heksa Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 edit : us mi to facha akorat mi u fsech her preskakuje zvuk nevite co s tim??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 pekny me to jede bez problemu a tolik nostalgie co sem u toho zazil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heksa Odesláno Červenec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2007 no krom toho preskakujiciho zvuku s kterym mi jeste nigdo neporadil jaka ja sekratka pro klavesy R a L na PSP gdys to chcu napsat do toho @echa??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kgsws Odesláno Červenec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2007 když už se tady mluví o závodech, skuste tyhle, daj se dělat aji vlastní mapy a celkově je to super http://www.486games.net/game.php?id=95 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heksa Odesláno Červenec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2007 gdyby si chtel negdo pridat i tlacitka L a R tak us sem zjistil jaky je pojmenovani v @echo souboru.bat je to ltrigger a rtrigger ted jeste musim negde zjistit jak si pod to priradit skratku ctrl+Q pro vypnuti hry a nebo + (plus) pro zvyseni casu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Červenec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2007 Ja mam zajimavou otazku :) Existoval nekdy pro DOS vir?! Popr nechce ho nekdo zkusit zapnout?! :D co by se stalo? Jake jsou vase nej hry? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2007 pro DOS existovalo viru... a stalo by se to, co by se melo stat... infikoval by nejspise vsechny .com soubory (tech by moc nebylo - ba mozna zadnej) nebo by ti neco smazal (neco na C:\ , samo ze ne na flash0 atp..) atj. asi vsechno.. vetsina dosovejch viru ale utocila na boot sektor diskety... coz myslim ze by se mu na pspcku nepovedlo, resp.. musela by se mechanika nejak emulovat, proste by se vetsine virum jeste muselo pomahat aby neco napachal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot1 Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 Zdravím vespolek... čet sem, že hranice je 10 let stará hra? Tak první Fallout vyšel přímo před deseti lety, je kompatibilní s dosem, myslíte že by to šlo? Nezkoušel jste to někdo? Bylo by to naprosto úúú-žas-ný:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaRa Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 Zdravím vespolek... čet sem, že hranice je 10 let stará hra? Tak první Fallout vyšel přímo před deseti lety, je kompatibilní s dosem, myslíte že by to šlo? Nezkoušel jste to někdo? Bylo by to naprosto úúú-žas-ný:D pochybuju ze by to slo tak, aby se to dalo hrat, myslim ze kdyz to pujde tak se to bude dost sekat jinak hranice 10 let je zhruba, napriklad se mi kousala hra ktera byla o dost starsi nez 10 let Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hexamin Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 a co betrayal in krondor a albion??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mata Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 pochybuju ze by to slo tak, aby se to dalo hrat, myslim ze kdyz to pujde tak se to bude dost sekatjinak hranice 10 let je zhruba, napriklad se mi kousala hra ktera jeste 10 let stara nebyla omg:blink: vsak je tam jasne napsane ze se hry budou kousat kdyz budou mladsi nez 10 ne starsi..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaRa Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 omg:blink: vsak je tam jasne napsane ze se hry budou kousat kdyz budou mladsi nez 10 ne starsi..... ty woe co jsem tam predtim napsal za kravinu :cheesygrin: .....jasne ze to tam melo bejt napsany jinak...hned upravim :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 Heroes jsem zkoušel 1 i 2 a ani jedny nejdou :( dvojka teda de ale jenom multiplayer :) obě chtěji CD a to asi nejde na PSP emulovat :( Zrovna se mě podařilo spustit HoM&M 1 tak se s vámi podělím o návod. 1. V souboru dosbox.conf na 36 řádku najděte hodnotu memsize a změňte ji na: memsize=8 2. V adresáři kde máte HoM&M, vytvořte soubor bat (např. homm.bat) a napiště do něj: mount d: -t cdrom ms0:/psp/game150/dosboxpsp/homm heroes.exe Cestu (ms0:/psp/game150/dosboxpsp/homm) samozřejmě napište podle toho v jakém adresáři máte hru nahranou. Dosbox ten adresář připojí jako cdrom, díky čemuž kontrola vloženého CD při startu proběhne v pořádku. 3. Spusťte homm.bat a hrejte. Trochu se seká zvuk a než hrdina zvedne nějaký předmět, tak to trvá delší dobu, ale snad to půjde doladit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 Pokud neznáte vesmírnou strategii Ascendancy, pak vězte že ve své době to byla zřejmě nejlepší hra svého druhu. Dobrou zprávou tedy je, že jde bez problémů spustit na PSP pod DOSboxem (no zvuk se opět trochu trhá) a pro ty z vás kteří neumí anglicky i to, že čeština jede na psp bez problému. Info o hře: http://www.abcgames.sk/?p=navody_zobraz&ID=319 Čeština ke stažení: http://cestiny.idnes.cz/a/cedicclanek0012A000301.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robertocarlos Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 Heroes jsem zkoušel 1 i 2 a ani jedny nejdou :( dvojka teda de ale jenom multiplayer :) obě chtěji CD a to asi nejde na PSP emulovat :( já teda rozjel obojí. i dvojku s cédem. ale jede to pomalu, chtělo by to zjistit ideální cycles Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tssa Odesláno Listopad 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2007 Asi jsem totální polenom, ale ještě nikdy se mi nepovedlo zprovoznit Dosbox na PSP :o nedávno jsem to zkoušel na slimu, ale tuším, že jsem někde tady četl, že to na něm nejde no a teď jsem to zkoušel na fat a stejně nic :D Poradí mi někdo? :D mám PSP fat s 3.71 m33-2 kelnery 3.71 a 1.5 - při obou mi to píše: Error Loading Application 80020148 click any key to continue :x Tak prosím napište sem nebo na 336515582 :) děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tssa Odesláno Listopad 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2007 Asi jsem totální polenom, ale ještě nikdy se mi nepovedlo zprovoznit Dosbox na PSP :o nedávno jsem to zkoušel na slimu, ale tuším, že jsem někde tady četl, že to na něm nejde no a teď jsem to zkoušel na fat a stejně nic :D Poradí mi někdo? :D mám PSP fat s 3.71 m33-2 kelnery 3.71 a 1.5 - při obou mi to píše: Error Loading Application 80020148 click any key to continue :x Tak prosím napište sem nebo na 336515582 :) děkuji. Tak se omlouvám :) Jsem vůl.. Stačilo se nad tím trochu víc zamyslet a už to jelo :o myslel jsem si že 3.71 m33-2 umí 1.5 kelner defaultně vzhledem k možnosti volby v recovery menu ale zřejmě jsem se mýlil a pomohl mi 1.5 kelner addon pro CFW 3.71 m33.. takže už vše ok :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k3vadros Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 Cau, pls nemohl by někdo sehnat Funkční Warcraft 2? Stáhl jsem ho, spustil a nic, možná mám něco špatně v tom bat souboru. :ziped:Byl bych moc vděčnej kdyby to sem někdo hodil. :thanks: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubika1 Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 Zdar, neupnul byste mi někdo někam ten Heroes of Might and Magic 1 s .bat souborem a dosboxem, tak aby to bylo funkční? Nevim kde dělám chybu, ale nejde mi to spustit..... díky edit: Tak jsem to rozjem... měl jsem vadnej ten Heroes... ale seká se to příšerně... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Březen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2008 toto my piše ked to pusitm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AntiCZ Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 Vecna, jak ten dosbox v psp uvedu do chodu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BladeBrown Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 Podarilo se nekomu rozchodit Lands o Lore ? Pise:Insufficient conventional memory by 458024 bytes (needed 4528024), pritom mam v DOSBoxu 634 Free. Edit: Tak uz sem to rozchodil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Červenec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 Nevíte, proč se mi sekají ty hry? Předpřipravený Bomberman, Theme Hospital... sekají se, v Bombermanovi praská zvuk a jede to pomalu. Nevíte, co s tím je? CPU mám na 333, nezkoušel jsem míň, ale byl by to paradox na rychlém taktu pomalá hra, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordfrikk Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 Chci si zahrát Dangerous Dave 2 (In Haunted Mansion), ale nevím jak nakonfigurovat pětku na numerické klávesnici... ví to někdo? EDIT // Už jsem na to přišel, n1 až n9 jsou klávesy numerické části. ;) EDIT 2 // Když už jsem si s tím dal tu práci, tak jsem vám uploadnul tu nakonfigurovanou verzi Dangerous Dave In Haunted Mansion. Ovládání: X skok O střelba Δ ukázat skóre SELECT a pak □ -> ukončení hry (SELECT = ESCAPE, □ = Y) http://www.edisk.cz/stahni/51850/dandave.rar_195.06KB.html Enjoy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAAO_Nardack Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 Po spuštění Dosboxu mi to neotevře ten Volcov manager...jen tu příkazovou řádku, co s tím?:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.