. Veškeré podrobnější info o turnaji naleznete na našem webu www.no-escape.cz .. Těšíme se na Vás!

Odesláno
Zítra v 18:30 to začne! Již 3. CZ/SK turnaj "nEsc 6v6 tourney!" se kvapem blíží a s ním i napínavé boje o věcné ceny od našeho sponzora e-shopu elZone.cz ( poslední info od sponzora poukazuje dokonce na 4 různé postavičky na hlavu teamu, což znamená celkem 24 postaviček na vítězný team! ). Proto Vy, co se chcete se svým teamem tohoto turnaje zůčastnit, neváhejte ani chvíli a zapište co nejdříve, ať Vám volné sloty nezaberou cizáci o které nestojíme ;).. Veškeré podrobnější info o turnaji naleznete na našem webu www.no-escape.cz .. Těšíme se na Vás!
jasně šéfe :angle:
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Odesláno

CHTĚL BYCH ZEPTAT NA SCHOPNOSTI KTERÉ MŮŽETE ZÍSKAT RANKOVÁNÍM NA WARZONE A JEŠTĚ BYCH SE CHTĚL DOVĚDĚT CO MUSIM UDĚLAT ABYCH ZÍSKAL NĚJAKÝ MEDEJLE A CO ZANĚ DOSTANU (MOJE AJINA JE NIC MOC:cry: A NECHCE SE MI PŘED TIM SEDĚT SE SLOVNÍKEM HODINU) .BUDU RÁD ZA KAŽDOU ODPOVĚĎ:thanks: A PROSIM VÁS NEPŘESMĚROVÁVEJTE TO NA TOPICU O TOM NIC NENI

Odesláno

Nazdar deVone,konečně si zavítal i sem..jestlipak uhodneš kdo jsem..:)

Muze mi nekdo napsat jakym zpusobem ozivovat ranene v multiplayeru? V singlu stacilo zmacknout O, ale u multaku nevim. Postava medica se mi odemkla, ale zaboha na to nemuzu prijit (sorry za blby dotaz a dik)....

Šipkou doleva vytáhneš něco jako defiblirátor,namíříš na raněného a R1 (nebo čim střílíš)

• 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu