bitskull Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 Platformy: Playstation 3, Xbox 360 Datum vydání: Q2/2010 Odkazy: http://www.niergame.com/ BD Vžijte se do role neústupného protagonisty NIERa, který je odhodlaný najít lék pro svou dceru, která je nakažená Black Scrawl virusem. V novém epickém příběhu od Square Enix budete ve světě plném nejistoty čelit mnoha hrozbám. Příběhový tailer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 NIER má datum vydání Herní vydavatel Square Enix dnes oficiálně oznámil, že stanovil datum vydání očekávané akční hry NIER. Ta je v současné době téměř hotová a dostane se na pulty obchodů po celém světě už 23. dubna (23. 4.) tohoto roku ve verzi Gestalt pro Xbox 360 a Replicant pro Playstation 3. Obě verze nám přinesou cestu válečníka, který bude hledat lék na nebezpečný virus, kterým trpí i jeho vlastní dcera. Cestou bude muset pobít stovky nepřátel a obrovských bosssů, aby dosáhl svého cíle. První dojmy světových magazínů naznačují, že asi nepůjde o revoluční hru, ale dobrá rubačka to asi bude. .................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myrisek Odesláno Duben 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2010 Já jsem to před pár dny rozehrál a celkem mě to chytlo :-) Grafika tak nějak žádná sláva, ale hudbička dobrá a tradičně i příběh, kdy chvílema nezůstane oko suché..:-) A bossové jsou gut. Akorát se divím, že to všude nazývají rubačkou. Ačkoliv se tam rube dost, přijde mi tam hodně těch RPG prvků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 dohral to tady nekdo ? k cemu se tahle hra da prirovnat ? chtel bych ji zkusit ale nevim nevim ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.