white Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 Ahoj... Mám opět IT problém. Na prázdnou 8GB flash paměť si chci hodit ISO soubor o velikost 5,4 GB ale PC mi hodí hlášku, že ,,Soubor xxx je pro cílový systém příliš velký" ... Nevíte si rady? Prosím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smajda Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 naformátuj tu flashku a půjde to,doma mám se svou taky takový problém ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Han3 Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 zformátuj to na NTFS, fat32 nebere soubory větší než 4 GB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 white Odesláno Leden 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 Díky pánové, máte u mě pivko ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smajda Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 kde bydlíš?:-D šel bych :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
white
Ahoj...
Mám opět IT problém.
Na prázdnou 8GB flash paměť si chci hodit ISO soubor o velikost 5,4 GB ale PC mi hodí hlášku, že ,,Soubor xxx je pro cílový systém příliš velký" ...
Nevíte si rady? Prosím...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts