Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Resistance: Fall of Man

narliza

Recommended Posts

Resistance: Fall of Man

esistance: Fall of Man je PS3 exkluzivní FPS pro konzoli PS3, odehrávající se v alternativní minulosti, konkrétně v 50. letech minulého století.

Zemi napadla v toto dobu mimozemská civilizace. Naděje lidstva na přežití je velmi malá a poslední instancí jsou jednotky Britské a Americké armády.

Hlavní roli přitom hraje seržant US Army Nathan Hale, do jehož kůže se hrč převtělí, aby se ve spolupráci se svými spolubojovníky přeci

jenom pokusil o nemožné a Chimeru zneškodnil. Resistance: Fall of Man nabídne kromě stylového zpracování a naléhavé apokalyptické atmosféry,

adrenalinovou hratelnost, kdy bude hráč v masivních bitvách pálit po všem co se hne a bude to vypadat jako Chimera

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ressistance je pro me i pres svou jakous-takous tuctovost killer hra :) Pro strilecky typu Call of Duty mam nepopiratelnou slabost, tahle ma navic slusnou herni dobu, coz se dnes pocita ;)

na druhou stranu, co rikal Evilsta, je to po case nuda :/

Odkaz ke komentáři

Ressistance je pro me i pres svou jakous-takous tuctovost killer hra :) Pro strilecky typu Call of Duty mam nepopiratelnou slabost, tahle ma navic slusnou herni dobu, coz se dnes pocita ;)

na druhou stranu, co rikal Evilsta, je to po case nuda :/

Tahle hra je pro mě zatím jednoznačně nejlepší na PS3.Oblivion se dá hrát skoro všude a Motorstorm je za pár hodin nuda.Resistance je velmi zábavný.
Odkaz ke komentáři

• 7 months later...
Nevíte pls jak v Resistance provoznit možnost ovladaní přes sixaxis? na obalu je piktogram že by to mělo jít.. Nějak jsem nepřišel na to kde..

Myslim, že se to nikde nenastavuje, ale sixaxis fuguje jen když se na tebe nalepí nějaká nestvůra tak zatřeseš ovladačem a dáš jí tím ránu. Je to stejný jako trojůhelník

Odkaz ke komentáři

Nevíte pls jak v Resistance provoznit možnost ovladaní přes sixaxis? na obalu je piktogram že by to mělo jít.. Nějak jsem nepřišel na to kde..
Nastaveno je to automaticky.A využívá se jen na setřesení mumie z těla a na uhašení ohně na těla.Nastavuje se jen Dualshock 3 a to stáhnutím patche z webu Insomniacu.(a potom fungují vibrace).
Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

Dost dobra hra! A ten konec byl takovy prapodivny, prezil, odvezli ho naci divni typci :-) dobre pro pokracovani :-)

A k multasu: je mozny aby me nekdo killnul behem minuty minimalne 5*? pritom vseljak uhybam, jeho nemam sanci ani zahlidnout, natoz vystrelit (sniper fight), skryvam se jako idiot v rohu a najednou zase vidim vlevo nahore killed by ...... a furt a ten samej clovek, a takhle porad dokola, je mozny aby to nekdo hacknul? to uz je fakticky divny kdyz bezite a najednou vas nekdo serve sniperkou (, ze shora(spatne se miri z toho uhlu)a takhle furt dokola) zadny strafovani vam nepomuze.

Odkaz ke komentáři

• 1 year later...

Čau lidi,potřebuju radu. Jsem v misi kde sjedu výtahem do nějakýho hangáru. Všechno vystřílim. Pak odlétá helikoptéra s vojákama ,sjede mi dolu velkej výtah. A když s ním vyjedu naoru jsou tam zavřený dveře. Nevím kam dál. Celou lokaci jsem proběhl křížem krážem. Jediný jeten výtah a nahoře zavřený dveře

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu