Zavorka Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 To sis niceho nevsiml ono to tak ma byt. Pokud ses zvyklej na MW kterej je akcni tak ti to holt pripada pomalyEDIT: a pokud vim tak se tam snad da nastavit citlivost citlivost mám zvýšenou ...ale že by to nějak pomohlo to fakt ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jersey Jazz Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 jde tam víc savu?byl sem už daleko ale prisel kamoš že to chce skusit tak sem to dal odznova a save je v prdeli ale asi nejde nikde sem dalsi nenasel tak asi nic :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Jersey Jazz: Udelej si v PSku extra profil pro navstevy a temhle prehmatum se vyhnes ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 To sis niceho nevsiml ono to tak ma byt. Pokud ses zvyklej na MW kterej je akcni tak ti to holt pripada pomalyEDIT: a pokud vim tak se tam snad da nastavit citlivost jj tak tak :lol: http://console-forum.net/mgc_cb_evo.php?do=search&what=keywords&s=&keywords=zahraj+si+cod já mu to říkal furt že je zvyklej na ovládání alá CoD6, ale on furt říkal že všechny fps mají mít stejný ovládání :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 :dozey: to jako byste říkali že 100ms ping je prostě jen jiný ovládání oproti 0ms ping :roll: jediné já a enemy to prostě citíme že to je skoro neovladatelný ... nulový zážitek z hry maximálně grafika ujde :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Si ten Killzone 2 schvalne pujcim od kamose bo na ten lag/ping sem fakt zvedavej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaccO Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Hosi sry,ale ja musim souhlasit ze zavorkou mam ulne stejny pocit co ty.Singl jeste jde pribeh a tak je v poho,ale co se tyce MP tak jen reknu ze takhle tezkopadny ovladani sem jeste nezazil.Na tuhle hru sem se dost tesil hlavne kvuli tomu MP :( Mozna ze s Frag FX by to bylo o dost lepsi...nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 FragFX je na hovno.. z jednoho prostýho důvodu.. Konzole mají jinou citlivost při míření nahoru dolů a doleva doprava.. a ne u všech her se to dá takhle zvlášť nastavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jersey Jazz Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Jersey Jazz: Udelej si v PSku extra profil pro navstevy a temhle prehmatum se vyhnes ;) diki moc uplně sem zapoměl na ty profily Jo a jinak Killzone 2 je naprosta paradahra je moc moc dobra viděl sem koupil sem a hraju jak zběsily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Prosinec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 Az me to kamos vrati tak si chcu dodelat trofeje a hlavne to konecne dohrat na elite (k tomu me staci uz jenom zabit nozem Radeca..teda pokud se behem te dlouhe doby co to nemam neobevil nakej patch kterej me nevezme stary savy to bych se asi zabil :D ) Kdo vsechno ste to zatim dali na elite? Ja sem u te posledni casti na balkone stravil na elite prijemne odpoledne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Nevíte někdo jak se sniperem zoomuje?Pokud to teda vůbec jde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 jestl myslis v MP tak to si musim odemknout. v singlu je to myslim nak sipkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 jestl myslis v MP tak to si musim odemknout. v singlu je to myslim nak sipkama Já jsem si to myslel, ale chtěl jsem se ujistit dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koly_cz Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 kdyz vlozim do ps3 hru killzone 2, tak se mi v poradku prehraje uvodni video, pak mam zmacknout start, tak zmacku a vyskoci hlaska: Trophy Error Code -2147342054, zkousel jsem i zalozit novy profil, ale stale to nejde? nejaky napad? diky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark1 Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Killzone 2 ve 3D panove tak tohle teda bude vec. uz ted je podle me KZ2 nejlepsi strilecka a az bude v 3d, to teda bude bomba. http://www.sony-playstation.cz/index.php/clanky/1-novinky/1651-killzone-2-lepsi-v-3d- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paris1984 Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Zdravim, vysel pls nejaky patch do killzone 2, ktery upravuje reakcni dobu analogu nebo citlivost (nebo jak to nazvat?). Hru sem mel ale prodal sem to prave proto, ze se mi nelibilo, ze ty analogy reagovaly se zpozdenim. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Zdravim, vysel pls nejaky patch do killzone 2, ktery upravuje reakcni dobu analogu nebo citlivost (nebo jak to nazvat?). Hru sem mel ale prodal sem to prave proto, ze se mi nelibilo, ze ty analogy reagovaly se zpozdenim. Dik Citlivost anologových páček jde lehce nastavit v menu ve hře stačí jen umět číst. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Zdravim, vysel pls nejaky patch do killzone 2, ktery upravuje reakcni dobu analogu nebo citlivost (nebo jak to nazvat?). Hru sem mel ale prodal sem to prave proto, ze se mi nelibilo, ze ty analogy reagovaly se zpozdenim. Dik no killzone jsem měl do konce roku 2009 byl nějaký patch ... trochu to pomohlo ale pořád se mi to v multiplayeru zdálo nehratelné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
norbert Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Myslím že jde jenom o zvyk. Jak jsem to zapnul poprvé, tak se mi to zdálo nehratelné. Ted jak jsem si zvykl tak mi to jde výborně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Myslím že jde jenom o zvyk. Jak jsem to zapnul poprvé, tak se mi to zdálo nehratelné. Ted jak jsem si zvykl tak mi to jde výborně. jak komu to sedne ... já to zkoušel asi týden , vůbec nešlo ... a ani mě to nebavilo ... třeba battlefield bad company 2 beta to šlo hned perfektně hrát sedlo mi to jak kozy do podprdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
norbert Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 jak komu to sedne ... já to zkoušel asi týden , vůbec nešlo ... a ani mě to nebavilo ... třeba battlefield bad company 2 beta to šlo hned perfektně hrát sedlo mi to jak kozy do podprdy Jo, k BBC2 si to nemuže ani čuchnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paris1984 Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Citlivost anologových páček jde lehce nastavit v menu ve hře stačí jen umět číst. Cist umim, me slo o ty reakce analogu, proste to bylo jak tady pisou kolegove, nehratelne, kdyz sem presedlal na bad company 1, tak vse v pohode a aji se to dalo hrat, ucite to bude o zvyku, ale kdyz to funguje skoro vsude jinde, tak mohlo i tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wickett Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Az me to kamos vrati tak si chcu dodelat trofeje a hlavne to konecne dohrat na elite (k tomu me staci uz jenom zabit nozem Radeca..teda pokud se behem te dlouhe doby co to nemam neobevil nakej patch kterej me nevezme stary savy to bych se asi zabil :D ) Kdo vsechno ste to zatim dali na elite? Ja sem u te posledni casti na balkone stravil na elite prijemne odpoledne :D Ja to na Elite dal, a ani mi to netrvalo tak dlouho. Uz mam tak vypracovany zpusob, ze ho zabiju pokazde a ani neumru :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peciss Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 Ahoj...Příští týden by mi měla přijíd Killzone2.Hrál jsem ji na Ps2 , tak jsem zvědav, jaké to bude na 3.;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 bude to dobré... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.