LuK4SO Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 Koupil a to jenom kŮli tÝhle hŘe Škoda Že neni na pc nebo psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 Cus lidi, hledam nekoho kdo by byl ochotnej si se mnou zahrat a delat ribbony apod. , popripade pak treba vytvorit klan a hrat turnaje apod., ale aspon ty ribbony a tak bych chtel delat...Staci kdyz napise kdokoliv kdo ma killzone a hral nekdy po netu. Taky bych s někym rád nahnal nějaký ribbony..máš head set? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Duben 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2009 zajimava hra ale bohuzel jsem to zacal hrat na nejtezsi obtiznost co tam byla a druhou vlnu radecovych vojaku jsem jaksi nezvladal tak jsem to kamosovi vratil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Duben 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2009 dnes Platina! haha! :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 Takže jsem se dozvěděl že když nemám přístup k netu tak nemůžu rankovat a tím pádem nemůžu mít další postavy a zbraně do offline multiplayeru :roll: dpč s tim! :blink: PS: jen jsem si chtěl postěžovat.....litujte mě :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 Takže jsem se dozvěděl že když nemám přístup k netu tak nemůžu rankovat a tím pádem nemůžu mít další postavy a zbraně do offline multiplayeru :roll:dpč s tim! :blink: PS: jen jsem si chtěl postěžovat.....litujte mě :lol: A proč když jsi neschopnej si net zajistit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zhoolender_CR Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 :D:D jo no ,si s ttim pohrej a zapoj si net a nepis tady takove blbosti abychom te litovaly ze jsi neschopnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 A proč když jsi neschopnej si net zajistit. ty to myslíš moc vážně :D s váma je teda sranda :) já to nemyslel tak vážně ;) (ten smějící se smajl tam má svou podstatu) :P moc rád bych ho měl ale tam kde momentálně bydlím se to nedá :blink: Jinak dobrá střílečka, ale místama se obtížnost dost liší, tak třeba jednu část z posledního levelu jsem proběhnul za minutku a skoro mě ani nestřelili (vstup do Paláce), zato boj v paláci byl o mnoho těžší :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 Před chvílí jsem tuhle pecku dohrál a jedním slovem paráda, myslím že to je jedna z her, kvůli které se vyplatí PS3 určo koupit a zároveň jeden z hlavních tahounů PS3 (dá se přirovnat k Gear of War na Xboxu360). Teď jen dotáhnout zbylé trofeje :bash: PS: Neslyšeli jste něco o pokračování?? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deV Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 Zítra v 18:30 to začne! Již 3. CZ/SK turnaj "nEsc 6v6 tourney!" se kvapem blíží a s ním i napínavé boje o věcné ceny od našeho sponzora e-shopu elZone.cz ( poslední info od sponzora poukazuje dokonce na 4 různé postavičky na hlavu teamu, což znamená celkem 24 postaviček na vítězný team! ). Proto Vy, co se chcete se svým teamem tohoto turnaje zůčastnit, neváhejte ani chvíli a zapište co nejdříve, ať Vám volné sloty nezaberou cizáci o které nestojíme ;).. Veškeré podrobnější info o turnaji naleznete na našem webu www.no-escape.cz .. Těšíme se na Vás! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bzuk Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 Zítra v 18:30 to začne! Již 3. CZ/SK turnaj "nEsc 6v6 tourney!" se kvapem blíží a s ním i napínavé boje o věcné ceny od našeho sponzora e-shopu elZone.cz ( poslední info od sponzora poukazuje dokonce na 4 různé postavičky na hlavu teamu, což znamená celkem 24 postaviček na vítězný team! ). Proto Vy, co se chcete se svým teamem tohoto turnaje zůčastnit, neváhejte ani chvíli a zapište co nejdříve, ať Vám volné sloty nezaberou cizáci o které nestojíme ;).. Veškeré podrobnější info o turnaji naleznete na našem webu www.no-escape.cz .. Těšíme se na Vás!jasně šéfe :angle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paris1984 Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 Muze mi nekdo napsat jakym zpusobem ozivovat ranene v multiplayeru? V singlu stacilo zmacknout O, ale u multaku nevim. Postava medica se mi odemkla, ale zaboha na to nemuzu prijit (sorry za blby dotaz a dik).... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atickman Odesláno Červen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2009 CHTĚL BYCH ZEPTAT NA SCHOPNOSTI KTERÉ MŮŽETE ZÍSKAT RANKOVÁNÍM NA WARZONE A JEŠTĚ BYCH SE CHTĚL DOVĚDĚT CO MUSIM UDĚLAT ABYCH ZÍSKAL NĚJAKÝ MEDEJLE A CO ZANĚ DOSTANU (MOJE AJINA JE NIC MOC:cry: A NECHCE SE MI PŘED TIM SEDĚT SE SLOVNÍKEM HODINU) .BUDU RÁD ZA KAŽDOU ODPOVĚĎ:thanks: A PROSIM VÁS NEPŘESMĚROVÁVEJTE TO NA TOPICU O TOM NIC NENI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Červen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2009 Zítra v 18:30 to začne! Již 3. CZ/SK turnaj "nEsc 6v6 tourney!" se kvapem blíží a s ním i napínavé boje o věcné ceny od našeho sponzora e-shopu elZone.cz ( poslední info od sponzora poukazuje dokonce na 4 různé postavičky na hlavu teamu, což znamená celkem 24 postaviček na vítězný team! ). Proto Vy, co se chcete se svým teamem tohoto turnaje zůčastnit, neváhejte ani chvíli a zapište co nejdříve, ať Vám volné sloty nezaberou cizáci o které nestojíme ;).. Veškeré podrobnější info o turnaji naleznete na našem webu www.no-escape.cz .. Těšíme se na Vás! Nazdar deVone,konečně si zavítal i sem..jestlipak uhodneš kdo jsem..:) Muze mi nekdo napsat jakym zpusobem ozivovat ranene v multiplayeru? V singlu stacilo zmacknout O, ale u multaku nevim. Postava medica se mi odemkla, ale zaboha na to nemuzu prijit (sorry za blby dotaz a dik).... Šipkou doleva vytáhneš něco jako defiblirátor,namíříš na raněného a R1 (nebo čim střílíš) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Červen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 byl by nekdo tak moc hodnej a udelal by si na me treba dneska na chvilku cas? potreboval bych za engineera repair ability ktera se dela tak ze v jedne hre zabijou ty vase veze strileci 5 lidi coz se me zatim povedlo pouze jednou. Takze kdybysme to takhle dali ve dvou tak si myslim ze je to otazka chvilky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mojda Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 jestli to někdo hraje tak mi napište.můžem někdy dát nick: MulisCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raholec Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 jestli to někdo hraje tak mi napište.můžem někdy dátnick: MulisCZ Jasně někdy dáme,teď hraju singl,ale občas i online. nick: raholec 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mojda Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 Jasně někdy dáme,teď hraju singl,ale občas i online.nick: raholec 8) jj určitě.já to mam nový takže taky hraju singl ale určitě někdy dáme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosicky07 Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 jj určitě.já to mam nový takže taky hraju singl ale určitě někdy dáme ja taky hraju..PSN: synnedcz..mohli bychom udelat klan :-)..kdyztak napiste pm kdo by mel zajem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mojda Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 ja taky hraju..PSN: synnedcz..mohli bychom udelat klan :-)..kdyztak napiste pm kdo by mel zajem jj já mam zájem. nick: MulisCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 Jo taky bych dal Nick: For_est-5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosicky07 Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 Jo taky bych dalNick: For_est-5 tak kdo ma zajem tak si me pridejte na PSN..nick synnedcz a dneska vecer si zahrajem jen tak na zkousku..na ps se domluvime v kolik ale ja bych bral kolem 23:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mojda Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 tak kdo ma zajem tak si me pridejte na PSN..nick synnedcz a dneska vecer si zahrajem jen tak na zkousku..na ps se domluvime v kolik ale ja bych bral kolem 23:00 jj klidně ale 23:00 je pozdě.já bych to bral kolem 20:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosicky07 Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 jj klidně ale 23:00 je pozdě.já bych to bral kolem 20:00 vzdyt jsou prazdniny..ja muzu nejdriv ve 22:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raholec Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 vzdyt jsou prazdniny..ja muzu nejdriv ve 22:00 Taky se hlásím,ale jsem občasný pařan(hraju jak a kdy se k tomu dostanu),ale 23 00 je fakt pozdě začínat:roll:. Přidám si Vás do friends.Zatím čau8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.