Glutton Odesláno Březen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2009 To co je popsáno i v té recenzi - není to trvalej pokles frameratu. Ale kdykoliv hra načítá nový data na pozadí, tak se na chvilku zasekne - je to vždycky na těch stejnejch místech. Příklad - hned na začátku (jak v demu, tak v plné) hned jak jedeš prvním výtahm tak jedno uv něm a jednou már metrů poté co vystoupíš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pero6666 Odesláno Březen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2009 Já bych si kvůli tomu nekoupil playstation 3 ani náhodou to já si to koupil kvůli gta hrál sem demo killzone 2 a teda nic moc ani nechápu proč se tady nad touhle hrou tak rozplíváte to každému podle jeho gusta však si ji přece nemusis kupovat..ale tak proc pises do fora pro ps3..a dik za nazor..ze nechapes ze se nad tim rozplyvame..ja se rozplyvame i nad playstation 3 a dalsima vecma od sony...ale to urcite taky nechapes..ale jak rikas kazdemu podle gusta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ludivitto Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 To co je popsáno i v té recenzi - není to trvalej pokles frameratu. Ale kdykoliv hra načítá nový data na pozadí, tak se na chvilku zasekne - je to vždycky na těch stejnejch místech.Příklad - hned na začátku (jak v demu, tak v plné) hned jak jedeš prvním výtahm tak jedno uv něm a jednou már metrů poté co vystoupíš... Aha, takže loading = sekání. OK. Jo, to trošku ruší. Ale dá se to přežít:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 Mě to teda nějak zvlášť nerušilo,spíš jsem zklamanej z délky včera jsem to došel a fakt je to proklatě krátký...no co máme přeci MP :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosicky07 Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 Mě to teda nějak zvlášť nerušilo,spíš jsem zklamanej z délky včera jsem to došel a fakt je to proklatě krátký...no co máme přeci MP :) neprodava tu nekdo killzone??nebo na vymenu nabizim little big planet+motorstorm nebo doplatek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acer.praha Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 to mas pravdu je to hodne kratky ... sotva si hru okoukas a tak nejak zvyknes a je konec. SKODA ale jinak dobry byl jsem spokojenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glutton Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 No nevím jestli se to tu za chvíli neztratí, ale novej topic se mi zakládat nechce: Nenašla by se skupinka lidí, která by nějak pravidelněji společně hrávala mulťák? Ale zase ne nějak extra aktivně - stylem šest hodin denně. Prostě hraní vhodný pro normální lidi - pár hodin o vejkendu a jindy výjmečně když by to vyšlo. Jde mi o to, že online v týhle hře je zábavnej (a to mě normálně online nebaví), ale s náhodnejma lidma je to na prd. Všichni hrajou jen za sebe a nikdo neví co kdo dělá. Nejde mi o složení nějakýho turnajovýho profi týmu. Ale takoáv pohoda vhodná i pro lamy a nooby, ale s tím že přeci jen je předem domluvený vyvážený rozložení povolání. Lidi ví co mají dělat (aby nebyl zmatek kdo se vrhne do útoku a kdo instaluje bomby) - ať je tam prostě aspoň ten náznak týmové spolupráce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 až mi hra přijde, povím ti víc, ale předběžně bych do toho šel:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 Dneska jsem ji byl koupit v bontonlandu v Praze a DALI MĚ K TOMU ZDARMA LITTLE BIG PLANET !!! ... jinak parádní hra, nemůžu se od toho odtrhnout :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 ^ a cena?...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glutton Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Big Tony.D: Tak to máš fakt dobrý. Ale tak nějak nechápu jak teě můžeš sedět u Killzone 2 :.-) Protože já dostat obě hry najednou, tak se ke Killzone 2 aspoň tři týdny nedostanu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Já dohrál Little Big Planet na Platinum tak před 2 měsícema :dozey: takže to bylo jasný;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barto Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 No nevím jestli se to tu za chvíli neztratí, ale novej topic se mi zakládat nechce:Nenašla by se skupinka lidí, která by nějak pravidelněji společně hrávala mulťák? Ale zase ne nějak extra aktivně - stylem šest hodin denně. Prostě hraní vhodný pro normální lidi - pár hodin o vejkendu a jindy výjmečně když by to vyšlo. Jde mi o to, že online v týhle hře je zábavnej (a to mě normálně online nebaví), ale s náhodnejma lidma je to na prd. Všichni hrajou jen za sebe a nikdo neví co kdo dělá. Nejde mi o složení nějakýho turnajovýho profi týmu. Ale takoáv pohoda vhodná i pro lamy a nooby, ale s tím že přeci jen je předem domluvený vyvážený rozložení povolání. Lidi ví co mají dělat (aby nebyl zmatek kdo se vrhne do útoku a kdo instaluje bomby) - ať je tam prostě aspoň ten náznak týmové spolupráce. Rád bych si jen tak někdy zahrál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glutton Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 btw - pokud jde o plánování společnejch mulťáků a tak - nemá PS3 komunita stránku podobnou jako je třeba xlive.cz? Novinky, bazar a hlavně snadno naplánovatelný herní sessions? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 Dnes dohráno na Harda, je to ta nejvíc nejlepší hra co jsem kdy hrál, a to po stránce grafické, herní (akční), zvukové, příběhové atd... dokonce i na to ovládání jsem si zvyk! je to prostě naprostá pecka...!!! waaaaaaaaaaaaaaaa... du pařit, mám absťák:P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Relaxo Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 Souhlasim. Je to prostě bomba. Jen mě hrozně mrzí že se nedá hrát i za druhou stranu Helghast. Je mi daleko simpatičtější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glutton Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 Big Tony.D: Skutečně nejlepší i po stránce příběhové? :-) Tak to doporučuju zkusit cokoliv od Bioware - tam budeš mít příběhovej orgasmus :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 Dneska dohráno na Elite... málem jsem rozbil ovladač jak jsem se u toho vztekal :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 já to ted hraju, zarim super :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lomykar Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 Projeto. Hrál jsem to na druhou obtížnost ( jako vždy, když spustím hru) a musím uznat, že to byl dobrej požitek. Některé efekty , pasáže byly supr, některé byly opravdu přehnané (např poslední misse , hrát ji na nejtěžší urověn tak to potěž, stravil jsem tam hoděn dlouho) . Bohužel jsem nehrál ještě MP . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 MP je hodně (myslim opravdu hodně) hustej, promakanej.... ani jednou se mě nestalo že by mě to vykoplo nebo by vypadl server.. prostě ňuňo!:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 Je to hodne tezky? Najdou se tam takovy ty blby pasaze kde se zaseknete a nemuzete se pres neco dostat, nekoho zabit..? Si pamatuju z Resistance 2, napr ty Titani na namesti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glutton Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 Zase tak zlý to není. Kdy si dáš druhou obtížnost, měl by jsi bejt v pohodě. jen jsou tam dvě nebo tiř pasáže, kde se na tebe hrne nekonečnej zástup nepřátel dokud nedojdeš na checkpoint - ty jsou těžký dokud to nezjistíš. Pak je to jen závod o to bejt na checkpointů dřív než tě zabijou. A bitvu, kteoru jsi bojoval marně několik hodin máš za sebou za půl minuty :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lomykar Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 Zase tak zlý to není. Kdy si dáš druhou obtížnost, měl by jsi bejt v pohodě.jen jsou tam dvě nebo tiř pasáže, kde se na tebe hrne nekonečnej zástup nepřátel dokud nedojdeš na checkpoint - ty jsou těžký dokud to nezjistíš. Pak je to jen závod o to bejt na checkpointů dřív než tě zabijou. A bitvu, kteoru jsi bojoval marně několik hodin máš za sebou za půl minuty :-) Přešně tak, jsou určitý pasáže kdy už netrpělivě vyčkávám na checpoint jak na boží smilování ( hlavně poslední dvě mise, tam jich bylo celkem dost) Ale jak jsem říkal, projet to na nejtěžší obtížnost , to už bude silný kafe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 Primator: ja jsem asi na 30 % a zatim nic moc zaseky.... a k tomu Resistance... to byl zásek jako kráva... to bylo asi nejtezsi z cely hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.