zdenecek Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 Zdar mam muj Windows XP jsem už docela dlouho a ode dne je pomalejšií čim dal vic tak sem si četl na netu že v PC vznika neviditelny odpad a ten počitač spomaluje ( pomalu mi vipina restartuje vše je pomale přitom na začatku byl tak rychlej ) a k tomu nabizeli program ale ten stal asi 300 Kč nic platit za to nechci ani přeinstalovat PC se mi nechce tak se chci zeptat jestli nekdo nezna nakej programek freeware který dokaže vyčistit PC moc by mi to pomohlo dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 Zdar mam muj Windows XP jsem už docela dlouho a ode dne je pomalejšií čim dal vic tak sem si četl na netu že v PC vznika neviditelny odpad a ten počitač spomaluje ( pomalu mi vipina istartuje vše je pomale přitom na začatku byl tak rychlej ) a k tomu nabizeli program ale ten stal asi 300 Kč nic platit za to nechci ani přeinstalovat PC se mi nechce tak se chci zeptat jestli nekdo nezna ankej programek freeware který to dokaže moc by mi to pomohlo dik CCleaner..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Road-Master Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 Tuneup Utilities je super program na čištění a nastavování počítače. Jsem s ním nadmíru spokojenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 kdysi sem používal tuneup ale ted sem zůstal u ccleaner.. je skvělý a hlavně zdarma.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenecek Odesláno Leden 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 Tuneup Utilities je super program na čištění a nastavování počítače.Jsem s ním nadmíru spokojenej. to je hezky ze si nadmiru spokojeny ale rikal sem freeware jestli nevis co to je tak si to najdi ve slovnicku :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david309 Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 to je hezky ze si nadmiru spokojeny ale rikal sem freeware jestli nevis co to je tak si to najdi ve slovnicku :dozey:a proc FREEWARE ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvazzzi Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 jezis protoze za to nechce platit lamo :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 jezis protoze za to nechce platit lamo :? ccleaner je free teď jsem si ho stáhnul protože jsem měl též potřebu zkontrolovat pc a zjístil jsem že jsem měl 40GB plný komp sraček a tak díky ccleaneru jsem to smazal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 CCleaner doporučuju ... používám ho každý den - je navykovej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukhi Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 Ccleaner je nejlepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trueblue Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Ccleaner, IObit Advanced SystemCare Free, Auslogics Registry Defrag a nakoniec Defraggler...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 TuneUp, Defraggler, WinXP manager (pripadne Win7 nebo WinVista managery) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pistacie Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Advanced SystemCare asi nejlepsi co jsem kdy mel...vsechno projede a sam ti udela i defragmantaci...mam ho rad :) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trueblue Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Advanced SystemCare asi nejlepsi co jsem kdy mel...vsechno projede a sam ti udela i defragmantaci...mam ho rad :) :D Aj ked na defragmentciu ho nepouzivam, inak suhlasim :) Pred niekolkymi tyzdnami bezal "giveaway" na Pro verziu. Esteze som to stihol :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Ahoj..nemám s tím moc zkušeností,ale CClener jsem používal a byl jsem docela spokojený..Ale, je to čistič opravdu výkoný a někdy vyčistí i to co potřebné není ,ale usnadňuje práci na internetu.. Aby si vyčistil Pc od všeho nepotřebného se CClener hodí..Hodí se taky vědět co PC a uživatel opravdu nepotřebuje.. Já teď používám docela užitečný freeware a mohu ho jen doporučit(i když, se mi po prvním používání startily skiny antiviru a nevím jestli vtom měl prsti nějaký červ nebo clener?..) Jmenuje se to čistič a najdeš ho na stahuj.cz.. Není to nijak super ,ale čistí to koš,temp,dočasné dokumenty atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lollollol Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 to je hezky ze si nadmiru spokojeny ale rikal sem freeware jestli nevis co to je tak si to najdi ve slovnicku :dozey: JE ot FREEWARE když na to máš CD-key kterej si stahnes.. jako ja xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 tuneup utilities.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EagleEye Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 cuz all ja hlavne používam cccleaner. jeto nejrychlejší čistic ;):D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hojoko Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Já také jsem používal více programu,které mi občas něco smázly ,když jsem si nedávál pozor!!!! Už používám jenom CCleaner a ani se tím nemusím moc zaobírat ...ani nedělám analýzu-rovnou mažu....zatím nikdy žádnej problem. CCleaner+++++ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EagleEye Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 .. jj všechy tyto programky sou slušné.. ale měli bysme se schodnout na nakim programku rychlim cisticem, udela i registry vycisty... + naki veci okolo.. piste pls navrhy na nejlepsi cleaner ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EagleEye Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Advanced SystemCare je aspon rychlej neco jako cccleaner ve srovnaní rychlosti čištění? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake300 Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 CCleaner použij, defragmentuj disk, registry, proskenuj pc jestli nemas spyware, viry apod. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.