J@rda62 Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Uvidíme co bude dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y4ever Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 měl to udělat na 300x, tohle je fatko ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Leden 26, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Ale testujou to na fatku ... je jedno co máš za PSP, jde o FW (testování exploitu, aby si někdo nemyslel ..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y4ever Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Zdá se mi to první jako fake, při 0:49 a 0:57 tam prohodí PSP, to jsem našel v komentářích :) a pak se na to koukal a je to pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Leden 26, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Máme počkat a uvidí se (viz. Gen forum), takže no stress ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 taky mi to prvni prijde jako fake .. ale uz aby to bylo pac chci KH xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Leden 28, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 ayZm3am6qnA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Leden 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Podívejte se ale na čas 1:37 - 1:38. Podle mě FAKE.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Leden 31, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 iGNBQ5KCWY8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seedeg Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 ten exploit bude do budoucna možná k dispozici na psp 2004(G) cw:psp: ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 4, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Pokud nějakej vůbec bude, tak ano ... uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 nevim jestli ctete diskuse ale asi ne... autor rekl ze tuto univerzalni chybu vyda, az to sony zazaplatuje v dalsim FW... funkcni to je na vsech psp. uz se to na pspgenu rozebiralo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seedeg Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 takže takže novej fw. když bude nemam instalovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 No pochopitelne. Obecne je hovadina updatovat, jestlize v budoucnu chcete hrat stazene ISO/CSO hry. Cim nizsi firmware, tim vyssi sance, ze se v nem najde nejaka chyba. Proste co kdyby neco vyslo na 5.50 - tak mate smulu.. dolu se uz nedostanete. Kdyz vyjde na 6.20, tak updatujete na 6.20 a nic se nedeje a kdyz budete updatovat vzdy na nejnovejsi, tak mate uplnou smulu. Sony sve nove FW vydava HLAVNE kvuli opravam chyb, ktere umozni spousteni stazenych her. (obcas tam prida i nejakou tu novou featuru, jako lakadlo pro update..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 nechápu proč to rovnou nevydaj...to je to samý jako s 6.10 tuším,jak typhoon hackl PSPgo,rozjel na tom HEN i CFW,nechal nám i video,které vše dokazuje-co udělal?vysral se na lidi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seedeg Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 takže jak rozjed na všech psp hen a cfw ale nechává si to pro sebe:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seedeg Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 nechápu proč to rovnou nevydaj...to je to samý jako s 6.10 tuším,jak typhoon hackl PSPgo,rozjel na tom HEN i CFW,nechal nám i video,které vše dokazuje-co udělal?vysral se na lidi... mě de o to jestli by se to konce roku mohlo prorazit nebo jestli tomu nemam dávat šanci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slitherin Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Ou, no to by bylo super. Pls, jak to tak vidíte? Jsem tady nový a nevím jak často PS vydává FW... Protože to vypadá, že mě jeden týpek podvedl s koupí (z tohohle fóra)... Na krabici je J (slim 2003, J - deska v90- jde flashnout), ale PSP se s pandorou u flashera chovalo jako neflashovatelné... Nevíte jak zjistit jestli ta krabice patří k tomu PSP? Nevím co tam je sériové číslo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peecus Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 ta 090v2 je PSP 3000 ty vole :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slitherin Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 ,,modely PSP se základní deskou nižší než TA-088v3 + PSP se základní deskou TA-090v1" A označení J je TA-090v1 ja neříkal v2 ;) Ale chápu, moje chyba měl jsem to napsat celé sry :D Prostě podle topicu pro začátečníky mi to má jet... Edit: Podle tohohle ne http://i29.tinypic.com/2w4durk.png Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peecus Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 ta090v1 je psp3000 ty dyline :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filiiipek Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Ou, no to by bylo super. Pls, jak to tak vidíte? Jsem tady nový a nevím jak často PS vydává FW... Protože to vypadá, že mě jeden týpek podvedl s koupí (z tohohle fóra)... Na krabici je J (slim 2003, J - deska v90- jde flashnout), ale PSP se s pandorou u flashera chovalo jako neflashovatelné... Nevíte jak zjistit jestli ta krabice patří k tomu PSP? Nevím co tam je sériové číslo... Kdyz zjistis ze ta krabice patri k tomu nebo ne ti bude uplne na nic. Chvili hledej na foru a najdes program kterej ti otestuje zakladni desku a napise ti jakou mas, pokud to bude ta-088v3 tak ti to proste nepude...a pokud mas fw 5.03 nebo nizsi tak mas moznost pomoci mhuspeed/chickhen + nejakej GEN nebo cfwenabler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seedeg Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 a na jaké cestě je ten exploit dobré-špatné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 5, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Stačí si přečí pár příspěvků do předu .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peecus Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 snad dozadu ne?jinak ten exploit je schopen spustit ISO hry...už podle videí,která tu jsou...takže až to SONY najde(tu chybu) tak se to prej vydá no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.