skenerz Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 1. Jako první si sežente nějakou flesku (Velikost flesky tak 150mb a víc) 2. Stáhněte zip soubor odtud Download Update :bash: 3. Rozbalte soubor a nahrajte na flesku složku co byla v zip souboru(do kořenového adrasáře) 4.Strčte do xboxu a restartujteho 5.Pak už jen kliknete na yes, update a už se updatuje xbox :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 jako sorry ale tohle uz je trochu stary a znamy jestli se nemylim reci je tu o tom dost a i vice verzi update ke stazeni :D myslim ze zbytecne zalozen dalsi topic, nemyslim ze je to duplicita, ikdyz mozna ano ale tohle uz tu proste davno je... (jak si myslis ze ja bych jel pres rok a neco?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tsin Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 ahoj, sorry za OT. normalne update probiha bez meho zasahu? nejak pri prihlaseni na LIVE? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James XR Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Ano, než se připojíš na Live nebo při připojování ti to dá instalovat nejnovější update... Automaticky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smoker139 Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Tak to jsem z toho jelen, me se nic automaticky nespustí a mám to přesně podle návodu na flashce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Tak to jsem z toho jelen, me se nic automaticky nespustí a mám to přesně podle návodu na flashce.. Zkus do dát do zadního USB a restartuj Xbox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Tak to jsem z toho jelen, me se nic automaticky nespustí a mám to přesně podle návodu na flashce.. mozna uz v xboxu tento update mas... Pokud mas na flashce update, ktery je uz v xboxu tak se nestane nic. Mne se stalo to same... nejak se mi udelal update ani nevim jak (soucasne s banem) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamezs Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 Jen dotaz můžu to dát i když mám upravený firmware DVD-ROMky? nepřestanou mi pak chodit některé neoriginál hry a tak? Teprve se na XBOXu rozkoukávám...takže sorry za Lama dotaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 Jako myslíš udělat uptade na konzoli s flashem ?? Jo to je v poho . ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 Upřesnim ... timhle jen aktualizuješ systém X360, firmware mechaniky zůstane bez úpravy. Mimochodem, máš to v topicu pro začátečníky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kandoss Odesláno Říjen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2015 čus chalane a chalani.....mám xbox 360 fat,ted nevím jakou revizi..mám RGH,normálně funguje ale koupil jsem kinekt a ten vyžaduje aktualizaci systému.dash board je 16747...pointa je v tom že se pokouším aktualizovat systém dle tvého návodu,ale bohužel xko mi USB nenajde..prostě i když vypnu a zapnu konzoli nic se neděje..myslíš že je to tím RGH které mě nepustí,nebo je to jiný problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Říjen 8, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2015 To není návod na aktualizaci pro RGH ,ale pro flash mechaniky nebo pro Xbox , který není připojeny na internet! Návod na aktualizaci DB pro RGH je tady http://console-forum.net/tema/146075-navod-na-aktualizaci-db-17349-programem-j-runner Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.