rosicky07 Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 Taky se hlásím,ale jsem občasný pařan(hraju jak a kdy se k tomu dostanu),ale 23 00 je fakt pozdě začínat:roll:. Přidám si Vás do friends.Zatím čau8) lidi kolik vam je ze je pro vas 23:00 pozde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 ^^ lidi občas taky musej chodit do práce :dozey: ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mojda Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 ^^ lidi občas taky musej chodit do práce :dozey: ... jj a já když ponocuju tak druhej den sem nevyspalej a nemam na nic náladu takže hraju třeba do 22:00 abych druhej den mohl hrát zase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosicky07 Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 jj to chapu..ja dneska driv nemohl..ale kdybyste si ted nekdo chtel zahrat tak napiste na ps ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 lidi mate nekdo koupeny ty dva map packy nebo to planujete? rad bych se s nekym rozdelil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raholec Odesláno Červenec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2009 lidi mate nekdo koupeny ty dva map packy nebo to planujete? rad bych se s nekym rozdelil Nazdarek ja bych klidne prispel jestli je budes kupovat:bash: Tak zatim cau a napis8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosicky07 Odesláno Červenec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2009 Nazdarek ja bych klidne prispel jestli je budes kupovat:bash: Tak zatim cau a napis8) ja bych do toho taky mozna sel jen jsem jeste nic nekupoval a nevim jak to funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Červenec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2009 no prave de o to ze ja nemam kartu tak kdyby nekdo z vas dvou mel tak uz bysme byli 3 takze by to bylo zaa... 107 na kazdyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosicky07 Odesláno Červenec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2009 no prave de o to ze ja nemam kartu tak kdyby nekdo z vas dvou mel tak uz bysme byli 3 takze by to bylo zaa... 107 na kazdyho ja ji taky nemam..a myslim ze se jeste nekdo najde ;-)..zalozim topic v "Koupím"...napis mi do PM kolik ty packy stojej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 lidi to opravdu nikdo o ty mapy nemate zajem?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gazzi24 Odesláno Červenec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2009 Včera večer mi tento skvost uplne malinkoooo nakrapnul, spis se jen skrabnul, a PSko ho neveme. Nic nenačte... Netušim jak to bez KZ2 zvládnu:blink: ... Je to prostě nejlepší! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Technik24 Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 Killzone 2 už mám nějaký ten měsíc a je to absolutní špička. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Červenec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2009 Nevíte někdo jak získat plamenomet a tu druhou novou zbraň v těch nových mapách? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Červenec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2009 ja je teda jeste nemam... pokud je mas ty tak bych ti rad poslal penize a stahl si je od tebe.. No jinak me z videi prislo ze tam na nakych mistech proste lezi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Červenec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2009 ja je teda jeste nemam... pokud je mas ty tak bych ti rad poslal penize a stahl si je od tebe.. No jinak me z videi prislo ze tam na nakych mistech proste lezi No věř mi že bych ti je moc rád nechal stáhnout ,ale bohužel jsem si je koupil od uživatele Nekdo ,kontaktuj ho ,měl by mít ještě volné sloty ,prodává to za 90kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark1 Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 panove poradte mi. v nastaveni options je mimo jine i "high precision"...nebo tak neco. zaboha si ted nemuzu vzpomenout na presny nazev. nicmene jsem nejak nevykoumal, co presne to udela. kdyz to zaskrtnu, tak musim presne mirit abych se trefil nebo muzu mirit trochu "ledabyle" a ono se to trefi ?? nebo to ma uplne jinej vyznam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 panove poradte mi. v nastaveni options je mimo jine i "high precision"...nebo tak neco. zaboha si ted nemuzu vzpomenout na presny nazev.nicmene jsem nejak nevykoumal, co presne to udela. kdyz to zaskrtnu, tak musim presne mirit abych se trefil nebo muzu mirit trochu "ledabyle" a ono se to trefi ?? nebo to ma uplne jinej vyznam... Je to pro přesnější doměřování,dá se říct že to můžou používat lidi co už to maj trochu v ruce.. Ale nech si to zaplí,dle mě je to lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark1 Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 takze, aby mi to bylo uplne jasny: kdyz to zaskrtnu, tak musim lip zamerovat JA. kdyz to nezaskrtnu tak za me bude lip zamerovat "automat" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark1 Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 neni nekde popis zbrani ktere v killzone2 muzete pouzit ? nekdy to byva v manualu, ale ty manualy k ps hram jsou pomerne strucny, takze zrovna tohle tam neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 http://www.ps2-killzone.wz.cz/zbi.htm http://gamestar.cz/tema/9-zbrani-hromadneho-niceni-z-killzone-2-10044 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 vám to nepřijde jako byste hráli se 100ms pingem? :D (myslím singl u multi to je tak 250ms) u jumpu někdy i jak s 500ms ping :D ... prostě zabržděný ovládání? jinak hru bych hodnotil max 60% a to jenom za grafiku ... zvuk mi přišel nudný ovládání ani nemluvim počet zbraní taky není moc a délka hrací doby je taky děs :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 Tak to bude možná tvým připojením k internetu u multáku, jinak máš asi nákou špatnou hru mě to šlape jako hodinky a samotnou hru považuju jako špičku ve svém žánru kterou dlouuuuho nic nepřekoná :) zvuk brutální, grafika nadpozemská,počet zbraní dostačující a hrací doba u singlu super u multáku nekonečná :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 vám to nepřijde jako byste hráli se 100ms pingem? :D (myslím singl u multi to je tak 250ms) u jumpu někdy i jak s 500ms ping :D ... prostě zabržděný ovládání? jinak hru bych hodnotil max 60% a to jenom za grafiku ... zvuk mi přišel nudný ovládání ani nemluvim počet zbraní taky není moc a délka hrací doby je taky děs :D Já bych to řekl takhle ta hra ti nesedla a to asi vše... Pro mě je to klenot vše jak má být a když nehraješ na nejmenší obtížnost tak si myslím že se spotíš takže by neřekl že délka na prd a mulťák dobré připojení a je to luxus:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 pro mě v multiplayeru naprosto neovladatelná ... singl se jakš takš dal ... bejt to ovladání trochu více akční tak by se mi to líbilo ... ale třeba když si zahraju jakoukoliv jinou FPS tak míření a je o dost rychlejší a přesnější než v killzone a nejsem jedinej kdo si toho všiml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 To sis niceho nevsiml ono to tak ma byt. Pokud ses zvyklej na MW kterej je akcni tak ti to holt pripada pomaly EDIT: a pokud vim tak se tam snad da nastavit citlivost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.