Bull1t Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Mam menší problém s Gran Turismem. Stahnul sem save a hra mi ho nechce vzít. Má s tim někdo nějaké zkušenosti???? edit: napíše to tabulku "save data created on another system has been detected. Please press the PS (home) button to end the game. Contuinuing the game will overwrite previous save data ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 V Gran Turismu nejde používat cizí save... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bull1t Odesláno Leden 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 To je fajn že sem tim přepsal ten svuj původní...:D .....ted to musim hrát odznova ...:roll: edit: a netušíte někdo o nějkejch cheatech aspoň ,....(nechtěj se mi znova vydělávat prachy ;-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Pokud je mi známo,tak na GT žádné cheaty nejsou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Ježiši to neumíš hrát nebo co? Řekni mi na co je ti hra když si akorát astáhneš save? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cernon Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 ahoj kucí, nemužu v psp gran turizmo udělat chalenge a potřeboval bych seavi, jinak si to nezahraaju.... ¨ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 ty si s prominutim *****..?? tady psali že savy jiný nejdou a ty je chceš..OMG.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 ... ty si s prominutim ..?? to psal někdo jinej ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DannyWay Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 GT má speciální ochranu. Přečti si tenhle topic ;) http://console-forum.net/tema/121041-shanim-gran-turismo-100-save Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 a jedinej cheat je plugin CWCheat pro US verzy,na EU verzy nejede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DemiGodZ1468626406 Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 Nepujde ti to si myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.