narliza Odesláno Červen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2007 Resistance: Fall of Man esistance: Fall of Man je PS3 exkluzivní FPS pro konzoli PS3, odehrávající se v alternativní minulosti, konkrétně v 50. letech minulého století. Zemi napadla v toto dobu mimozemská civilizace. Naděje lidstva na přežití je velmi malá a poslední instancí jsou jednotky Britské a Americké armády. Hlavní roli přitom hraje seržant US Army Nathan Hale, do jehož kůže se hrč převtělí, aby se ve spolupráci se svými spolubojovníky přeci jenom pokusil o nemožné a Chimeru zneškodnil. Resistance: Fall of Man nabídne kromě stylového zpracování a naléhavé apokalyptické atmosféry, adrenalinovou hratelnost, kdy bude hráč v masivních bitvách pálit po všem co se hne a bude to vypadat jako Chimera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Červen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2007 Ressistance je pro me i pres svou jakous-takous tuctovost killer hra :) Pro strilecky typu Call of Duty mam nepopiratelnou slabost, tahle ma navic slusnou herni dobu, coz se dnes pocita ;) na druhou stranu, co rikal Evilsta, je to po case nuda :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Červen 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2007 právě potom je tu multiplayer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 Ressistance je pro me i pres svou jakous-takous tuctovost killer hra :) Pro strilecky typu Call of Duty mam nepopiratelnou slabost, tahle ma navic slusnou herni dobu, coz se dnes pocita ;) na druhou stranu, co rikal Evilsta, je to po case nuda :/ Tahle hra je pro mě zatím jednoznačně nejlepší na PS3.Oblivion se dá hrát skoro všude a Motorstorm je za pár hodin nuda.Resistance je velmi zábavný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 právě potom je tu multyplayer Ty jsi opravdovy cestinarsky-anglicky buran!!! :D Lamy....multiplayer - sakra, ty musis bejt postrach :? Sry za ot, ale me oci z toho peni:arrow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Červen 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 Ty jsi opravdovy cestinarsky-anglicky buran!!! :D Lamy....multiplayer - sakra, ty musis bejt postrach :? Sry za ot, ale me oci z toho peni:arrow: sry nepíšu slohovou práci :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 no hele ja budu mit na ps3 o prazkach(du na brigadu) a jestli si dost vydelam i na tuhle hru tak ji koupim musim si k tomu totiz koupit jeste ten hdmi kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 no podla mna strasne tuctova hra... jedine to zachranuje online ale aj ten nie je tak navykovy .. o_O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 narliza: Budeš mě tu dlouho provokovat? :lol: sakra, já dělal že ten topic nevidim, ale to prostě nešlo. Ještě že tu pes prázdniny moc nebudu asi bych se zbláznil :lol: Psp: taky by mě to zajímalo.. jo a kdyby bylo ještě volný místo, tak na mě mysli.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 jj za tatinkem jinam nemuzu (sem jeste pod zakonem ;-D) Me tatinek neplati, takze jedu za strycem 30kc/hodina :D btw Ressistance pry spolu s nekolika Launch hrama slevnovaly? Je to pravda? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Červen 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 dost levné http://www.fajnceny.cz/zbozi/ps3-resistance-fall-of-man-/detail.aspx?p=z:93820 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Červen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2007 no podla mna strasne tuctova hra... jedine to zachranuje online ale aj ten nie je tak navykovy .. o_OMožná ,že tuctová,ale hlavně ,že je velice zábavná.A o to jde!PS:baví mě víc než HL2 a další FPSky a to je co říct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2007 no cvo ja viem, mna nejako extra nenadchla ale 100 ludi, 100 chuti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fraj Odesláno Leden 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2008 Nevíte pls jak v Resistance provoznit možnost ovladaní přes sixaxis? na obalu je piktogram že by to mělo jít.. Nějak jsem nepřišel na to kde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
verbatim Odesláno Leden 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2008 Nevíte pls jak v Resistance provoznit možnost ovladaní přes sixaxis? na obalu je piktogram že by to mělo jít.. Nějak jsem nepřišel na to kde.. Myslim, že se to nikde nenastavuje, ale sixaxis fuguje jen když se na tebe nalepí nějaká nestvůra tak zatřeseš ovladačem a dáš jí tím ránu. Je to stejný jako trojůhelník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Leden 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2008 Nevíte pls jak v Resistance provoznit možnost ovladaní přes sixaxis? na obalu je piktogram že by to mělo jít.. Nějak jsem nepřišel na to kde.. Nastaveno je to automaticky.A využívá se jen na setřesení mumie z těla a na uhašení ohně na těla.Nastavuje se jen Dualshock 3 a to stáhnutím patche z webu Insomniacu.(a potom fungují vibrace). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fraj Odesláno Leden 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2008 Sakra, takovej podvod :? . Dík za odpovědi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 Dost dobra hra! A ten konec byl takovy prapodivny, prezil, odvezli ho naci divni typci :-) dobre pro pokracovani :-) A k multasu: je mozny aby me nekdo killnul behem minuty minimalne 5*? pritom vseljak uhybam, jeho nemam sanci ani zahlidnout, natoz vystrelit (sniper fight), skryvam se jako idiot v rohu a najednou zase vidim vlevo nahore killed by ...... a furt a ten samej clovek, a takhle porad dokola, je mozny aby to nekdo hacknul? to uz je fakticky divny kdyz bezite a najednou vas nekdo serve sniperkou (, ze shora(spatne se miri z toho uhlu)a takhle furt dokola) zadny strafovani vam nepomuze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fraj Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 jj je, v jrc je teď za 599,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dexter Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Čau lidi,potřebuju radu. Jsem v misi kde sjedu výtahem do nějakýho hangáru. Všechno vystřílim. Pak odlétá helikoptéra s vojákama ,sjede mi dolu velkej výtah. A když s ním vyjedu naoru jsou tam zavřený dveře. Nevím kam dál. Celou lokaci jsem proběhl křížem krážem. Jediný jeten výtah a nahoře zavřený dveře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.