honzicek Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 ja mam psp 3004 a mel jsem verzi 4.21 a jeden kluk mi dal naeco ze si mam nainstalovat a ja jsem to nainstaloval a mam verzi 5.03 jak to udelam at mi jdeou iso hey stahnute s internetu:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smajda Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 sem ´ti dal asi 10 návodů nic nechápeš,vysvětluju ti to na icq jak d*bil a ty nechápeš,všichni ti řeknou to samý co á,a návody dostaneš taky stejný...když seš tatar,tvoje věc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 http://console-forum.net/showthread.php?t=79048 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzicek Odesláno Leden 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 sem ´ti dal asi 10 návodů nic nechápeš,vysvětluju ti to na icq jak d*bil a ty nechápeš,všichni ti řeknou to samý co á,a návody dostaneš taky stejný...když seš tatar,tvoje věcme se to psp rozjede a hned vypne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
honzicek
ja mam psp 3004 a mel jsem verzi 4.21 a jeden kluk mi dal naeco ze si mam nainstalovat a ja jsem to nainstaloval a mam verzi 5.03 jak to udelam at mi jdeou iso hey stahnute s internetu:cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.