martin Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2009 ja to mam jak SAAO_Nardack taky se mi ten volkov neotevře.pls co s tim??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAAO_Nardack Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2009 Já v psp mám ten balíček z psp.novinky, protože tenhle mi háže nějakej error, ale i tam píšou, že by se měl otevřít automaticky...tak nevim.:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordfrikk Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 Otevřete si soubor dosbox.conf a na konci musíte mít tohle: [autoexec] # Lines in this section will be run at startup. mount c ms0:/psp c: cd dosbox SYSOPT clock 333 cd vc vc Hlavní jsou ty poslední dva. EDIT // Jo a abych nezapomněl, aby tohle všechno fungovalo, tak složku dosbox (ve které jsou hry + vc) musíte mít umístěnou v ms0:/psp/dosbox jinak to fungovat nebude (pokud si to neupravíte samozřejmě)! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepe55 Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 pokud chcete nejakou hru tak si napiste sem. http://console-forum.net/showthread.php?t=33245 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 DIky moc lordfrikk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chelios Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 Stejnej problem jako SAAO_Nardack skousel sem i editovat dosbox.conf mam to v ms0:psp\game\dosbox ale po zapnuti dosboxu se my do prikazoviho radku napise . . . C:\>cd dosbox Unable to change to: dosbox. C:\>SYSOPT clock 333 CPU Clock is 333MHz C:\>cd vc Unable to change to: vc. C:\> Ilegal command:vc. C:\> pls help PS:mam Slimko flashnutelna deska cfv 5.00 m33-6 a dosbox spoustim pres Leda VYRESENO foramem karty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maydlo Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 Chtěl bych si skusit zahrát hru Mravenci, myslíte že by to šlo nějak zprovoznit? nechce se nato někdo mrknout? hodím mu něco málo creditu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Zkoušel jsem rozjet Prince a nejde to napíšete mi na to někdo ten baťák? Zkoušel jsem to a šipky nechtějí fungovat respektive funguje jenom kolik zbývá času a pauza :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fritol16 Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Zkoušel sem ted pres ten dosbox Albiona a vzdycky se to nacte a pred menu se to vypne.Nevite co stim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Chci si zahrát Dangerous Dave 2 (In Haunted Mansion), ale nevím jak nakonfigurovat pětku na numerické klávesnici... ví to někdo?EDIT // Už jsem na to přišel, n1 až n9 jsou klávesy numerické části. ;) EDIT 2 // Když už jsem si s tím dal tu práci, tak jsem vám uploadnul tu nakonfigurovanou verzi Dangerous Dave In Haunted Mansion. Ovládání: X skok O střelba Δ ukázat skóre SELECT a pak □ -> ukončení hry (SELECT = ESCAPE, □ = Y) http://www.edisk.cz/stahni/51850/dandave.rar_195.06KB.html Enjoy pls udelej reup toto my piše ked to pusitm me to dela to samy, nemate nejaky reseni ? zkousel sem i eLoader, poustim to na FATku co mam v podpise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 hele takze jinak : uz sem to rozchodil, mam verzi z psp.novinek, akorat dycky, kdyz ten dosbox zapnu, tak musim zadat cestu k tomu volcomu, nema nekdo nejakou radu, aby mi to jelo hned od zacatku ? PS: az tady bude nejakej mod, tak mi ty dva posty slucte dohromady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacus.petr Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Typan, s tim spouštěnim je to celkem jednoduchy. Stačí když upravíš soubor dosbox.conf, přesněji když na jeho konec pod "cd dosbox" připíšeš "cd vc" a na další řádek "vc.com". Ten konec by měl vypadat takto mount c ms0:/psp c: cd dosbox cd vc vc.com SYSOPT clock 333 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 diky, to jde, ale mam jinej problem - v Mariovi mi nefunguje klavesnice na skok, nemoh by mi sem nekdo hodit ten soubor, kterej funguje, nebo aspon to, co tam mam napsat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacus.petr Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Tady je muj skus ho. @echo off INPUTMAP up up INPUTMAP right right INPUTMAP down down INPUTMAP left left INPUTMAP triangle u INPUTMAP square space INPUTMAP cross rctrl INPUTMAP circle ralt INPUTMAP start enter INPUTMAP select esc INPUTMAP exec mario.exe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 jo srry, ja sem zapomnel napsat, ze uz sem to vyresil - stacilo misto alt napsat lalt a hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USB Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 Ten Dosbox jsem rozjel ale když spustím hru Agent mlíčňák tak se trochu seká zvuk- to by mi nevadilo, ale vždycky se mi to po hodině sekne, hudba hraje ale nemůžu hýbat s kurtorem a nic. A u hry 7 dní a 7 nocí mi to zase jede strašně rychle, nestíhám číst texty.... Nešla by se někde upravit rychlost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pol255 Odesláno Duben 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2010 Ten Dosbox jsem rozjel ale když spustím hru Agent mlíčňák tak se trochu seká zvuk- to by mi nevadilo, ale vždycky se mi to po hodině sekne, hudba hraje ale nemůžu hýbat s kurtorem a nic.A u hry 7 dní a 7 nocí mi to zase jede strašně rychle, nestíhám číst texty.... Nešla by se někde upravit rychlost? Kdyz se pohrabes v configu tusim tak tam sou nekde nejaky frame nebo tak,musis si pohrat ale stejnak by to chtelo novou verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 jede to i na ofw nebo jenom na cfw? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 jen CFW nebo HEN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 a jede to i na ofw 6.20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2david2 Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 hned post pred tebou je pisane ze je to len pre CFW alebo hen na OFW to nespustis ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 čau. neviš jak to rozjet na psp 6.20 HBL R101? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 potřebuješ asi plugin ne? už to v hbl topicu někdo psal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 Aha. jsem na to upe zapoměl :D Tak dík. A když jsme u toho pluginu jak jsem to stahl tak tam žadny nebyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taran Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Nevite nekdo, jak namapovat klavesu Caps Lock? Nefunguje CapsLock, Caps Lock ani Caps :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.