Primátor3 Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 DualShock sel malem do zdi. Jinak je toho hafec na PS3 tohodle zanru, Resistance 2, Fallout 3, Dead Space, Killzone 2 tak premejslim co dal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 jako myslis zanr, SCI-FI FPS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 Tak z mého pohledu Killzone 2 super nezklamalo mě to dali by se této hře vytknout nějaké věci ale které hře né že?8) No v každým případě nekoupil sem si PS3 kvůli této hře ale kdybych měl říct asi ono klidně bych PS3 kvůli této hře doporučil ono je spousty dobrej her i na jinejch konzolích to asi nemužu říci že ne ale pro mě Killzone na PS3 je takovej grál! Hraju různý hry ale tohle je super! Jen se zeptám někdo tu řešil to jestli by se nenašla partička lidí která by si klidně zahrála Multiplayer jen tak ne jako klan ale prostě tak pro zábavu! Jestli už se to někdo řeší tak do toho rád půjdu protože multi je taky Good a z lidma který neznáš to není tak nějak ono8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Relaxo Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 Tak co ? co je lepší ? G.O.W nebo Killzone :) Může to někdo posoudít ? Někdo kdo hrál obě tyhle hry a je nezaujatej. Já musim říc že se mi líp hraje Killzone 2. Jak vy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 lepší je Killzone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 celkovy dojem z hry - velmi dobry! idem mastit multak!:cheesygrin: kde najdem nejaku napovedu ohladom multiplayer online hrania, aby som sa vedel lepsie zorientovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 Právě jsem dodělal všechny singelplayerový trofeje (celkově mám 67% hry), všechno bez návodu až na 2 skrytý trofeje, 4 intely a 10 znaků;) ... Konečně se můžu plně soustředit na multiplayer! :D (btw předběžně schánim lidi do klanu, takže kdo má zájem a není uplnej noob tak mi napište PM nebo na PSN! ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 tak mám zásek, jsem v misi, kde unesli naše 2 přátele a my se za nima vydáváme vlakem a pak jsme u nich a ten partak rika ze uz jsme od sebe jen par pater, pak jsem vlezl do takovy mistnosti kde je cil jako stat u velke obrazovky ale nevim co tam mam dal delat, na stole tam jen lezel jeden intel ale nic jinyho se tam delat neda...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 A nemáš jít k té obrazovce a stisknout kolečko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 ne, nic zmačknout nejde :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 To je divný tam sem žádný zásek neměl:-( se na to asi budu muset mrknout;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 tk díky :) kdyztak dam misi znova.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 Mohl by si napsat přesně název mise a danýho úseku je to v mission select;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 není to transportation selection? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 Tharsis refinery>tranportation control Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 jj jsem tam tak moment hned ti písnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 Hele jestli myslíš tu tabyly z tou mapou jak u ní stojí Rico tak přijdeš k ní jako se po ní koukni já se postavil kní kokl z jedné strany na druho a Rico odběhne a jdeš dál;-) pak tam na stole je jeden svazek dokumentů můžeš vzít;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 aha tak problem je v tom, že tam Rico neni.... dal jsem misi znova, ztratil jsem svou electricity gun ale aspon uz tam je Rico :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 No tak to už máš splněný a běž jako za ním! Ven z té místnosti jakoby do leva od té tabule!;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 už jsem 3% !!! (jako 3% nej hráču za minulý týden) Chybí mi v tuto chvíli jen 3 trofeje na platinovku! jak by řek Cartman: cha cha cha cha cha cha, ňa ňa ňa ňa ňa ňa !!! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalCZ Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 www.ps3liga.webnode.cz zde je clan hracu Killzone 2 kteri nemuzou hrat kazdy den a hraji hlavne pro srandu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 www.ps3liga.webnode.cz zde je clan hracu Killzone 2 kteri nemuzou hrat kazdy den a hraji hlavne pro srandu... No tak myslím že bych si svám i někdy zkusil zahrát8)Až budu na PS tak se vám ozvu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiCK Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 Cus lidi, hledam nekoho kdo by byl ochotnej si se mnou zahrat a delat ribbony apod. , popripade pak treba vytvorit klan a hrat turnaje apod., ale aspon ty ribbony a tak bych chtel delat... Staci kdyz napise kdokoliv kdo ma killzone a hral nekdy po netu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Relaxo Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 Cus lidi, hledam nekoho kdo by byl ochotnej si se mnou zahrat a delat ribbony apod. , popripade pak treba vytvorit klan a hrat turnaje apod., ale aspon ty ribbony a tak bych chtel delat...Staci kdyz napise kdokoliv kdo ma killzone a hral nekdy po netu. rad bych si taky s někym zahrál. Náš klan de tak nějak do kytek takže se stačí ozvat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Relaxo Odesláno Duben 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2009 info k novímu přídavku ke Killzone 2 http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=32343&r=top Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.