NuM3Ro Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 No doufejme že se tu 6.XX verzi povede přelomit, jinak to vypadá do budoucna blbě... ale já chlapcům z GENu a spol věřím. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seedeg Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 Ja si tim moc jistej už nejsem.:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vnav Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 Hmm... vypadá to dobře. Stejně by mě zajímalo, jak někdo přijde na chybu v demu (Já osobně jsem hrál dema, co nepodporovali ukládání). Je to asi tak stejně těžké jako najít chybu v 5.03? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 Staci mit PSP pripojene na PC a mit spusteny debugger. Pak upravovat save data tak, ze se pokusis napr. o preteceni zasobniku (jedna z nejcastejsich programatorskych chyb). Kdyz se povede, tak uz jen zjistujes, zda je chyba pouzitelna a snazis se na ni napsat exploit. Jakmile mas exploit, tak uz pomoci (jiz vytvoreneho) frameworku muzes vytvaret homebrew aplikace, ktere diky teto chybe pobezi. Problem je, ze neni primy pristup ke kernelu (kernel mod) a tak je mensi sance (a je tezsi) na to udelat HEN.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scrappy CoCo Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 ahoj mám otázku vím že tady budu vipadat jako idiot , ale co znamená exploit 6.20 ? jako že bych si mohl flashnout 6.20 fw? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 ahoj mám otázku vím že tady budu vipadat jako idiot , ale co znamená exploit 6.20 ? jako že bych si mohl flashnout 6.20 fw? opravdu vypadaš jako idiot ... navíc kdyby si to četl celý tenhle topic tak to zjistíš :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scrappy CoCo Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 no dobře do tak jsem napsal chybu no :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seedeg Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 Ja si myslim že už se toho nedočkáne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 prosimte k cemu je toto dobry ?.... udelal sem vsecko podle navodu xD .... zkoncil sem u tech padajicich vlocek ... co ted ?... / sem lama nikdy sem PSP neflashoval ... takze me neukamenujte / Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 1) uz NIKDY necituj prvni post! 2) A kde se pise, ze by ti to melo flashnout PSP?! Je to pouze exploit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 Jo ja vim ze to je exploit .... psal sem ze sem nikdy nic s psp nedelal tak sem dal priklad Flash ........ btw ten exploit to ma jen ukazat ze v te hre je chyba ?........ ja mam flashle psp .... ale mam tu jeste jedno ktere sem vzal od kamose pac melo 6.20 tak ho nechtel a prodal mi ho ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 Ano, zatim to pouze ukazuje, ze tam je chyba a ze to funguje, nic vic to neumi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vnav Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 Staci mit PSP pripojene na PC a mit spusteny debugger. Pak upravovat save data tak, ze se pokusis napr. o preteceni zasobniku (jedna z nejcastejsich programatorskych chyb). Kdyz se povede, tak uz jen zjistujes, zda je chyba pouzitelna a snazis se na ni napsat exploit. Jakmile mas exploit, tak uz pomoci (jiz vytvoreneho) frameworku muzes vytvaret homebrew aplikace, ktere diky teto chybe pobezi. Problem je, ze neni primy pristup ke kernelu (kernel mod) a tak je mensi sance (a je tezsi) na to udelat HEN.. Díky, to si teda máknou. Podle mě Sony už pracuje na 6.03. Bude vydán do týdne a novinka bude zakázání dem s ukládáním :D Edit: Ještě malej dotaz. Když by to vyšlo a PSP by se dalo neplnohodnotně flashnout. Nepožadovala by pak sony od Japan studio (výrobcePatapon) nějaké odškodnění? (U vlastní chyby v 5.03 se asi neodškodnili :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sewa Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 http://translate.google.cz/translate?js=y&prev=_t&hl=cs&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.pspgen.com%2Fhack-deuxieme-eloader-prevu-actualite-193070.html&sl=fr&tl=cs ,,V současné době e-nakladač je dobrý start a jeho psaní se zdá být konec. V rozhovoru s Freddy byl uveden datum vydání a bude možné zhruba 16 dubnu. Prohlásil, že využití bude pravděpodobně dokončena a online. Kromě toho tato chyba je kompatibilní se všemi PSP a podporuje všechny firmware (1,00 - 6,20). Ona není krásný život v podzemí? ,, (překlad článku z pspgen.com) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 spíš bych řekl že zakážou uplně složky photo a game :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 :lol: To naštěstí nemůžou, protože jsem to PSP oficiálně koupil s těma složkama který tam Sony dalo takže ta funkce tam musí zůstat - že je v tom díra je jejich problém. Jsem spíš zvědavej jak zareagujou až ten e-Loader bude venku... do pár dnů opraví chybu, bloknou PSN a budem na to stejně jako teď. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sewa Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 Spíš se bojím, aby Sony neudělalo něco jako ban pro psp s FW nižším, než je ten poslední Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 Doufám že to pujde i na 3000 Ale mislím si že to je na 96% fake Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sewa Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 nemyslím si, že je to fake, na psp 3000 už pomocí exploitu v pataponu a emulátoru spustili sonica, tak proč by na psp go nemohli využít tu samou chybu ke spuštění pongu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 no ja jsem skusil ten patamon a jede mi to v cajku ale nevím co stim když tam jenom sněží a nic nemužu dělat :-D a to mam PSP-3000 FW 6.20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sewa Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 omg, to už je tu po sté, takže znovu to co jsi spustil je jenom kod, který dokazuje že v té hře je chyba, která může být později využita pro HEN jestli máš nejaké další otázky, tak si přečti tenhle článek http://translate.google.cz/translate?js=y&prev=_t&hl=cs&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.pspgen.com%2Femulateur-fonctionnel-pour-faille-patapon-2-actualite-193059.html&sl=fr&tl=cs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seedeg Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 To že to de je nám kteří máme 6.20 na nic :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sewa Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 Musíte čekat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 To že to de je nám kteří máme 6.20 na nic:roll: tak si kupuj origoše a nebeč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seedeg Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 Ja už na to kašlu na celý psp:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.