Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Army of Two: The 40th Day

scarecrow

Recommended Posts

• Odpovědi 72
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Ak ani to nepomoze, tak mas v dashi chybu. Tu odstranis tak, ze na konzole drzis male tlacidlo a tak konzolu zapnes, pricom to male stale drzis, az kym konzola nenabehne...a potom ten dash 8955 z xbox.com updatni.

tak jsem to dal na flashku ten update flashka je zformatovana na FAT32 ale stejne to nejde... flashku to sice vidi ale mohu ji videt jen ve video.. music... nevim jak ten update spustit... achjo :cry:

tak jsem to dal na flashku ten update flashka je zformatovana na FAT32 ale stejne to nejde... flashku to sice vidi ale mohu ji videt jen ve video.. music... nevim jak ten update spustit... achjo :cry:

dokonce jsem ten updazte vypalil na male dvd-rw v domeni ze se to bude updatovat amo pri spusteni jak psali na MS strankach a taky nic.. mixed media disc to pise

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mam HDD i MU a na HDD dost mista... v settings jsem natavil automaticke spusteni dvd po startu... a presto nic... na te flashce mam jen slozku kterou jsem rozbalil (ten update s tim dollarem na zacatku)

asi neco delam spatne jinak si to neumim vysvetlit... vsechny ostatni hry mi jedou v pohode..

Odkaz ke komentáři

• 2 months later...

Čau lidi. Mám problém. Prošel jsem celé DLC k této hře tak že bych měl dostat všechny ajchy. Přesto jsem dostal jen za pozitivní rozhodnutí v kapitole 9, zastřelení dvojníka toho velitele a za nalezení masky. zbytek mi to nedalo. a když jsem to hrál s kamarádem v koopu na mé konzoli tak on dostal zas všechny kromě nalezení masky a negativního rozhodnutí v 9 kapitole. Stalo se to někomu? víte co udělat abych to dostal všechno? Zkoušel jsem vymazat a znovu stáhnout DLC ale bez výsledku. Díky za pomoc.

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

Čau,

včera jsme s kámošem konečně protáhli pírka téhle hře v co-op módu na jedné konzoli a protože tu nehodlam tlachat o tom jakej je to nářez a bla bla bla (je to nářez), půjdu rovnou k věci:

Mam 16:9 LCD TV, takže když xbox zapojim do TV přes HDMI, nepustí mě to logicky do full screen mode, takže sice krásnej ostrej obraz ve wide-screen na 1080dpi, ale ve hře je pak vertical split screen, což se podle mýho názoru vůbec nedá hrát.

Horizontální split screen jde jenom při full screen, takže musim snížit rozlišení a vyměnit kabely (do TV pak místo HDMI strkam 3 chinche nebo jak se píše to slovo). Hra pak je sice výborně hratelná, ale grafika stojí víte za co.

Jde mi o to, jestli nevíte o nějakým chystaným patchi pro fungující horizontal split-screen pro tuhle hru/případně se necham rád poučit, pokud funguje horizontal split-screen i v HD režimu.

Díkec.

Odkaz ke komentáři

tak to bych kecal, nevim, .. každopádně HDMI při 720p postrádá smysl ne? hráli jsme to každopádně na 720p, ale připojený přes klasický A/V kabel při nastavení full-screen

ale je fakt, že jsem nezkoušel, jestli mi HDMI povolí full-screen, když mu uberu rozlišení. (nicméně myslim že nepovolí)

Odkaz ke komentáři

tak to bych kecal, nevim, .. každopádně HDMI při 720p postrádá smysl ne? hráli jsme to každopádně na 720p, ale připojený přes klasický A/V kabel při nastavení full-screen

ale je fakt, že jsem nezkoušel, jestli mi HDMI povolí full-screen, když mu uberu rozlišení. (nicméně myslim že nepovolí)

Aky zmysel postrada??? Ak nevies, tak hry su robene v drvivej vacsine v 720p...ak mas v konzole nastavene 1080p, tak konzola to iba upscaluje.

Cez klasicky AV kabel sa da nastavovat HD rozlisenie, v tvojom pripade 720p? Odkedy? :D Jedine cez komponentny kabel (video RGB cinch).

A este mi vysvetli toto tvoje: "Horizontální split screen jde jenom při full screen" :D Split screen je splitscreen (rozdeleny obraz) a full screen je full screen (plny obraz). Tak ako ti ide rozdeleny obraz pri plnom obraze? Nerozumiem. Nepleties si full screen s full rozlisenim (full HD)?

Odkaz ke komentáři

No HDMI kabel mam proto, abych mohl hrat v co největším rozlišení. Logicky mi pak přijde bezpředmětný mít HDMI kabel a zároveň nízký rozlišení - pak mi stačí kabel s cinchema (a ano, sorry, nejmenuje se to A/V - audio/video - moje chyba. Mam namysli kabel se žlutým, bílým a červeným cinchem)

Co se týče widescreen vs. fullscreen: mam dojem že fullscreen se říká klasickýmu "krabicovýmu" obrazu, widescreen je širokoúhlý obraz.

Ale samozřejmě nejsem vševědoucí, ostatně, od toho tu jsem.

Odkaz ke komentáři

No HDMI kabel mam proto, abych mohl hrat v co největším rozlišení. Logicky mi pak přijde bezpředmětný mít HDMI kabel a zároveň nízký rozlišení - pak mi stačí kabel s cinchema (a ano, sorry, nejmenuje se to A/V - audio/video - moje chyba. Mam namysli kabel se žlutým, bílým a červeným cinchem)

Co se týče widescreen vs. fullscreen: mam dojem že fullscreen se říká klasickýmu "krabicovýmu" obrazu, widescreen je širokoúhlý obraz.

Ale samozřejmě nejsem vševědoucí, ostatně, od toho tu jsem.

No, asi je rozdiel cez AV kabel (zlty video; biely, cerveny audio) "SD rozlisenie" a cez HDMI rozl. HD co i 720p...nemyslis? :D SD - 720x576, HD 720p - 1280x720...myslis, ze je to rovnake? :D

Full HD rozlisenie 1080p (1920x1080) ti da aj komponent (RGB cinch) a zevraj aj VGA, ale HDMI (a takisto DVI) su digital, oproti analogom komponentu a VGA. Ide o kvalitu prenosu a nie, ako si to nazval:" co najvacsie rozlisenie" :D

Full screen nepoznam. Ja poznam format 4:3, 16:9, kedysi aj 14:9 a pri kinofilmoch format 21:9. To "widescreen" je roztiahnutie formatu 4:3 do plneho obrazu pri obrazovkach 16:9. Tak preto som ti nerozumel a nerozumiem co pises.

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Ahoj, mám problém s kooperací ve split-screenu u Army of Two: The 40th Day. Vždycky když dohrajem a po nějaké době začnem zase hrat, tak se nenačtou druhému hráči peníze a zmizí všechna vylepšení zbraní i všechny odkryté zbraně se zamčou, jako na začátku hry. Jsme z toho už fakt zoufalí. Prosím o radu, děkuji

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu